Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceDziewicy

Chce byc z dziewica Bo tylko takie Mnie kreca !

Polecane posty

Gość ChceDziewicy

czy dziewice to rozumieja ze facet chce byc z nimi nie dla tego ze ma blone miedzy nogami ale ze chce jej kolorowac swiat !

Gość Dziewice to skarb
Mało takich porządnych

Gość bycie pierwszym dla kobiety
to zaszczyt dla mężczyzny a jak już się jest tym 5 czy 10 to już żadna duma i zaszczyt. odwracasz się w tył a tak gościu krzyczy " kolego zmiana daj innym wejść nie bądź zachłanny!!"

Gość ChceDziewicy
kolorowac komus swiat tzn sprawic ze codzienny szary swiat nabiera barw !!

Gość ChceDziewicy
wiem czego chce :) i tyle ...prawiczki sa takie ciotowate i niezdecydowane !

Gość ChceDziewicy
pytasz sie czy jetem prawiczkiem Oczywiscie ze jestem meski i wiem czego chce w odróznieniu od meskich ciot ktore chodza po tej ziemi !!! które zastanawiaja sie nad swoja orietacja !

Gość ChceDziewicy
prawiczek to 50 % mezczyzna prawie jak ciota zeby stac sie 100% trzeba w zyciu wiele czynnosci wykonac miedzyinnymi byc z kobieta ;) chociaz raz !

Gość ChceDziewicy
argern jestes prawiczkiem ?

"zeby stac sie 100% trzeba w zyciu wiele czynnosci wykonac" ­ a wykonywałeś kiedyś taką czynność jak myślenie? ­ bo jakoś mi się nie wydaje.

"kolorowac komus swiat tzn sprawic ze codzienny szary swiat nabiera barw !!" Piszesz o wódce? ­ "prawiczek to 50 % mezczyzna prawie jak ciota zeby stac sie 100% trzeba w zyciu wiele czynnosci wykonac miedzyinnymi byc z kobieta " Czyli, że tak powiem jesteś już używany?:classic_cool:

Krwawa - on jest prawiczkiem intelektualnym, jego mózg jest nadal dziewiczy i nieskalany żadną myślą :D

"on jest prawiczkiem intelektualnym, jego mózg jest nadal dziewiczy i nieskalany żadną myślą" :D Ale jesteś optymistką, zakładasz istnienie owego mózgu i możliwość skalania go:P

Gość *Dziewica*
A ja chcę, by mój Pierwszy i Jedyny na całe życie był prawiczkiem :)

Gość oczy wiśnie prawiczek
Da się zrobić.

a ja jestem dziewicą i bym nie chciała prawiczka na partnera seksualnego :-P oczywiście, gdyby miało się liczyć tylko to czy nim jest czy nie. tak mi się wydaje

Gość Brobisław Komołowsi
ja terz wolę dziewice

Gość Bronisław Komołowsi
whedif i dziewictwo, no proszę cię nie rzartuj tak, bo pęknę ze śmiechu

Gość Bronisław Komołowsi
zaczepki szókam

Gość Bronisław KomorowskI
wieje nódą

Gość 457645
ChceDziewicy "prawiczek to 50 % mezczyzna prawie jak ciota zeby stac sie 100% trzeba w zyciu wiele czynnosci wykonac miedzyinnymi byc z kobieta chociaz raz !" Uprawianie seksu nie sprawia, że chłopak staje się mężczyzną. Mężczyzna charakteryzuje się honorem. Jak ktoś uprawia seks z kobietą i porzuca ją gdy zachodzi w ciążę to jest mężczyzną? _Gdy prawiczek pomaga porzuconej przez innego faceta kobiecie z dzieckiem. Tak jak obiecał pomaga Jej znaleźć pracę, opiekuje się nią i dzieckiem, pomaga wyjść na prostą drogę. Dotrzymuje danego słowa - czy to można uznać, że zachowuje się jak prawdziwy honorowy mężczyzna?

Gość ChceDziewicy
wiekszoc z was - to zalosne i smieszne pajace :) zapewne prawiczki :) albo osoby ktore uwazaja sie za bardzo inteligetne a tak naprawde nawet pol rozumu nie maja ! madre tylko w teori i na papierze ale w teroi to jestescie impotencii :D ale nie przyszedlem tutaj zeby o was dyskutowac oa takiej zabce srabce bo mi szkoda czasu !!

Gość ChceDziewicy
reszta co piszecie to tylko teoria :D haha dobre prawiczek opiekujacy sie samotna matka z dziecki to chyba w twoim umysle !!

Gość ChceDziewicy
mam malego pindola i licze na to, ze dziewica sie nie polapie. doswiadczona przeciez od razu zobaczy, ze to mikrus i mnie wysmieje... :(

Gość ChceDziewicy
jestem zalosny, mozecie na mnie nasrac

Gość jak wolisz doświadczonego co
zostawi cię w ciąży niż kogoś niedoświadczonego co będzie z tobą na dobre i na złe to droga wolna.

Gość Ja Mysle ze
dlaczego ktos doswiadczony ma zostawiac kobiete w ciazy jesli ja kocha uwazasz ze doswiadczeni ludzie patrza tylko na sex ?