Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolny student

Jak być facetem, którego pożądają kobiety - moje przemyślenia

Polecane posty

Gość Zdolny student

Są dwa filary, które umożliwiają wyruchanie nawet 1000 kobiet w ciągu 40 lat. Pierwszy to brak moralności. Jeśli jesteś w stanie kłamać, grac na emocjach, zwodzić i zdradzać, zwiększa to twoje szanse. Kłamstwo to wspaniałe narzędzie. Drugi to brak wymagań. Jeśli nie obchodzi cię co kobieta ma w głowie i jak wygląda, masz większe szanse na zaruchanie. Wiele jest brzydul, które są gotowe nawet cię utrzymywać w zamian za ruchanie i złudzenie miłości (patrz filar pierwszy). Sam nie jestem jeszcze gotowy żeby iść tą drogą, ale solidnie pracuję nad wyzwoleniem się z ciasnej moralności i niezwracania uwagi na brzydkie kobiety. A wy jakie macie sposoby?

Gość Fiku Miken
Ciekawe, może zastosuję.

Gość Nadieżda
Jestem kobietą, znam kobiety- ani ja, ani żadna moja koleżanka nie dała by takiemu "zdolnemu" (fizykowi? ;) )

Gość Zdolny student
Skąd wiesz? A gdybym cię okłamał?

Gość Nadieżda
Naprawde jesteś fizykiem? Jak się domyslilam? Wiesz zna się fizyków :) Od tego dziwaka co mnie w podstawówce (8 letniej jeszcze) uczył aż do znajomkow z uczelni :) Ciekawy gatunek ci fizycy :)

Gość Nadieżda
Psycholozki nie okłamiesz ;)

Gość Zdolny student
Mogłem cię okłamać. I wyruchać.

Gość tygrysek xxxxxxx
kłamstwo ma zawsze krótkie nogi. Nie warto oszukiwiać

Gość Nadieżda
Z niczego domyslilam się, żeś fizyk. Myślisz, że uda Ci się mnie oszukać? To, że mam tytuł magistra nauk humanistycznych, a nie innych nie czyni że mnie dziwki

Gość Nadieżda
A poza tym nie bawie się w "ruchanie" to dla prawiczkow. Prawdziwy mężczyzna uprawia seks

Gość mario1980_KR
Jeden z moich bliskich kumpli nie kłamie,nie zwodzi,nie gra na emocjach,nie zdradza a i tak kobiety pchają mu się do łóżka.A wiesz dlaczego? Tylko ze względu na jego urok osobisty!

Gość policjanttt....
chciałbym miec powodzenie u kobiet a nigdy nie miałem

Gość policjanttt....
chyba mam za małą pałę :-(

Gość Fiku Miken
bumpuje

Gość missswiata
dobra a z innej beczki p- po co ruchać laski które są brzydki i głupie? Serio się pytam. To nie lepiej być z jedną ładną i razem cośtam trenować i się poznawać? poza tym twoja teza celna, chociaż nie wiem czemu nazywasz to brakiem moralności. Równie dobrze możesz stać na stanowisku inej moralności i mówić dziewczynom że to tylko przelotnie. Myślę że wiele nie będzie miało zastrzeżeń, oczywiście jesli jesteś wystarczająco przystojny.

Gość jam_niczyja
kobiety od zarania dziejów tak się bawią, ale dobrze, że i ty doszedłeś do złotego środka :)

Gość missswiata
bez jaj odpowiedzcie mi po co tyle ruchać? w sensie ze i ja oględnie mówiąc nie jestem dziewica ale mam takie wrażenie że bardziej chodzi mi o jakość, chociaż powiem szczerze że podrywanie i seks z kimś mało znanym jest również super.