Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka444

w sprawie wózka dzieciecego ! Pomocy !

Polecane posty

Gość Dianka444

Witam ! Chciałabym prosić was o polecenie jakiegoś wózka z wysoko osadzoną gondolą, wiem ze wysoko osadzona gondole maja wózki mutsy i espiro enzo evo, ale może są jeszcze jakieś inne spełniające ten warunek. proszę o odpowiedz i pozdrawiam

Gość Dianka444
halo halo pomoże mi ktoś /

Gość mama dwóch dziewczynek
miałam wózek jane rider, wysoko osadzona gondola i ogólnie wózeczek godny polecenia.

Gość Dianka444
stokke jak dla mnie za drogi, a moze ktoraś z was miała mutsy i mogła by mi podac odległośc dna gondoli od podłoża

ja m am mutsy ale do stelaża na początku miałam po prostu foetliksamochodowy w 100% mi się sprawdził jestem zadowolona

Gość Dianka444
a mogłabbyś mi powiedziec na jakiej wysokosci jest mocowanie, nie widzialam na zywo tego wozka dlatego sie pytam termin mam na zime to nie za bardzo sam fotelik

ja kupiłam dla drugiego dziecka jane slalom i gondola jest dość wysoko-na pewno wyżej w porównaniu np z quinny buzz , który miałam przy pierwszym dziecku,ale też niżej, niż stokke

a czy ktos sie orientuje czy espiro vector lub espiro atlantic mają dużą gondolę? bo nie widziałam na zywo tylko na allegro i nie mam punktu odniesienia...