Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajkowa Syrrena27

Kobiety z motylkami to nie kobiety...to mutanty...kawałki mięsa im wystają z cip

Polecane posty

Gość Bajkowa Syrrena27

Takie trzeba by utylizować :) Tylko bułeczki są śliczne i one się liczę...

Gość vmdfdfl
zgadzam sie, i niestety jestem jedna z nich. Z tym wjatkiem ze chcialabym zutylizowac tylko te kawalki miesa a nie mnie cala...Ale wstyd nie pozwala mi isc do chirurga

Gość ach jak przyjemnie
Nadszedł czas krycia, pojawiasie okres tolerancji locha stoi i się nie rusza z miejsca, przyjmuje postawe z rozstawionymi nogami, wykonuje rytmiczne ruchy uszami, ma obrzek sromu, nie skacze na inne lochy, utrzymuje się wyciek sluzu po 48 godz wszystkie objawy ustępują Lochy w czasie rui kryje się 2 krotnie po raz1 w 24 godz po zaobserwowani rui, po raz 2 po 12 godzo od pierwszego krycia Cykl rozpłodowy będzie się powtarzal Az do mometu wybrakowania W pierwszej rui po odsadzeniu należy pokryc loche w 8-12 dniu u niektórych loch 3 innych 20 dni pzdr.

Gość a co to są motylki
? bo nie wiem :)

Gość vmdfdfl
sa to wystajace wargi sromowe mniejsze poza wieksze. I takie flaczki wystaja jak kobieta stoi. A jak lezy z rozszerzonymi nogami to te wargi ukladja sie troche na ksztalt skrzydel motyla

Gość a co to są motylki
Acha :) no ale mężczyźni też nie są ideałami i też mają swoje brzydkie rzeczy, więc ?

Gość kgkjhjhkjkhhjk
no ale to cos innego miec np. krzywe nogi czy odstajace uszy. Bo to jednak bezposrednio dotyczy sfery seksu i ten ciagly strach ze te moje flaki go obrzydzaja nie pozwala mi odczuwac przyjemnosci. Za kazdym razem jak mnie tam dotyka, cala sie spinam i chce mi sie plakac