Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO!Angel!!!

Ślub 2014

Polecane posty

Gość NO!Angel!!!

witam! Chciałabym sie dowiedziec co nalezy pokolei przygotowac i na ile czasu wczesniej powinno sie to załatwiac. Dodam,ze mamy tylko ustalona date i sale na wesele. Co z kamerzysta,fotografem,ksiedzem,itd.? Bede bardzo wdzięczna wszystkim za pomoc.

już ustalone? :) wow :D a jaki miesiąc? ja planuję na czerwiec, ale takie najważniejsze sprawy jak sala dopiero po nowym roku będę ogarniać. najpierw chyba termin, sala, myślę, że warto wybrać orkiestrę/dj, fotografa. bo czym wcześniej, tym łatwiej jeszcze znaleźć kogoś dobrego i niedrogiego. a potem już reszta na kilka miesięcy przed

Gość NO!Angel!!!
Miesiac czerwiec ;) My musielismy juz zamawiac,bo ciezko pozniej by bylo z miejscami,bo jak wiadomo teraz,zeby znalezc cos ciekawego trzeba nawet na 3 lata w przod zamawiac. nie znam zadnej fajnej orkiestry i troche sie obawiam,bo jak wiadomo to tez jest jedna z najwazniejszych spraw...

Gość NO!Angel!!!
No i nie wiem co z suknia czy juz pomalu sie rozglądac czy jeszcze sobie odpuscic....

przepraszam, ale wydaje mi się, że trochę przesadzasz... można się delikatnie rozglądać, ale nie ma co szaleć. moja siostra dzisiaj kupiła suknię, mimo że ślub ma dopiero w czerwcu. a dlatego, że teraz są wyprzedaże, i suknię, która kosztowała 3500zł, kupiła za 2100zł... a i tak wszystkie panie w salonach się dziwiły, że tak wcześnie ogląda... zwykle suknie kupuje się 3-4 miesiące przed ślubem

my mamy tez mieć ślub w 2014 i ja kompletnie o tym nie myśle jeszcze. Wydaje mi się że jest dużo czasu

Gość mikuuusia
Ja zalatwilam sobie juz sale, kamerzyste i fotorgrafa i byl problem gdyz maja juz pozajmowane terminy. Teraz szukamy orkiestry...

===> Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

Gość barazek
Jeżeli szukacie jeszcze dobrego fotografa/kamerzysty w okolicy Bielska, to może zainteresuję Was strona http://www.facebook.com/MkFotoVideo - bardzo ładne zdjęcia i filmy za rozsądną cenę.

Gość Projekt-Ślub
Jesli potrzebujecie przy organizacji najważniejszego w życiu dnia pomocy zapraszam do współpracy www.projekt-slub.eu wszystkim zajmę się od A do Z :)

Gość gość
U mnie już wszystko zorganizowane ślub na jesieni, sala, sukienka, obrączki, juz wszystko mamy. Nawet zamówiliśmy pokaz fajerwerek http://www.pirofan.com.pl/ jak się bawić to się bawić.

Gość gość
My tez juz wszystko mamy pozalatwiane prawie :)

Gość gość
A my już po ślubie. Mieliśmy 26.04.2014 i wszystko pięknie poszło, uff :-)

Gość heka
Oj, chciałabym być już po. Jestem przed 3 miesiące a już jak myślę to się stresuję. Załatwianie wszystkiego tez mnie przerosło, nie wiem jak Wy to same wszystko robicie... może mnie praca blokuje i dziecko i stąd brak czasu i siły. Na szczęście koleżanka mi podsunęła firmę od organizacji wesel i zdecydowałam się na to. Teraz tylko podejmuję decyzje na zasadzie "to czy to", "takie czy takie" i jest zdecydowanie łatwiej. Poza tym ja nie miałam tylu fajnych pomysłów co panie z tej firmy no ale ja organizuję swoje wesele pierwszy raz a one organizowały ich całe mnóstwo ... W każdym razie dzięki nim jestem sporo do przodu

Gość gość
heka, a jaka firma Ci organizuje? skąd jesteś? Tez myslę o takiej firmie bo nie daję rady ze wszystkim

Gość heka
No bo wg mnie to nie da sie tego samemu ogarnąć... zreszta mój narzeczony jest w tej całej organizacji na anty, nie chce w niczym pomagać bo mówi- chcesz wesela to sobie sama zorganizuj. Wiem, że to olewactwo i lenistwo z jego strony ale co mam zrobić .... Co do firmy- ja jestem z Łodzi ale mam firmę z Warszawy bo robią w tych dwóch miastach - koleżanka z nich korzystała wcześniej właśnie w Warszawie. Na razie wszystko dobrze sie układa, super kobitki , bardzo pomysłowe no i naprawdę bardzo pomagają. Zresztą koleżanka której organizowali wesele była z nich też bardzo zadowolona. Ja bym tego naprawdę wszystkiego nie zorganizowała sama wiec sie cieszę , że ich wynajęłam. Firma nazywa się Agaya , poszukaj sobie w necie bo nie pamiętam strony ale masz nr telefonu do Pani Agaty 692 953 720 tyle mogę pomóc

Gość gość
O jeny jak ja bym chciala takie olewactwo ze strony narzeczonego. Ja musze z nim wszystko konsultować w sumie to jest ok, bo widac ze mu zależy. Chodzi o to ze on nic nie robi tylko krytykuje to co ja zrobie a sam niczego sie nie podejmie ani nie poszuka...

Gość gość
My już po ślubie odbył się 3 maja - było cudownie wszystko się udało.Ceremonia w gotyckiej katedrze pięknie bo skromnie i z klasą ozdobionej bez zbędnego kiczu. Do tego cudowna oprawa muzyczna - śpiew chóru, dźwięki skrzypiec a po ceremonii ślubnej wesele w pięknym pałacu Balcerowo w Gnieźnie. Polecam to miejsce.

Gość gość
Dodam, że sama organizowałam swoje wesele, pracując i studiując na studiach podyplomowych. Nie wyobrażam sobie jak inne osoby mogłyby decydować co ma wyglądać w tym najważniejszym dla mnie dniu. Tylko ze ja akurat jestem po kierunkach artystycznych plastyczno- muzycznych, dlatego nie miałam problemu aby wszystko zrobić z wyczuciem estetyki - dekoracją kościoła zajęłam się sama -sama - kupiłam materiały, kokardy i kwiaty na giełdzie i poprosiłam moją kuzynkę o założenie gotowych wcześniej przeze mnie zrobionych dekoracji- wyszło cudownie . Do tego śpiewał chór - grał skrzypek. Uważa że jak się ma samemu polot to stratą kasy jest zatrudniać jakieś organizatorki wesela.

W ramach mojego poprzedniego postu dotyczącego cennika weselnego i propozycji zakupu alkoholi na wesele. Z racji bardzo dużego zainteresowania, odświeżam i moja propozycja jest cały czas aktualna. Wszelkie szczegóły w kontakcie mailowym. (emil_1@o2.pl) Zapraszam