Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramirezka96

Do chłopaków, czy lubicie wysokie dziewczyny?

Polecane posty

mam 16 lat i 172cm wzrostu. źle się czuję, bo uważam że jestem za wysoka. zdecydowana większość moich koleżanek i ogólnie dziewczyn które widzę np. w mieście mają do 165 max :/ do tego ciężko znaleźć chłopaka wyższego od siebie. a czy wy lubicie wysokie dziewczyny?

JacekJ: a wyobrażasz sobie parę gdzie dziewczyna jest 10 cm wyższa od chłopaka? bo ja nie. źle bym się czuła z chłopakiem niższym od siebie.

Gość Rubinowa...
jestem kobieta jak widac po nicku ;), mam 180 cm i dam ci rade ciesz sie ze masz 172 cm , nie przejmuj sie bo 'inni' maja 165 , ja osobiscie sie ciesze ze mam tyle co mam i nawet centymetra bym nie oddala :), faceci to nie problem uwierz :))))

To, że Ty się źle czujesz, to jest Twój problem. Źle się czujesz, bo nie lubisz swojego wzrostu. Pytasz tutaj na forum aby usłyszeć "Tak tak - lubimy wysokie". Chcesz się pocieszyć zdaniem obcych ludzi? To co - jak powiem że lubię wysokie dziewczyny bardzo bo są zgrabne i fotogeniczne (prawda) to Ci wzrośnie samoocena? Wzrosła?

Moja koleżanka ma 178 cm i jest najlepszą partią w łokolicy :classic_cool: No, tak serio ma 178 i faceci na nią lecą ;) Chociaż to może chodzi o to, ze jest długowłosą blondynką, bardzo szczuplutką, nie fiem :classic_cool:

JacekJ: jak ja nie lubię zbyt pewnych siebie i aroganckich facetów. myślisz że na podstawie paru zdań masz prawo mnie oceniać? śmieszny jesteś, na prawdę.

@Ramirezka. Jeśli się myliłem i bardzo lubisz swój wzrost. Przepraszam. Napisz tylko że jestem całkowicie w błędzie i lubisz swój wzrost. Nie oceniam Cię - opisuję tylko jaki masz stosunek do swojego wzrostu. Każdy ma jakieś kompleksy - ja też mam pewne związane z wyglądem (o nie, nie napisze jakie). Dojrzałość to właśnie życie dalej z tymi kompleksami i nie zadręczanie się. Spokojnie, jesteś młoda - wyrośniesz z pewnej nadwrażliwości na punkcie swojego wyglądu.

Gość Uderz w stol, a
nozyce sie odezwia. Biedny Jacek , teraz mu sie dostalo, a chcial byc mily.

Wszystko OK. Ja tu nie jestem po to aby mnie lubić. Nie jestem tutaj by szukać akceptacji. Czasami wręcz przeciwnie :)

JacekJ: to prawda że nie przepadam za swoim wzrostem. tylko odniosłam wrażenie z twojej wypowiedzi, że według cb jestem jakąś zakompleksioną lalą z zawyżonym ego. no ale trudno. po prostu w moim otoczeniu jest niewiele wysokich dziewczyn i przez to czuję się inna, gorsza od reszty.

Kompleksy to jedno. Rozdmuchane ego - to inny problem. Uważam, że jak spotkasz fajnego chłopaka, o dobrym sercu który ujmie Cię nie tylko wyglądem ale charakterem, osobowością - a Ty odwzajemnisz to uczucie to kompletnie zapomnicie o swoim wzroście. A po latach kiedy będziecie mieszkać razem i zabawiać swoje małe dziecko - będziesz się śmiała z tego że kiedyś się tym przejmowałaś. Wiem, ze teraz to jest dla Ciebie problem. Wiem, że się frustrujesz - jednak wzrostu nie zmienisz, nie jest on jakiś ekstremalnie niski czy wysoki. Z czasem kiedy nabierzesz pewności siebie i bardziej się pokochasz lepiej zaakceptujesz ten wzrost. Z czasem, jest też tak że człowiek ma inne sprawy (dom, kredyt, praca) że zapomina o swoich kompleksach związanych z wyglądem. Będzie dobrze !

