Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwójki....

Co powinnam zrobić z ubrankami po dziecku (H&M, Carter's, Wójcik)?

Polecane posty

naprawdę ładne- ja bym wystawiła na allegro, tylko zdjęcia zrób trochę lepszej jakości, ja każdej rzeczy robię minimum 2 zdjęcia, jeszcze zbliżenie na materiał czy jakiś mały nadruk, jeśli jest :)

Gość wlasnie zostaw
sliczne te rzeczy,hmm ciezko powiedziec,jezeli Cie stac na to to oddaj je biednym,jezeli tez masz problemy finansowe,sprzedaj,skad jestes autorko?

Gość Mama dwójki....
Nie będę ich wystawiać na Allegro, bo nie mam na to czasu:)

Gość Ja też jestem zainteresowana
No fajne ciuszki. Sprzedaj je(a ja chętnie kupię,;)) Fajne nie zniszczone,widać,że dbasz o ciuchy. Jeśli zdecydujesz sie na sprzedaż pisz na maila. edysia1978@interia.pl oczywiscie podaj cenę i ilosć w przybliżeniu. Pozdrawiam.

Gość wlasnie zostaw
http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html nie wiem czy bylas kiedys na tym forum,ale tam dziewczyny sa zorientowane kto jest potrzebujacy a kto nie._Moze zaloz tam temat,napisz skad jestes i w 100% ktos sie odezwie

Gość Mama dwójki....
Znalazłam też kombinezon na zimę taki na misiu dla maluszka 56(ma lekkie przebarwienie przy kapturze więc trzeba go wyprać z Vanishu), zobaczcie: http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaPro.php?aucId=783705&id=8bfd9b74e3929b15.html Mam też buty z Bartka na zimę ze skóry, gdyby ktoś takich szukał jeżeli coś wam się podoba to te 3 linki wrzucam jako ubrania do sprzedania, w prezencie dorzucę jeszcze jakieś gratisy aby było wam miło.

Ja bym poradziła oddać do kościoła bądź dowiedzieć się czy dom dziecka potrzebuje ubrań i jakich.

Gość grudniowa mamam
jestem zainteresowana ubrankami tymi najmniejszymi dla dziewczynki. Rodzę w grudniu więc czas szykować wyprawkę. Podaj email albo jakiś kontakt do siebie. I napisz jaka kwota cie interesuje za te ubanka.

Gość Mama dwójki....
Wszystkie zainteresowane mamy proszę o kontakt e-mail: mama_dwojki@o2.pl, tak będzie najszybciej. Nie ustalam z góry jaka będzie cena za komplet, proszę więc o podanie swojej ceny.

Gość Iwonka25..
A czy dostanę ubranka na chłopca 74-80?

Gość sprytne
bardzo sprytny sposób na sprzedaż ubranek, bez wysilania się na wystawianie, opisywanie, płacenia prowizji allegro, gratulacje autorko:)

Gość Mama dwójki....
Nie rozumiem zarzutów...Dyskusja miała być na temat, a wyszło coś innego, no i fajnie bo takie fajne okazje trzeba łapać o czym wiedzą mamy z forum, dlatego napędziły temat na inne tory:)

sprytne to samo pomyślałam wczoraj ,po tym jak autorka bardzo chętnie i szybko wstawiła foty ,podała maila a wcześniej nawet sprzedaży pod uwagę nie brała ,mnie tak nic do tego niech sie jej sprzedadzą te ciuszki .

Gość swietne okazje.....
:D A jaka gwarancje maja dziewczyny, ze im te ubranka wyslesz? Jaka gwarancje maja, ze wyslesz porzadne ciuszki a nie jakies szmaty, polamione i rozciagniete? Allegro chroni kupujacych, kupno poprzez kafe :D nie daje zadnej ochrony. Nawet policja sie tym nie zajmie bo za mala szkodliwosc spoleczna. JA bym wam radzila dziewczyny uwazac! Od takich handelkow jest allegro. Tam wasze prawa sa w jakis sposob chronione, tu moze was zrobic w ciula jak sie jej tylko podoba :O

Gość Mama dwójki....
Bawicie się w detektywów czy jak, pożyczyć lupę?:) Po pierwsze to temat dotyczył czegoś innego, ale cieszę się że niektóre mamy wyszły z inicjatywą, bo wolę pobawić się ze swoimi dziećmi, szczególnie z synkiem, niż siedzieć w internecie i wystawiać ubranka co zajmuje wiele czasu (pewnie się orientujecie), bo za chwilkę skończy mi się macierzyński i tyle z tego będę miała. Po drugie to w końcu odzyskam miejsce w domu, bo zrobiłam porządki w szafie, włożyłam wszystko do kartonów i trochę tego jest. To prawda, że wchodzę tu nieregularnie, bo mając 2 dzieci na głowie, aktywnie spędzam z nimi czas i zwyczajnie brakuje mi czasu dla siebie i buszowania na forum. Co do linków, to wrzuciłam dopiero późnym wieczorem gdy już położyłam dzieci spać i jak się okazało niektórzy nie mogli się już doczekać. Zrobiłam też zdjęcia innych ubranek tak od razu, bo po co 2 razy. Co do Allegro, to mam ponad 400 komentarzy, wszystkie są w 100% pozytywne, jeżeli któraś z mam, które do mnie piszą, zechce abym je sprzedała używając Allegro, to nie ma problemu, ale jakoś nikt o tym nie wspomniał. No i jeszcze, udało mi się znaleźć rodzinę, mają 5 dzieci, dwójkę własnych i trójkę po siostrze matki, która zostawiła swoje pociechy i poszła w świat, oboje pracują, ale zwyczajnie im brakuje wszystkiego. Nie wiem dlaczego niektóre mamy są nastawione nieufnie(to pewnie przez panią od bucików, ja sama chciałam jej dać Pumy po córce i dobrze, że tego nie zrobiłam), ale jeżeli macie jakieś wątpliwości, to chętnie je rozwieję:)

Na allegro sprzedajesz ,podejrzewam ze i ciuchy po cieciach a tutaj zadajesz pytanie co masz zrobić z ubrankami .

Gość Mama dwójki....
olga m. Twój problem co tam sobie myślisz...