Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurt-----

Ktorego faceta na kochanka byscie wziely?

Polecane posty

Gość Kurt-----

Drogie Panie, macie do wyboru dwoch kandydatow: nr 1- wiek 30 lat, kilka stalych zwiazkow za soba, kilka bez zobowiazan na stopie kolezenskiej, przedsiebiorczy, z poczuciem humoru, gustownie sie ubierajacy (nie jakies koszulki prasowanki, czy oklepane dzinsy, a marynarki sportowe, mokasyny, koszule w stylu japonskim), inteligentny, oczytany, majacy dobra prace, osiagajacy sukcesy w niej, majacy spora rzesze znajomych i przyjaciol, cieszacy sie powodzeniem wsrod kobiet. nr 2 - rozwodnik, 38 lat, prowadzacy wlasna firme (noga juz raz mu sie powinela, nie wypalil mu interes, stracil sporo pieniedzy), majacy problemy z obeznaniem sie z nowymi technologiami (smartfon to dla niego zbyt skomplikowana rzecz), lubiacy chodzenie na dyskoteki, uganiajacy sie za panienkami - zmienia je jak rekawiczki, typ Piotruś Pan, ubierajacy sie na sportowo - dzinsy, zwykle koszulki, bluzy, przystojny, z poczuciem humoru, pewny siebie. Ktorego z nich wybralyscie na swojego kochanka?

Gość Kurt-----
A mozesz uzasadnic swoj wybor?

Gość Grubi90
Tego,który bardziej mi się podoba i lepiej rucha :D

Gość ghgfhgfhg
e... ten 38-latek moze miec jakies choroby weneryczne na swoim peryskopie, skoro bzyka na lewo i prawo. Wybralabym kandydata nr 1.

Na kochanka? Tego drugiego. Typ nr 1. byłby dobrym kandydatem na stały związek, łatwo by było się zaangażować, a skoro to miałby być tylko kochanek... Lepszym wyjściem byłby kandydat nr 2. W takim trudno się zakochać, a zabawa może być z nim lepsza niż ze zbyt odpowiedzialnym i "stabilnym" facetem. P. S. Jakie to są koszule "w stylu japonskim"? Bo codziennie mijam dziesiątki Japończyków i o ile koszulki z prasowankami noszą namiętnie, to w wersji służbowęj ich koszule wyglądają na całkiem tradycyjnie europejskie :D

Gość petti
...tego trzeciego:)

Gość To pewnie do mnie pyt
bo ja sie tu wypowiadalam ze 1 :) Typ nr 2 - za stary i jakos odpycha, wole takich powazniejszych do pogadania

Gość ciekawski pan
Niebieska Ty jesteś podszywem??? Dlaczego masz i zamiast l w nicku?

Gość kolegastalin
2 jasne ,że 2 1 cię zarani

Gość kolegastalin
i tak cie po pól roku zbanują bo masz wielki biust i przeleciałaś wszystkich

Jesli chodzi o koszule w stylu japonskim to pozwolilam sobie nawet sprobowac ja wygooglowac, nic jednak nie znalazlam :D A moze chodzilo o koszule, ktore zamiast kolnierzyka maja stojke?

Gość kolegastalin
jak to podróby chińskie japońskie jeden szajs

Gość pytanie_odpowiedź
jak się dobrze wybierze to co można wygrać w tym konkursie?

chyba samym opisem sugerujesz do którego jesteś bardziej skłonna jeden same superlatywy a drugi odwrotnie jeden cwaniak a drugi ofiara losu

Gość yeeaaahhh
na kochanka to oczywiście, że nr 1

Ha! Natomiast na zapytanie "japanese style shirts" google wypluwaja ... T-shirt'y :D tyle, ze zamiast prasowanek maja nadruki :D :D :D Może to się wydaje koledze od pytania jakaś oznaka smaku i stylu? :D No to niech sobie nosi :D dziwne żeby facet pod 40 latał ubrany jak nastolatek :P Te pytania są tendencyjne! ...ze sobie tak pozwolę :P

Gość kolegastalin
jedno jest pewne ma babka niezłe branie jak takich czubków poderwała

Aaa... Jeslli tak, to zdecydowanie wybieram typ nr 2! Facet nie może na co dzień chodzić w jedwabnej pizamie :D P. S. A skąd wniosek, ze autor pytania to kobieta? Czy ja coś przeoczylam? Ja bym obstawiała, ze to typ faceta nr 1, który nie może przeżyć, ze jego potencjalna wybranka postawiła jednak na Piotrusia Pana jako kochanka i teraz biedak szuka potwierdzenia, ze była gluuuupia :D

Gość do Kurta
to jak Ty Kurt jestes tym numerem jeden to olac tamtą, mozesz wyrywac smialo laski jak leci mi opis przypadl do gustu :) tylko ze ja taka jakas porzadna jestem i nie potrafie sie tak tylko szturchać... :(