Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itusu

nigdy nie chcialam nalezec do zadnej grupy a wy?

Polecane posty

Gość pytaczo
mówiąc poznawać miałem na myśli przenośnię , wiem ze tu często tozmowy kończą sie gdy wkraczają podszywy ale jak widzisz nawet teraz zamieniamy kilka słow ze sobą ...

Gość wolna i zadowolona z zycie
migotka a pierwsza zwrotka , odnieś się do niej ...

Kiedyś zależało mi na tym, dzis juz nie. Nie nadaję się do tego, gdyż nie mam zamiaru myśleć jak grupa i robić to, czego oczekuje ode mnie grupa.

ja nic nie rozumiem , a najbardziej jak można podglądać kogoś całą noc , jak śpi , co w tym jest interesującego ? I kto tu kogo podgląda i gdzie ? Wytłumacz mi , bo czuje , że coś kombinujesz...

Gość pytaczo
czemu ? bo nie dbam o to , moze dlatego ze ja nigdy sie nie podszywam ...

Gość agdybytakgdybyyy
Hej, zostały ostatnie 2 godzinki głosowania, a moja przyjaciolka jest obecnie 4:( brakuje okolo 60 glosow do 3miejsca. Dla was to tylko chwilka, a dla niej spelnienie marzen. Bardzo proszę o pomoc!:) http://www.suwalki.info/miss.php?id=8

Gość pytaczo
migotka nie dość ze pomijasz mnie i flirtujesz z wolną to jeszcze sobie drwisz ... najlepiej dla mnie będzie jak nie bede przeszkadzał , dobrej nocy ...

Frankie_Stein Kiedyś zależało mi na tym, dzis juz nie. Nie nadaję się do tego, gdyż nie mam zamiaru myśleć jak grupa i robić to, czego oczekuje ode mnie grupa. http://www.voila.pl/325/q2i62/index.php?1 Franke , czemu nie mogę odczytać twojej fotki na voila ?

migotka tylek jak szczotka czy to nie ironia losu - wszyscy tak sie zarzekaja ze nie chca nalezec do zadnej grupy a spedzaja zycie podlizujac sie wirutalnym kreacjom na forum spolecznosciowym... oznaka czasow..? Jeśli do mnie pijesz to wiesz, ja nie traktuję kafe jako jakiejś grupy - wyroczni atrakcyjności fizycznej ? towarzyskiej ? i naprawdę mam głęboko w dupce co ktoś tam sobie pomyśli albo nawet napisze ;) A fotki będę co jakiś czas dodawać, bo sama lubię mieć przynajmniej jako taką wizualizację internetowego rozmówcy (nie musi być oczywiście prawdziwa, bo tutaj nie o to tak naprawdę chodzi).

Ooo matko :D Ale żeś się uczepiła heheh. Nie brzmi zachęcająco, bo nie ma tak brzmieć! Gdyby było odwrotnie, byłabym słodką dziurką albo różową muszelką :D Swoją drogą proponuję ci więcej dystansu do kafe i szeroko rozumianej aktywności w necie.

' słodką dziurką albo różową muszelką ' spoko, tylko wtedy nie zamieszczaj fotki w profilu.... 'Swoją drogą proponuję ci więcej dystansu do kafe i szeroko rozumianej aktywności w necie.' byc moze masz racje, ostatnio ktos napisal na jednym z topikow ze jestem glupia i przez tydzien nie wychodzilam z lozka, do tego mialam palpitacje serca, drzaly mi rece, zemdlalam i wyplakalam 3 wiadra lez... myslisz ze to troche przesada czy jeszcze w granicach normalnosci?

Gość rakushha
indywidualizm jest super

Gość fergikola
grupa to gówno- tylko indywidualizm jest mądry

Gość cezonia
odludztwo jest super a na ludziach mozna sie tylko zawiesc

Gość cezonia
o co ci biega kobieto?