Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenka67

women on web ! Czy można im zaufać???

Polecane posty

Gość Malenka67

witam co sądzicie o WOW ? Czy można im zaufać?? Czy któraś z was korzystała z ich pomocy ???

Gość Malenka67
Troche nie jest na miejscu ten temat na tym forum no ale...

nie usuwaj dzidziusia ,ja chcialam to zrobic i wybili mi to z glowy ..tydzien temu urodzilam i plakalam i nadal placze nad lozeczkiem mojego synka ,ze chcialam to zrobic ...a naprawde bylam juz bardzo blisko

Gość 3wedb3iwj1k
dzi...dzi...idzi.....

Gość Malenka67
ja nie moge sobie na to pozwolic niestety jestem w bardzo ciezkiej sytuacji ... sama jestem matka i wiem ze bd ciezko ale nie mam innego wyjscia

Gość Malenka67
Sandrusia a skąd mialas tabletki ? czy tylko o tym myslalas ?

moja kuzynka korzystała z usług z tej strony. wszystko poszło ok, tylko przesyłka szła dłużej niż jest to deklarowane na stronie i to sporo, bo opóźnienie wyniosło około 10 dni. sam zabieg przebiegł bez problemów i bez konieczności wizyty w szpitalu

Gość Malenka67
Fidżi a w którym była tygodniu ?????

Gość a ja zapytam
który tydzień?

Gość Malenka67
Za 3 dni 6 tygodni;(

Gość a ja zapytam
myslałam ze juz 9

Gość Malenka67
wlasnie jeszcze nie dlatego pytam o wow ;( . Znalazlam tez kilka ogloszen o wywolywaniu miesiaczki(w PL) ale to pewnie bd kosztowalo z 2 tys. a ja nie mam tyle pieniedzy, ledwo starcza mi na zycie jestem samotna matka z malym dzieckiem a tu teraz kolejne nie moge urodzic tego dziecka (bralam tabletki antykoncepcyjne - zawiodly )

Gość a ja zapytam
Może ci ktoś pomoże, ja w takiej sytuacji nie byłam i nie wiem jak za to się zabrać.

oddaj do adopcji ,ale nie zabijaj !!!! daj szanse urodzic sie temu dziecku ,nie jestesmy Bogiem aby wybierac kto ma prawo zyc ,a kto nie !!!!!!!!!!!! oddaj do adopcji uszczesliwisz jakas rodzine ,a i dziecku dasz szanse zyc ...ono juz zyje i napewno kiedys bedzie dziekowalo za to ,ze mialo szanse sie urodzic !!!!! nie odbieraj mu jej ..

oddaj w szpitalu urodz wyjdz i zostaw komus kto pragnie...... nigdy nie wiesz czy nie bedziesz miala komplikacji ze zdrowiem a moze zycie ci sie ulozy kiedys i zapragniesz 2-3 ki nigdy nie mow nigdy i wydasz tysiace by miec to dziecko lepiej oddaj ono bedzie zylo w szczesliwej rodzinie

Gość łoj łoj łojjjjjj
kolejna panienka co to niby antykoncepcja zawiodła!szok!czytając to forum zaczynam watpić w skutecznośc anty skoro co 2 z was zachodzi pomimo to w ciążę!