Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jedna :)

Najpiękniejsze oświadczyny...

Polecane posty

Bardzo jestem ciekawa jak Wasz Partner Wam się oświadczył, spodziewałyście się tego? Jak długo czekałyście? I ....powiedziałysście TAK ??? 🌼 Będę pierwsza... Mój eksmąż nie oświadczył mi się, poprosił tylko moich rodziców o moją rękę... Miałam 18 lat i byłam w ciąży, po rocznym "chodzeniu". Zero romatyzmu :( Mój obecny Facet ( jestem rok po rozwodzie) oświadczył mi się na Lazurowym Wybrzeżu, na plaży, wieczorem :) Cudowne przeżycie... A jak było u Was ? ❤️

No widzisz, obecnemu też dawałam :) a romantyzm jest :)

Gość 7978
Mój obecny Facet ( jestem rok po rozwodzie) oświadczył mi się na Lazurowym Wybrzeżu, na plaży, wieczorem Cudowne przeżycie... A jak było u Was ? Lazurowe wybrzeże-czyli facet ma troche kasy dlatego z nim jesteś

No tak :D bo facet z kasą nie da się kochać :D a czemu zakładasz, że ja kasy nie mam???

Gość leafyflowrr
Pod jabłonia zasypujaca nas płatkami :-) dostałam pierścionek z diamentem i szafirami oraz bukiet z 26 róż, bo tyle miesięcy byliśmy razem. Wiem, wiem, dla niektórych brzmi tandetnie, ale mam to gdzieś! Dla mnie było cudowne :-)

Gość do autorki ja dopisze
po chuja ci się ten twój teraźniejszy fagas oświadczył skoro już byłaś mężatką raz i skoro już raz się okazało że małżeństwo nic dla ciebie nie znaczy. To tak jakby kochanka się wzięła za żonatego i oczekiwała od niego wierności aż do grobowej deski

Gość moj pierwszy i ostatni
maz oswiadczyl mi sie w lozku po tym jak wrocil po tygodnioej podrozy, wyciagnal nagle pierscionek, zaskoczyl mnie. Moj poprzedni chlopak (zerwalam zareczyny wiec nigdy nie byl mezem) zabral mnie na festiwal muzyczny i kiedy gralo Radiohead oswiadczyl sie przy piosence "all i need", padl na kolano w tlumie i wykrzyczal to magiczne zdanie. Ale w sumie ciesze sie ze nam nie wyszlo.

leafyflowrr ,co tam tandetnie :) pięknie :D pod jabłonią...z płatkami... faaajnie.. Ja nie wiem czy przy oświadczynach można mówić o tandecie??? Czysty romantyzm taki właśnie jest :) "do autorki ja dopiszę"- widzisz, moje pierwsze małżeństwo przetrawło 18 lat :) jak dla mnie dobry wynik.. byłam dobrą żoną, moj obecny narzeczony jest moim drugim partnerem w życiu.. w małym miasteczku wie się takie rzeczy.. dlatego mój obecny partner tak o mnie zabiegał.. a byłam już po rozwodzie jak zaczełam sie z nim spotykać... "Moj pierwszy imostatni raz" no na koncercie przy tej piosence supeerrr :) Despina, dzięki :) to faktycznie już nie te czasy co na lazurowe wybrzeże jeździli tylko bogaci ;p

Gość ale smieszne...........
jak mozna oczekiwac od kogos bycia romantycznym, jak samemu sie nie jest romantyczną... mialas ledwo 18 lat i juz przed chlopakiem nogi rozkladalas i oczekiwalas romantyzmu hahaha, romantyzmu nie buduje sie na dupie tylko na milosci, a ty zaczelas od dupy strony a potem jęki, że facet nie romantyczny.

ale smieszne... smieszny to jestes Ty pisząc takie brednie :-O To, że nie udało sie dziewczynie w pierwszym zwiazku to juz nie może mieć nastepnego z romantycznymi oswiadczynami ? Jezu , jaki tok myslenia :-O Ciekawa jestem ile dziewczyn zaczynało od miłości o której piszesz i jak konczyły sie ich historie romantyczne :D

Gość czytaj ze zrozumieniem
nie rozumiesz bo jestes tępy. chodzi o to, ze najpierw nie jest romantyczna sama bo daje dupska bez slubu i to mając ledwo 18 lat, a potem sie dziwi wielce, ze chlopak nie jest romantyczny. a po co ma byc romantyczny, dla takiej szmatki? a rozkładanie nog bez slubu jest romantcyzne? a ślub z wpadki jest romantyczny????/

sam/a nie czytasz ze zrozumieniem. Ja nie narzekałam na eksmęża (i to do tego "wielce") , ja stwierdziłam fakty, szczerze opisując. I nie sądzę, że nienormalne jest, jeżeli 17/18 latka sypia ze swoim chłopakiem po roku chodzenia :) o tym też napisałam :) Ale wolny kraj, otwarty topik, każdy może pisać na co ma ochotę, mnie tylko dziwią i śmieszą trochę takie wpisy.. bo niby czemu mnie atakujesz..daje to sporo do myślenia..bo sam/a sobie wystawiasz brzydkie świadectwo. I bardzo miło jeśli , ktoś (i to pod czarnym Nickiem) występuje w obronie nieznanego człowieka :) Dziękuję Despina 🌼

A ślub nie był tylko z wpadki, skoro przeżyliśmy razem 18 lat i wspólnie wychowaliśmy dziecko, nie sądzisz? ..i zanim zaszłam w ciąże (z pierwszym partnerem w życiu) chodziliśmy prawie rok.. Ty to nazywasz byciem szmatą...hmmmm.. dziwne masz poczucie moralności... ...czy może Ciebie nikt nie chce...

"aje dupska bez slubu" no faktycznie to juz gorzej byc nie może :-O Ja doskonale zrozumiałam :D Za to Ty dziwny/a jesteś :P Nie myl seksu przed slubem z partnerem, którego sie zna od roku jak w przypadku autorki z dziewczyna , ktora poszla do łozka z facetem poznanym 5 minut wczesniej !

Gość kobieta jak win0
Po pierwsze kobieta nie daje dupska tylko robi sobie dobrze przy użyciu samca:(:P) a po drugie dziewczyna chciala sie pochwalic a wy zaraz bluzzg