Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pfnafghal

Dlaczego Radom jest aż tak nie lubiany przez Warszawiaków?

Polecane posty

Gość spieprzać Radomiacy !
zróbcie porzadek we własnym mieście i nie zabierajcie pracy w innych miastach jego mieszkańcom , bydlaki

Gość z czego takie ceny
dobra gosc przepraszam w takim razie :D

Gość jedna radomianka taka
elzuniiaaa -----> wypraszam sobie, buractwo i prostacy to twoja rodzina a od Radomian sie odwal

Gość nie masz argumentów to
tylko pozostało ci się podszywać buraku z Radomia hahahaha! rozwaliłeś własny topik, durniu z radomia :D:D:D:D:D::D

jak juz wspominałam gadam ze sobą

pochodze zw wsi pod warszawą i tatuś mi każe sadzić buraki na polu

Gość Pfnafghal
jestem burkiem z radomia , hau, hau, hau,!!!!!!!!!! i zawsze słoma mi z butów będzie wystawać buuuuuuu:(

Gość Pfnafghal
mam budę w radomiu hau, hau, hau :D:D:D:D:D

Gość widzisz a nie grzmisz :)
to tak jak ślązacy niecierpia sosnowiczan (?). Sosnowiec też na Śląsku leży wiec nie wiem w czym problem. Mój kuzyn mieszka w katowicach i nie ukrywa nienawiści do ludzi z Sosnowca. W dzieli ich z ... 10 km ?

a ja mam budę w Radzyminie i tam mieszkam od urodzenia, muwie znajomym ze jestem z targówka

mi to słoma nawet z cycków wystaje bo tak to jestem jak deska heblowana, taka płaska :D :D :D

Gość Pfnafghal
Elzbietka, ja rozwalam wlasny topic? :) Czekam tylko na konkretną odpowiedz za co tak naprawde niektorzy nienawidza Radomian. A hołote i buraków wypraszam sobie.

gość urodzinowy 28 - Poważnie głosowałbyś na Palikota i Korwina? Radzę ci bardzo dokładnie zapoznać się z ich życiorysami i prawdziwymi twarzami. Do reszty pogrążyłbyś Polskę.

Gość Pfnafghal
no i sami widzicie jacy są radomianie, jestem jednym z nich :( prostaczkiem i bezrobotnym pijaczkiem dojeżdżającym do Warszawy na robotę przy kopaniu dołów

Gość dcjuw bdej
prawda jest taka ze wsrod ludzi mieszkajacych w Warszawie, to najwiecej jadu w sobie maja przyjezdni :)

Tolerancyjne doprawdy?? Miałam dziewczyne na roku która wyszydzała z miasta w którym studiowała. Mówiła ze to wiocha itp a przeciez radom to nic specjalnego łąki w środku miasta:O

Gość dcjuw bdej
ja tego nie rozumiem, trzeba miec naprawde jakies straszne kompleksy zeby szydzic z innego miasta i jego mieszkancow. mi nigdy nie przeszkadzalo ze ktos jest z radomia, pcimia czy suwalk, cokolwiek.

Gość Pfnafghal
Bawcie się dobrze podszywy :D Łaki w srodku miasta? Z tym na pewno sie nie zgodze, masakra :/

Gość marrta__mmm
najbardziej rozbawił mnie "inteligentny" podszyw że niby autorka jest bezrobotnym pijaczkiem dojeżdżającym do roboty :D :D :D

Gość marrta__mmm
łąki w środku miasta :D też dobry zart :D :D :D chociaż wątpię że to żart, raczej totalna ignorancja

Gość Pfnafghal
Chyba sie nie dowiem dlaczego niektorzy zieja takim jadem do Radomian, a szkoda :( No bo przeciez, ze mieszkaja tutaj menele, bezdomni to marny argument? A nazywanie wszystkich mieszkanicow Radomia burakami, holota, cwaniakami, jakie ma podstawy? Przeciez rownie dobrze mozna tak powiedziec o mieszkanicach innego miasta. (oczywiscie bez urazy)

Gość gamjamtja
Zgadzam sie z Autorka tematu i takze jestem ciekawa odpowiedzi na pytanie. Wiekszosc ludzi to kompletni ignoranci. Jestem Radomianka i jestem z tego dumna :)

Gość Amorena
Normalnie chyba wybiorę się do Radomia.. :D

Gość gamjamtja
Zapraszamy :D

Gość Bo to zadupie
Powinni zaorać ta czarna dziure i sadzic ziemniaki :D

Gość turysta_z_afryki
Radom ładniejszy od Kielc!

Gość rdae
Ludzie z miasta to istne melepety

Gość carlito
Jestem rozczarowany poziomem dyskusji na tym forum. Autor zalozyl temat i pierwsze wpisy zaczely sie od obelg i stereotypow. Prawda jest taka ze Radom jest taki jaki jest. Jest w nim bieda bo Warszawa blokuje modernizacje linii kolejowej. Zlikwidowano funkcje miasta wojewodzkiego. Wiele firm i instytucji przenioslo siedziby czy odzialy do Warszawy zabierajac ze soba pracownikow. Ale Radom wyladnial starowka miasta. Powoli ale miasto ladnieje i rozwija sie. Powstaje lotnisko obwodnice . Mieszkalem w Warszawie 10 lat. W Radomiu 3 rok. I bardzo mi sie w Radomiu podoba. Ludzie sa milsi. Jest lepsza woda w kranie i duzo zieleni i lepiej tu zyc. Spokojniej. Mniejsze tempo zycia. Ludzie bardziej wyluzowani. To nie prawda ze jest tu niebezpiecznie. Jak w kazdym miescie Warszawa Lodz Bydgoszcz Szczecin czy Katowice sa dzielnice biedniejsze bardziej niebezpieczne i te spokojniejsze. Jest miejski monitoring i na pewno jest bezpieczniej. Chodze wieczorami i nikt mnie nie napadl nie okradl. Zyjecie jakimis stereotypami. W Lidzi tez mozna spotkac meneli tak samo w Katowicach. Tak samo i w Warszawie. Pisanie ze w Radomiu sa laki sa totalna bzdura. A jaka jest Warszwa? Obszczana jak dworce centralny srodmiescie zachodni powisle Zabiegana nikt dla nikogo nie ma czasu i wywyzszajaca sie bo stolica. Tylko ze o Warszawiakach w calej Polsce pisze sie zle i nikt Warszawy nie lubi. A poza tym Warszawa jest bogata bo stolica a bogaci biednych nie lubia a miasta w Polsce takie sa jak miasta Slaska tam tez bezrobocie wielkie a Lodz sie wyludnia bo pracy nie ma a kamienice sie sypia. O tym sie nie pisze. Ze Warszawa blokuje rozwoj Radomia poprzez blokowanie modernuzacji linii kolejowej nr 8 Warszawa Radom Kielce Krakow. Ja bardzo lubie Radom. To miasto jest miastem z charakterem. 230 tysieczne miasto jest dla mnie idealnym miastem i Radom bedzie sie rozwijal . Ps a Dlaczego Radom i Lodz jest poszkodowana. Bo inwestorow wsysa Warszawa.

Gość Miszcz_kozey
ale w Warszawie, żyją głównie przyjezdni, często z Radomia ;)

Gość Warszawiaczezk
Radomiaczky cebulaczky :) To zapyziałe miasto, pełne zakompleksionych ludzi. Gdzie nie pojadę wszędzie dziury w drodze w mieście, chcąc ominąć miasto jadę obwodnicą, niestety pełna kolein :)