Gość kaalaaaaa Napisano Wrzesień 15, 2012 Otóż podoba mi się pewien chłopak , z którym chodze teraz do klasy (jesteśmy w 1 liceum) , znałam go z widzenia z gimnazjum , kiedyś jak go pierwszy raz widziałam , to stwierdziłam od razu , że jest przystojny . Chodzę i wracam z nim do/ze szkoły . Fajne się z nim gada . Mam wrażenie , ze mnie lubi , no ale nwm . Zawsze do mnie podchodzi , albo jak stoimy w grupce to do mnie zawsze gada . No , ale może po prostu mnie polubił jako koleżankę . Jest jeden problem , bo on kręci z taką jedną dziewczyną , a mimo tego on mi się wciąż podoba , im lepiej go znam tym bardziej . Chodzi o to , że jestem zazdrosna . No i jeszcze jeden problem , bo ona kręci chyba jeszcze z takim jednym , ale nwm czy oni o tym wiedzą . Doradzicie coś ? Nie mogę mu powiedzieć ,że mi się podoba, bo co jak mnie wyśmieje . Ja muszę jeszcze 3 lata z nim w klasie być . Dodam jeszcze , że często jak na niego spojrzę na lekcji to akurat się na mnie patrzy , na przerwie zresztą też . Jak jade autobusem i go widzę , albo chociażby w szkole to strasznie łaskocze mnie w brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach