Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa mammma

częste wymioty u niemowlaka po jedzeniu

Polecane posty

Gość problemowa mammma

moja 10 miesięczna córka często wymiotuje po jedzeniu, ogólnie jest zdrowa, mam wrażenie że to na zasadzie " o jedną łyżeczkę za dużo" .Miałyście podobne problemy ? nie toleruje też większych kawałków z jedzeniu, wszystko musi być zmielone...

Gość btw tak to ja
a może za dużo pije soków..???

Gość problemowa mammma
w ogóle nie pija soków, je owoce

Gość problemowa mammma
up

Gość zielonaherbatka
mój syn w tym wieku przestał ulewać/wymiotować, był chory i jadł głównie mleko z butli przez tydzień miał słaby apetyt bo gardło go bolało, zaraz po chorobie to się skończyło, moim zdaniem za duże porcje jadł i to była przyczyna, może ty też za dużo dziecku dajesz?, teraz syn ma 14 miesięcy i jak jest najedzony to odwraca głowę albo przestaje jeść i bawi się jedzeniem jak je sam, wcześniej jadł i jadł... a potem przy raczkowaniu i zabawie zwracał trochę. Spokojnie dawaj mniejsze porcje i zobaczysz czy to działa ;) ja wtedy o tym nie pomyślałam, a papki to już w tym wieku nie bardzo, muszą być już grudki i inne kawałki jedzenia, zależy też ile ząbków ma córka bo im więcej tym łatwiej tylko musi się nauczyć gryźć ;)

Gość problemowa mammma
spróbuje jej dawać mniejsze porcje, a jeśli chodzi o grudki w jedzeniu, to mam wrażenie, że to czasem przez nie wymiotuje...

Gość zielonaherbatka
no przy początkach może tak być ale w trakcie jedzenia a nie po jedzeniu, mojego syna nie raz przy jedzeniu większych kawałków pociągało na wymioty ale z czasem się nauczył gryzienia a nie połykania od razu.

Gość herrrg
może bakteria.