Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kaalaaaaa

Co powinnam zrobić ?

Polecane posty

Gość kaalaaaaa

Otóż podoba mi się pewien chłopak , z którym chodze teraz do klasy (jesteśmy w 1 liceum) , znałam go z widzenia z gimnazjum , kiedyś jak go pierwszy raz widziałam , to stwierdziłam od razu , że jest przystojny . Chodzę i wracam z nim do/ze szkoły . Fajne się z nim gada . Mam wrażenie , ze mnie lubi , no ale nwm . Zawsze do mnie podchodzi , albo jak stoimy w grupce to do mnie zawsze gada . No , ale może po prostu mnie polubił jako koleżankę . Jest jeden problem , bo on kręci z taką jedną dziewczyną , a mimo tego on mi się wciąż podoba , im lepiej go znam tym bardziej . Chodzi o to , że jestem zazdrosna . No i jeszcze jeden problem , bo ona kręci chyba jeszcze z takim jednym , ale nwm czy oni o tym wiedzą . Doradzicie coś ? Nie mogę mu powiedzieć ,że mi się podoba, bo co jak mnie wyśmieje . Ja muszę jeszcze 3 lata z nim w klasie być . Dodam jeszcze , że często jak na niego spojrzę na lekcji to akurat się na mnie patrzy , na przerwie zresztą też . Jak jade autobusem i go widzę , albo chociażby w szkole to strasznie łaskocze mnie w brzuchu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować