Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda1995

Moi rodzice nie akceptuja mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Młoda1995

Witam.Mam 17 lat , niestety 18-stke koncze dopiero w lipcu.Z checia z dniem dzisiejszym bym sie wyprowadziła od rodziców...Jestem w zwiazku 5miesiecy z 24-letnim chłopakiem.Tata jest prokuratorem , a chłopak jezdzi na przemyt i kiedys handlował marihuana.Do mojego taty doszly wszystkie zle wiadomosci o nim.Wrecz zakazuje mi z nim utrzymywac konatakt.Nie chce slyszec nawet jego imienia.Jestem z nim szczesliwa..nie potrafie z niego zrezygnowac.. Co mam zrobic.? ;(

Gość gmpugjgagjg
stary powinien ci tak wjebać pasem po dupie aż byś sie zesrała

Gość dwrg5g
dla 24 latka dziewczyna 17 letnia to tylko zlew na sperme

Gość Krogusz
Normalnie jak serial telewizyjny.

Gość Młoda1995
Nie raz jak slucham doroslych ludzi albo czytam wypowiedzi starszych osób , ze tylko dla starszych facetow liczy sie seks to chce mi sie smiac...tak sie sklada , ze wolimy pogadac i w inny sposob spedzic czas niz wspolzyc ; )) A rozmowa nic nie daje Tata nawet nie daje mi dokonczyc zdania w zwiazku z nim. ; /

Gość nie no bez przesady
oj nie dziwie sie rodzicom ty masz 17 lat on 25 w tym wieku jest to duza róznica. co innego 20l i 27l on. a do tego twój nie jest niewinny. a powiedz mijeszcze czy twój pracuję, po jakiej szkole.

Gość nie no bez przesady
a tak wogóle to współżyliście już.

Gość Bronisław KomorowskI
0/10

Gość Młoda1995
Wyjezdza na przemyt na Norwegie..Skonczyl Technikum , Zdal mature..On twierdzi , ze mu to nie przeszkadza ze tata tego nie akceptuje bo balam sie , ze go strace przez to..Jak mam rodzicow przekonac ?

Gość Młoda1995
I tutaj akurat nie chodzi o wiek tylko o jego przeszłosc .

Gość Młoda1995
Tylko jak on to ma zrobic kiedy moj tata mi zakazuje go widywac i nawet mojemu chlopakowi dzien dobry nie odpowiada jak go mija gdzies..

Gość Młoda1995
Moja Mama jest bardzo zmienna .. jedno dnia mnie kryje i jest wszystko okey chociaz tez go nie lubi zbytnio.. a nastepnego mowi zebym tacie powiedziala gdzie ide ze ona mnie kryc juz nie bedzie ze to nie jest chlopak dla mnie .

Gość Młoda1995
Tak rozmowialam ona wie wszystko . Tylbo blad zrobilam , ze w kłótni jej tez mowilam te zle rzeczy ..Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. I co mam zrobic kiedy nie pozwalaja mi sie z nim widywac itp . Bo wiem , ze jestem w stanie wszystko poswiecic dla niego .

Gość Młoda1995
Porozmawiam z nia.Ale co mam zrobic z tata ? bede miala za jakis czas połowinki tata oczywiscie powiedzial , ze albo ide sama albo z kims innym albo wcale skoro chce isc z nim. : (