Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pfnafghal

Dlaczego Radom jest aż tak nie lubiany przez Warszawiaków?

Polecane posty

Gość Pfnafghal

Dlaczego? Od kilku lat mieszkam w Radomiu i stwierdzam, ze jest to bardzo otwarte, zyczliwe miasto. Ludzie sa mili, tolerancyjni (chociaz zalezy na kogo sie trafi). Powoli sie rozwija. Nie jest "czarną dziurą". Fakt, miasto PISu, ale dlaczego jest, az tak nielubiane przez Warszawiaków?

Gość Pfnafghal
O Warszawie mozna takze powiedziec, ze mieszkaja tam buraki :P Skad ta nienawisc do Radomian?

Gość dwfwewg
bo kibice Radomiaka nie mają zamiaru podporządkowywać się kibicom Legii

Gość radom najwieksza wiocha
Radomiakom odbija jak widzą takie wielkie miasto :D

Gość gość urodzinowy 28
Jestem Warszawiakiem Do Radomian nic nie mam a znam dwóch. Napisz lepiej czemu nie lubisz Warszawiaków bo widze ze w tym tkwi problem.Pierwszy nazwales nas burakami.

Gość może po prostu wyobraż sobie
haha, a mnie wisi Radom, nie znam i nie wybieram sie tam. :) A jestem warszawianką od zawsze

Gość Pfnafghal
Nie mam nic do Warszawiaków, mam duzo znajomych z Wawy, ale na niektorych forach kipi wrecz zloscia do Radomian i to wlasnie od Warszawiakow. Nie powiem, przykro mi. I zastanawiam się, dlaczego, czym to jest spowodowane? Fakt, miasto pisu, panuje tutaj duze bezrobocie, ale ciagle sie rozwija i da sie lubić.

Gość jnmzxxc
haha! radom rozwija się, a niby jak się rozwija ?gdzie? Kiedyś był ogromnym okręgiem przenyslowym Zakłady Metalowe, Zakłady tytoniowe itp, a teraz to ruina, miasto ,marketów i banków. Ogromne bezrobocie i bieda, straszna bieda, praca tylko dla studentów i na umowy śmieciowe :(

Gość Pfnafghal
@nie znosze wiesniakow Nie generalizuj, przeciez nie wszyscy mieszkancy Radomia to idioci i cwaniaki.

Gość elżuniakkkaa
a taka swołocz i hołota, że o zmierzchu z domu się nie wyjdzie, miasto drechów, puszczalskich plastikowych lasek i bezrobotnych . Nie przejdziesz spokojnie ulicą bo pełno żebraków i meneli zaczepiających o jakąkolwiek kasę

Gość gość urodzinowy 28
poczytaj dokladniej te fora,bo ja widze ze najwiecej jest najazdu na Warszawiaków, czesto słusznych bo wiekszosc burakow najechala do stolicy z okolicznych wiosek i wielcy miastowi sie zrobili. pisu nie lubie i gardze kaczkami ale nie bede przez to obrazal calego miasta.

Gość Mieszkam w Radomiu
i nienawidzę Radomia i jego mieszkańców

Gość ncdjks
a jakieś inne miasto jest w ogóle lubiane przez warszawiaków?

Gość najwięcej to mają do powiedzen
ia osoby co nic na ten temat nie wiedzą, stąd te wymysły, pouczcie się trochę historii i geografii to moze będziecie znali realia na temat polskich miast nie tylko Radomia

Gość Pfnafghal
Zaznaczam, ze mam duzy szacunek do Warszawiakow. @Zardny Men Kilka osob "nie fajnie" mnie potraktowalo, i to wlasnie Warszawiakow, tylko dlatego, ze mieszkam w Radomiu.

Gość z czego takie ceny
ja lubie pis, tylko matoły głosują na PO takie jak gosc urodzinowy 28 ;)

Gość maJKaaM
"@nie znosze wiesniakow Nie generalizuj, przeciez nie wszyscy mieszkancy Radomia to idioci i cwaniaki." Przecież ona wszystkich zna dlatego uważa ze może wszystkich osądzać. Nikt jej nie kaze znosić wieśniaków dobrze że chociaż jaja znosi. A gdyby nie wiedziała to Radom jest miastem a nie wsią, widocznie nie uważała na lekcjach w podstawówce skoro nie wie takich podstawowych rzeczy. Nie warto takimi złośliwcami się przejmować

Gość Pfnafghal
A bezdomni, menele? Przeciez w kazdym miescie sa, nie tylko w Radomiu, nawet w Wawie, wiec to chyba marny powod do wysmiewania.

Pfnafghal Zaznaczam, ze mam duzy szacunek do Warszawiakow. @Zardny Men Kilka osob "nie fajnie" mnie potraktowalo, i to wlasnie Warszawiakow, tylko dlatego, ze mieszkam w Radomiu. - Może to jakas klasa robotnicza? W Warszawie jest eksperymentalny gatunek małp człekopodobnych wypuszczonych do społeczeństwa. Zostały ubrane w dresy. Ich główna koncentracja znajduje się na Pradze. Ja do Radomia nic nie mam. Nawet czasem korzystam z zajazdu koło Radomia z dobrym jedzeniem :)

Gość elżuniakkkaa
tatus w dzieciństwie karmił mnie chujem dlatego mam problem z przyswajaniem informacji

Gość Pfnafghal
@MaJKaM Dokladnie. Nie dodac, nic ujac :)

Gość gość urodzinowy 28
faktycznie byłbym matołem gdybym głosował na PO, ale nie zgadłeś :D Tylko Palikot albo Korwin moze cos zmienic na lepsze i na nich glosuje Warszawiacy lubią: Zakopane, Krynice Morską,Giżycko i wiele innych miejscowosci wypoczynkowych.Nie przepadam za wielkimi miastami.

Gość o co wam chodziii
"Ogromne bezrobocie i bieda, straszna bieda, praca tylko dla studentów i na umowy śmieciowe" O co ci człowieku chodzi? Przecież tak jest w całej Polsce, wystarczy że ruszyłbyś dooope spoza swoich 4 ścian od kompa to byś poznał jak sie żyje w kraju.

Gość gość urodzinowy 28
zaradny ładnie trafiles, zagraj dzis w totka,15 baniek masz w kieszeni Ja chodze w dresie i mieszkam na Pradze,tyle ze małpą nie jestem

Gość GÓÓÓROLKKAA
No i co ztego ze waszawiacy lubio zakopane jak my ich nielubimy

Gość elżuniakkkaa
[zgłoś do usunięcia]elżuniakkkaa tatus w dzieciństwie karmił mnie ch*jem dlatego mam problem z przyswajaniem informacji " no własnie ten podszyw tylko odowodnił,że mam rację Radomianie to dno buractwo i prostacy i powinni być w każdym mieście napiętnowani HOŁOTA

Gość gość urodzinowy 28
hej Góralko :) lubicie bardzo nasze dudki,bez nich dalej bys owce pasła.

Gość elżuniakkkaa
gadam sama ze sobą, nie zwracajcie na mnie uwagi. taka juz jestem :)