Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka0007

Czy chłopak doceni taką dziewczynę?

Polecane posty

Gość agentka0007

Mam dobrego kolegę , z którym często rozmawiamy o relacjach damsko-męskich, on często radzi się mnie, ja jego, w ten sposób poznajemy damski i męski punkt widzenia i teraz mam takie pytanie, czy jeśli taki kolega znajdzie już sobie partnerkę, czy ja , która zawsze pomagam zostanę prawdopodobnie już wtedy olana czy jest szansa , że to wszystko doceni i pomimo tego będziemy się kumplować ? szkoda byłoby mi tej znajomości, a teraz sporo osób niestety chce czerpać ze wszystkiego wyłącznie korzyści

Gość O co lotto?
Jaką z Ciebie koleżanka skoro myślisz tylko o sobie?Ty chciałabys mieć faceta który ma"przyjaciółkę" ?Który by poświęcał tyle czasu jej co Tobie?Weź się zastanów?I wcale nie mówione,że pójdziesz w odstawke jak On sobie kogoś znajdzie.Zależy wiele od Ciebie...Czy Twoja zazdrość nie będzie niszczyła jego związku.Jak będziesz podchodziła do partnerki tego kolegi..

Gość errettr
nie podobasz mu sie szuka nie cche byc z toba

Gość nie no bez przesady
a czemu razem nie spróbujecie jako para- dobry związek to też przyjaźń a jak widze was wiele łączy,

Gość jak to mówią kobiety
" mój facet nie może mieć koleżanek bo będzie mnie z nimi zdradzał"

Gość agentka0007
nie myślę tylko o sobie, chciałabym żeby sobie kogoś znalazł i był szczęśliwy, nawet jeśli będę odrobinę zazdrosna, minie. Po prostu zastanawiałam się jak jest z facetami, czy najczęściej taka osoba już właśnie idzie w odstawkę żeby nie było problemów, nawet jeśli nie miałoby ich być... czy spokojnie można utrzymać takie koleżeństwo, ja nie mam zamiaru jemu niczego psuć, wtedy raczej od początku krzyżowałabym mu plany i udawała , że chcę pomóc, a wcale tak nie jest.

Gość Olinka z Torunia
ja bym poszła na całość.

Gość znowu 10 osób pisze...
to będzie zależało od tego jaką będzie miał dziewczynę. jednej to nie będzie przeszkadzało a innej tak.