Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna bez szans

Leże w łozku i becze. Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość taka jedna bez szans

zdałam tylko mature, raczej slabo mam 23lata, zadnych znajomych, pracuje dorywczo, ciagle gapie sie w tv i komputer, nigdy nie mialam faceta, jestem nieatrakcyjna - niska, krotkie nogi, masywne łydki, kartoflany nos, krzywe zęby, krzywe oczy-jedna powieka mi opada na zdjeciach to bardzo widac, mam tłusta skore i malutkie piersi + nadmierne owlosienie nie depiluje sie nie mam dla kogo. Nie widze sensu zycia...becze niemal co noc

rozdzielmy to na czynniki pierwsze... 1. matura zdana - patrz ile dzisiaj bezrobotnych studentow, po fajnych kierunkach... jestes pewna ze az tak zle z toba, moze jestes zaradna, inteligentna... 2. nie mialas faceta- tak bywa, jestes jeszcze mloda 3.nieatrakcyjna - dieta, silownia, makijaz, ubior... piersi wazne ze w ogole masz, uwazam ze sa przereklamowane, tlusta skora-bedziesz sie wolniej starzala.. depilacja to 5 minut.. 4. jestes jeszcze bardzo mloda..

Gość prawiki są tutej
przegrałas zycie jak my prawiki i stare dziewice

Gość Otworz swoj umysl i serce
Kochana, zgadzam sie z moja poprzedniczka. nie zamylkaj sie w swoim bolu! popatrz na to co masz i pobaw sie w maxymalne wykorzystanie tego co juz masz! tak jakby dano ci takie a nie inne klocki a Ty masz wlasnie z tych klockow zbudowac cos! o to dla inspiracji http://www.youtube.com/watch?v=ewj5DzXWn7U

Gość Otworz swoj umysl i serce
z Migotka sie zgadzam! bo jakies prawiki sie tu dopisaly:)

Gość le_swąd
co ci to daje. przytłaczasz swoją osobą.

Gość prawiki są tutej
Prawiczki są teraz wszedzie dyskryminowani :( traktują nas jak podludzi a przypominam,ze Hitler robił to samo z Polakami. Prawiki pokazmy ilu nas jest !

Gość mario1980_KR
Jaki to jest kartoflany nos ?

Gość owca Beata
Noc jest po to żeby beczeć, beeee....

Gość gh
ja tez placze

Gość inny M
Nie ma co płakać. Niemal każda kobieta w swoim życiu, prędzej czy później, zainteresuje jakiegoś mężczyznę. Później następnego i następnego... Faceci z natury (z wyjątkami) mają o wiele mniejsze wymagania niż kobiety, dlatego w życiu większości ktoś się pojawia. Większość tego co wymieniłaś nie jest jakąś znowu wadą, pewnie przesadzasz i przemawiają przez ciebie kompleksy. Zacznij aktywnie żyć, a zobaczysz, ktoś się znajdzie. Pytanie jakie tu się nasuwa jest jednak następujące, czy jeżeli ktoś już zacznie o ciebie zabiegać, to bez względu na to czy ci odpowiada czy nie, zaakceptujesz go, myśląc że innej okazji nie będzie? Otóż będzie i nie bądź desperatką bo takie związki z przymusu to najgorsze co może być. Świat ma w sobie dużo piękna, odnajdź je i doceń, zamiast na wszystko narzekać :)