Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kasia.

Co robić dalej...

Polecane posty

Gość ...Kasia.

Witam. Uczęszczam do trzeciej gimnazjum, aczkolwiek wciąż borykam się z pewnym problemem, jakim jest pytanie w temacie. Odkąd sięgam pamięcią, a bynajmniej mam udokumentowane to na zdjęciach jeżdżę konno. Mam już niemałe doświadczenie, kilka zawodów, tudzież sukcesów, jeżdżę na różnych koniach; młodzikach, profesorach. Ciągnęło mnie do skoków, lecz myślę, że to tak poza tym... jakieś stajenne zawody skokowe - owszem. Uwielbiam gotować. Z kuchnią jesteśmy nierozłączne :-) Mam ciekawe aspiracje i po prostu lubię to, lecz nie będę z tym raczej wiązała przyszłości. Zwyczajny blog z poradami, ciekawymi przepisami będzie wystarczył, a i będę sobie tworzyła w domu 'po swojemu' - mam ludzi, którzy lubią moje potrawki więc nie będzie problemu. :-D Język polski, pisarstwo. Świr na punkcie poprawnej polszczyzny, tudzież znaki interpunkcyjne, ortografia... Chciałabym napisać własną książkę. Mam bujną wyobraźnię, ale nie jestem wtajemniczona, w sumie nie pytałam o to. Nie muszę mieć wielkiego doświadczenia by wydać? Chociaż wiąże się to zapewne z niezłymi cenami, a nie wiem jak będzie w moim życiu. Kocham fotografię, mam lustrzankę. Szczerze to robię bardzo dobre zdjęcia określane 'wy..b..nymi w kosmos' z kitowym obiektywem, portrety, makro, w ruchu. Mogłabym w między czasie dorabiać; sesje fotograficzne, najlepiej z końmi. Kocham także zwierzęta, gryzonie.. Interesuję się nimi, mam stadka w domu. :-P Nie wiem, jak przynajmniej 1/2 z nieodłączną częścią mnie; zainteresowań, powiązać.. Technik hodowli koni? W między czasie na instruktora? Nie chciałabym żyć na garnuszku rodziców, i żeby nie było mnie stać na zwyczajny byt...

Gość podpowiadacz
Chyba jeszcze trochę za wcześnie na wybór zawodu i dróg kariery... Na razie proponuję dostać się do dobrego liceum. Takiego, gdzie będziesz mogła nadal się rozwijać. Z czasem plany ci się skrystalizują. W ostatniej klasie liceum możesz dojść do wniosku, że chcesz robić w życiu coś zupełnie innego, niż ci się teraz wydaje...