Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś już to wiem

przyjaźń między kobietą a facetem nie istnieje

Polecane posty

Gość dziś już to wiem

jw

Gość Rudy Ridz
Jak facet ma kobietę swojego życia to może wchodzić w relacje przyjacielskie z kobietami.

Gość angela bangla
Rudy Ridz - bzdura, facet może kochac kobiete ale zdradzi bo jakaś laska go zachęca, jeśli jest sprzyjająca sytuacja to zdradzi facet jest prosty jak cep

Gość ruziowa śminka
a ja mam super przyjaciela, wspaniale mi z nim jest, czas też cudownie spędzamy.. moglabym go pokochać, ale nie pociąga mnie fizycznie:( ja jego tak i chyba zakochał się we mnie, nawet ostatnio jakieś podteksty śle..ale wie, że ja nie chcę od niego nic więcej niż przyjaźni:(

Gość angela bangla
ruziowa śminka - kobieta potrafi przyjaźnić się z facetem który nie pociaga jej fiztcznie ale facet NIE facet nigdy nie będzie spędzał czasu z dziewczyną która go nie jara

Też sądziłam że istnieje... ja w związku.. on w związku... przez kilka miesiecy fajnie się rozmawiało , piło piwko.. i nagle on pisze do mnie smsa ze zawróciłam mu w głowie i nie moze sobie z tym poradzić... Nic nie zrobiłam.. nie przekroczyłam zadnej granicy.. :( a on mi pisze że sposób w jaki na niego patrzę.. jak poprawiam włosy.. jak sie usmiecham ..ze on płonie.. itp.. Kurcze sądziłam ze predzej dotyczy to kobiet a nie mężczyzn..Teraz jestem w kropce.. nie chce zeby myslał ze ja tez inaczej o nim mysle.. wiec unikam kontaktu.. a jednak brakuje mi tych spotkan i pogaduszek.. :(

Oczywiście, ze nie istnieje. Kobieta zawsze patrzy na faceta wyobrażajac sobie jak wielekiego moze mieć chuja.

Gość ruziowa śminka
dokładnie..facet nie będzie marnował czasu na spotkania z kumpelą, tj. w więksozści przypadków tak jest. Wiem, że powinnam przestać z nim się spotykać, ale tak mi z nim dobrze..a z drugiej strony nie chcę mu zrobić krzywdy. Ciągle mówię, by spotkał się z tą czy z tamtą, ale on jest za mną..dziś mi napisał,że można się ode mnie uzależnić: /