Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora umysłowo

mam problemy z psychiką które się pogłębiają

Polecane posty

Gość chora umysłowo

Jak jestem wśród ludzi to okropnie się stresuję, chcę jak najszybciej zniknąć... to sprawia, że popełniam głupoty - na przykład dziś nie przeczytałam dokumentów, które podpisałam... nie tylko dlatego, że byłam zestresowana lecz również mój mózg w miejscu publicznym pracuje wolniej... najgorsze, że jak znajdę się już w bezpiecznym miejscu (czyt. z dala od ludzi) uzmysławiam sobie, że zrobiłam głupotę i strasznie się tym przejmuję...

Gość Lady Diva 69
Forum internetowe, to nie gabinet lekarza psychiatry. Przykro mi, ale tutaj Ci nie pomogą. Od idiotycznych wypowiedzi jeszcze całkiem skołowana będziesz, naprawdę, lepiej idź po poradę do poradni lekarskiej.

Gość yhtujh
to zapewne fobia spoleczna,ile masz lat?

Gość chora umysłowo
mam 24 l. Najgorsze, że te problemy negatywnie odbijają się na mojej pracy. W pracy mam wrażenie, że współpracownicy cały czas patrzą co robię na kompie... nie mogę się skupić, dużo wolniej myślę... przez co 90% pracy muszę robić w domu...

Gość -iś-
ja mam f.s. endogenną

Gość Joenski
Fobia społeczna, przez nieodpowiednie wychowanie, da się zwalczyć.

Gość Dr med. Anastazy
Nie moge pomóc - za darmo, ale zapraszam na wizyte

Gość ks. Mateusz
będę się modlił za ciebie

Gość Joenski
A jakie masz relacje z rodziną?

Gość no bo pewnie masz jakies zle
doświadczenia. Byłaś często krytykowana? w Dzieciństwie i potem?

Gość do: -iś-
a jaka to jest endogenna ?

Gość chora umysłowo
Krytykowana nie byłam ale mi dzieci w szkole dokuczały. Ponad to miałam nadopiekuńczą mamę, która mnie trochę od świata izolowała i wszystko za mnie załatwiała. Więc może dlatego teraz taka jestem.

Gość ks. Mateusz
na matkę to swoich problemów nie zwalaj

Gość gość
Również byłam senna, zmęczona, nic mi się nie chciało. Miałam objawy depresji i nerwicy. Trafiłam przypadkiem na stronę energiaduchowa.pl . Zamówiłam oczyszczenie aury. Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę na moje problemy. Teraz jestem osoba pełną wigoru i chęci do działania.

Taka nerwica bierze się właśnie z relacji z najbliższymi ludźmi w Twoim życiu, widocznie nie zapewnili Ci poczucia bezpieczeństwa i teraz nie radzisz sobie z sytuacjami trudnymi. Nerwica ciągnie się za nami całe życie :( Można ją leczyć (leki może przepisać Psychiatra np.z http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/), można też chodzi na terapie, i naprawdę można ją opanować, ale nie da się jej tak do końca pozbyć. Jednak już sama świadomość że masz problem wiele zmienia na dobre :)

Gość gość
Nie należy tego bagatelizować. Najlepiej udać się do specjalisty i u niego zasięgnąć porady. Ja byłam niedawno w poradni www.czpgdynia.pl ponieważ miałam problemy na tle nerwowym i dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy o sobie które mi pomogły.

Gość gość_Adrianna78
Ten tamat wydaję się być odpowiedni dla mnie, dlatego poproszę was o pomoc, także mam problemy z psychiką które mam wrażenie że się pogłębiają, mam wrażenie że jest coraz gorzej - proszę o pomoc :(:(:(

Gość gość
ooo mam podobnie a mam już 30 iles lat.... to smutne, ale przyzwyczaiłam się ale to sprawia, że nawet faceta nie mogę mieć, ostatni się naśmiewał z mojej gapowatości..

Gość gość_Adrianna78
@gość - a możesz napisać coś więcej na temat twojego problemu? też masz takie straszne odczucie odrealnienia? to dziwne, ale czasem mam wrażenie że mi dużo rzeczy śmierdzi, też tak masz?

Gość gość
hmm z tego co kiedyś mi się obiło o uszy to wszechobecny smród może znaczyć o jakiś poważniejszych zaburzeniach psychicznych, ale też nie chcę cie jakoś specjalnie straszyć - masz może jakąś osobę z którą możesz porozmawiać o tym?

Gość gość_Adrianna78
??? możesz napisać coś więcej na ten temat?

Gość gość
raczej powinnaś udać się do specjalisty, bo tutaj zdalnie za bardzo ci nic nie pomogę :)

Gość gość
zdalnie nikt nigdy nie pomoże takiej chorej osobie - dobrze jak np. opiszesz chociaż skąd jesteś? mniejsza miejscowość czy duże miasto??

Gość gość
Urodziłam się w Koszalinie a teraz mieszkam w Warszawie.

Gość gość_Adrianna78
Ja natomiast jestem z Katowic.

Gość gość
Przepraszam że zapytam, ale mam podobny problem, i jeszcze na dodatek też jestem z południa Polski, czy wi ktoś co mogę zrobić?

Gość gość
Jeśli mam być szczery, to z całą odpowiedzialnością i pełnym zaufaniem mogę polecić Niepubliczny zakład opieki zdrowia psychicznego Asana w Zawierciu, a konkretnie lek. Annę Białek Nie dość że moje problemy ustały, to jeszcze w mojej rodzinie bliska osoba także została wyleczona przez tą Panią! Szczęść boże tej Pani i temu miejscu!

Gość gość
hmm, w wolnym czasie postaram się obadać co i jak...

Gość gość
i co zbadałeś temat?

Gość gość
tak, w internecie poszuakłem info an temat tego Asana w Zawierciu i konkretnie Lek. Anny Białek - widzę dobre opinie...