Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budyń waniliowy,

wdać się w romans? pomozcie znalesc plusy i minusy

Polecane posty

Gość budyń waniliowy,

a wiec sprawa wygląda tak: jestem wolna, młoda, mam malo znajomych, mozna powiedziec, ze jestem samotna, nie planuję zakładać rodziny..miec dzieci...to nie moja przestrzen... facet jest wolny, nie ma rodziny ani zadnych zobowiązań, jest 20 lat starszy, ale jest z tych, co im starsi tym lepsi:) dobrze sie nam rozmawia, jest uczuciowy, ciepły nie byłby to układ tylko seks, ale takie hmm 'bycie ze sobą' ale bez poważniejszych planów.. nie wiem czy warto

Gość mrrrrrr3241
przemyśl to ,bo póżniej może się okazać ,że będzie ciężko odejść. Możesz się kiedyś zakochać w innym . Takie związki są w brew pozorom trudne

Gość budyń waniliowy,
no wlasnie tego sie boje ale teraz brakuje mi bliskosci drugiego czlowieka, miałabym zaspokojoną jakąś tam część moich potrezb emocjonalnych, tylko czy nie za duzym ewentulanym kosztem...

Gość mrrrrrr3241
właśnie, to może Cię drogo kosztować.

Gość budyń waniliowy,
eh kurczę boje sie, ze będąc ostrożną, nie przezyje nic... chociaz czas jeszcze mam, to jednak cierpliwosci brak:) bo zawsze sama

kto nie ryzykuje ten nie ma,poza tym kobiety od razu zakladaja sobie jakies scenariusze po jakiego grzyba to nie wiem :classic_cool:,ale jak widac tobie cos nie do konca pasuje zatem moze lepiej sie wycofaj teraz niz masz jekolic ze czegos innego oczekiwalas :classic_cool:

Gość budyń waniliowy,
masz racje, kto nie ryzykuje ten nie ma:) tylko sie boje o niego, bo jemu zegar tyka;) gdybym miała pewnosc, ze on sie nie zaangazuje...ale wiem, ze juz mial taką znajmosc, ze miala byc przyjazn, a wyszło tak, ze sie zaangazowal i rozstanie nie bylo przyjemne

zalezy kto sie rozstal on czy ta mloda duupa,bo tobie moze rozne kiciory pociskac tym bardziej ze to starszy od ciebie o 20 lat szczwany lis,bity szyty na klej brany tacy to wiesz,wiedza co baby chca slyszec i plota co im slina na jezyk przyniesie :classic_cool:

Gość budyń waniliowy,
no i asz racje, cos jest nie tak skoro sie zastanawiam...poki nie bede pewna na 100% to nie bede w to 'wchodzic' bo sie zrobi telenowela:)

e tam telenowela,po prostu zachowaj instynkt samozachowaczy i mysl kiepela nie przyrodzeniem,wtedy bedzie gicior :classic_cool:

Gość budyń waniliowy,
hehe dzięki, wlasnie takiej obiektywnej oceny sytuacji potrzebowalam:) no rozstali się bo tamta dziewczyna ponoc tak chciała

poza tym wchodzi w role skrzywdzonego misia,zatem czerwona lampeczka powinna ci sie juz zapalic :classic_cool: 🖐️ ))

Gość budyń waniliowy,
fakt faktem, ze jakos kobiety w jego wieku go nie interesują:D ale fakt faktem, ze przez pewnien okres czasu miał problemy, teraz wyszedł na prostą i chyba chciałby przywrócić sobie młodośc, którą stracił.. musze sie troche zdystansować, bo faktycznie moze byc z niego szczwany lis:)

Gość budyń waniliowy,
no i rozstał w się w niefajny sposób...to mnie najbardziej przekonuje, zeby uwazac...

nie moze a jest na 100% myszko :classic_cool:,poza tym samo to ze zalozylas taki watek swiadczy o tym ze resztkami rozumu probujesz sie bronic i cos ci w tej ukladance nie gra jak nalezy :classic_cool: p.s. bez urazy i ironii zycze ci powodzenia w mysleniu :classic_cool:

Gość budyń waniliowy,
dzieki

poza tym na koniec o ile rowniez jemu naiwnie opowiadalas ze nie chcesz dzieci,zwiazku,pelnego ukladu ze tak to kolowialnie ujme jestes dla niego najpewniej wygodna,mloda,atrakcyjna zabawka ktora nie bedzie mu robic w przyszlosci problemu

ten typek wyglada mi na wiecznego Piotrusia Pana a od takich mimo ze sa czarujacy nalezy spierrdalac na suchy las,sorry za dosadnosc :)

Gość weqwweewe
krótko i na temat , facet chce mieć z Ciebie darmowy ,młody ciałem worek na spermę wybór należy do Ciebie albo będziesz tym workiem (to i tak delikatne określenie) albo przejrzysz na oczy i pogonisz cwaniaka

tacy sie nie zmieniaja,a ciebie wprowadzi w iluzje jak tamta naiwniaczke biedna ze jestes jedyna,ktora ma szanse to zrobic :D,stara zagrywa :D,a pozniej zapoluje na nastepna ktorej bedzie pociskal podobne trele :D

poza tym im wiecej mezczyzna gledzi,tym mniej robi mezczyzne sie po dzialaniu poznaje a nie po gledzeniu slodkich kawalkow ;)

Gość dck
następna, która ma ochotę być posuwana przez dziadka. ohyda, rzyg, rzyg, rzyg