Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna:)

Własnie GO poznalam!!!!!

Polecane posty

Gość Klaudyna:)

jezeli ktos to w ogole przeczyta to juz dziekuje:) Ostatnio w moim zyciu duzo sie zmienilo glownie ze wzgledu na rozwod rodzicow. Jakos pare miesiecy temu mama poznala faceta calkiem fajny planuja slub. Własnie dzisiaj bylam w domu mojego przyszlego 2 "taty" wszystko fajnie ladnie i w ogole dopoki nie zjawil sie tam mlody mezczyzna lat ok 25 meeega przystojny po prostu facet marzenie tak z wygladu.Nie mialam pojecia kto to jest,pomyslalam ze to moze brat Grzegorza(faceta mamy) ale sie pomylilam.Troche musialam poczekac wiec tak sobie siedzialam sama w pokoju no i nagle wchodzi on.Od razu mi sie goraco zrobilo:) Zaczelismy rozmawiac,boze zrobil na mnie ogromne wrazenie.Praktycznie wstydzilam sie cokolwiek powiedziec,tak mnie oniesmielil..sprawia wrazenie porzadnego milego faceta a ta jego prezencja:)Niedlugo potem okazalo sie,ze to jego syn z pierwszego malzenstwa.Teraz mysle o nim caly czas,nie daje mi spokoju,bardzo mi sie spodobal mysle ze ja jemu rowniez bo tak to wygladalo.Zaraz po moim wyjsciu napisal mi smsa czy nie chcialabym sie z nim spotkac.Ja oczywiscie cala w skowronkach ale z drugiej strony czy to ma jakikolwiek sens? Bo jakby na to nie patrzec to on bedzie moim przyrodnim bratem.Co o tym myslicie?Powinnam odpuscic?

Gość RaZR
Nie widzę przeszkód

Gość to nic zlego
a nawet dobrze ze sie polubiliscie,tylko trzeba pamietac ze nie wypada zakochac sie jak to okreslilas przyrodnim bracie

Gość axxxxe
a dlaczegóż nie wypada się zakochać, przecież nie łaczą was żadne więzy krwi . jak najbardziej możesz się zakochać :D

Gość a ja uwazam ze pewna osoba
na ba :) nie ma sie nad czym namyslac umow sie z Nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość vogueee
No wlasnie czemu nie? Jezeli przypadliscie sobie do gustu to potem bedzie tylko lepiej,sprobowac nie zaszkodzi

Gość Klaudynnna
Tak mowicie??Skoro tak to zaryzykuje bo bardzo mi sie podoba:) no i zobaczymy

Gość angela bangla
a takie zauroczenia sa piękne, zazdroszczę :)

Gość ffaaaceeeett
O jaa zazdroszczę sytuacji :) Oczywiście że masz się z nim umówić, powodzenia :)

Gość to oczywiste
ze masz sie z nim spotkac:) swietna okazja dziewczyno!!!!!