Gość A ja mam 160 i chcialabym
byc wyzsza. Jezeli jestes bys chciala byc modelka, to jestes zaniska. A wzrost 172, wcale nie nalezy do zawysokich. Nie rozumie gdzie masz problem. Jezeli nie masz nadwagi i jestes w miare dobrze zbudowana, to jest O.K. Moze jak dorosniesz, to to zrozumisz.

Gość Eragonowa z domu Kika
hehe, tak sobie to teraz przez przypadek znalazłam ;P ja mam mer 73 i pół i barzo chciałabym być ciut wyższa ;) naprawde, moje koleżanki czasami kłócą się o to która jest wyższa i mi zazdroszczą ( te niższe). Ja zazdroszczę tym wyższym :) bycie wysoką jest super kul!!! :D

Gość gość
Jacek...bardzo mądre wypowiedzi :d

Gość gość
Ja jestem wysoka 180 cm i bardzo się sobie podobam. Jak ubiorę sobie kozaczki i płaszczyk z paskiem to wyglądam super i lubię się gapić na moje długie nogi w lustrze. Mi się podobają wysokie kobiety. Ty jesteś średnia.

172 to jeszcze nie jest nie wiadomo jaki wysoki wzrost. Nie masz się czym przejmować. Sredni wzrost facetów to ok 178 wiec niewiele facetów jest niższych od Ciebie.

Gość Pepika
Wy się przejmujecie swoim wzrostem, a co ja mam powiedzieć? mam 18 lat i 186 cm wzrostu jestem prawdziwym gigantem wśród dziewczyn jeszcze nie spotkałam dziewczyny wyższej od siebie, a o chłopakach to już wgl nie wspomnę w całym swoim żywocie spotkałam 2 facetów wyższych, więc Wy chyba na prawdę nie macie czym się przejmować :D

Gość gość
wole niskie....na stojąco loda robią..praktyczie i wygodnie

Gość gość
a ja mam 176 i uwielbiam swoje dłuuuugie nogi :)) nie oddałabym ani centymetra!

Gość konrad2014
szaleje za wysokimi dziewczętami sa najpiękniejsze sexowniejsze i te wysokie sa w srodku najmniejsze

Gość potr
lubie tylko wysokie dzewczyny sam nie jestem zbyt wysoki a szkoda

Gość wysoka195
Mam 195 wzrostu i jestem dziewczyną. Mam 20 lat. W pierwszej liceum poznałam swojego pierwszego chłopaka, który jest pół centymetra wyższy. Zakochałam się w nim nie ze względu na wzrost tylko jaki jest. Byliśmy ze sobą ponad 4 lata. To potwierdza, że wzrost w miłości nie ma znaczenia. Chciałabym być 10 cm niższa, ale cóż, tego nie da się zmienić. W ostatnim czasie zaakceptowałam siebie razem z moim wzrostem. Jeśli się tego nie zrobi to nigdy nie będzie się szczęśliwym w pełni, bo ten kompleks zawsze będzie hamował. Mam nadzieję, że są na tym świecie mężczyźni dla których liczy się wnętrze a nie wygląd. Wygląd jest ważny, ale nigdy nie może być najważniejszy. Dzięki mojemu wzrostowi gra w kosza to jeszcze większa przyjemność i wszystkie mecze wygrane na zawodach :) Trzeba szukać zalet !!!!!!!!!!

Gość Luczi
13 lat, 175 cm :)))))))))0

Gość goldgość
Tak ja lubię takie wysokie! Jak jest ładna (jak mi się podoba) i ma fajny charakter do tego to super!