Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karakaaaa

Czy trudno jest zdac prawo jazdy w Warszawie?

Polecane posty

Gość karakaaaa

czy moze wybrac inny WORD ?

Gość Batata22
robiłam w Q_Mobil i jestem bardzo zadowolona. Mam wrażenie ze egzamin to był tylko tak by był bo przeszłam przez niego bardzo gładko bez najmniejszych problemów. Podejrzewam ze to kwestia dobrej nauki z ośrodka bo inaczej pewnie bym jakieś błędy popełniła. Polecam tę szkołe .

Gość zuzannad
W Qmobil pracują fajni instruktorzy, dobrze uczą, to fakt. A czy trudno zdać to już kwestia indywidualna. Jednym to przychodzi łatwiej innym już nie. Znam dziewczynę co zdawała 13 razy(!) Szok. Ale nie poddawała się i w końcu dopięła swego. Ja chodziłam do Qmobil i udało mi się zdać za drugim:)

Gość lled
Nie trudno jeśli tylko miało się dobrego instruktora:) Też chodziłam do Qmobil i jestem teraz szczęśliwym kierowcą:)

Gość Kosogłos22
Raczej nie... Ja np nie miałam problemów :P Polecam http://qmobil.pl/ Chodziłam tam i widać efekty - zdane za pierwszym razem! :D

Gość gość
Moim zdaniem nie, ale to kwestia dobrego przygotowania. Osobiście uczyłam się w ABC SZKOLENIA w Warszawie i nie stresowałam się ani trochę przed egzaminem. Po prostu byłam doskonale przygotowana.

Gość łeeja
Łatwe nie jest, jednak sporo ulic, jeszcze więcej aut, ale jak zdasz tu to wszędzie będziesz potrafiła jeździć, to pewne:) Ja aktualnie jestem na kursie w Q-MOBIL i muszę przyznać, że instruktor do rany przyłóż, ale kiedy trzeba potrafi byś stanowczy. Dzięki temu idzie mi coraz lepiej. Polecam.

Gość Bytecka3
Ja uczyłam się w Qmobil i dobrze mnie nauczyli, zwracali szczególną uwagę na wszystkie moje błędy dzieki temu mogłam spokojnie wsiąść do samochodu z egzaminatorem i przejechać trasę bezbłędnie. Grunt to dobre przygotowanie a nic nie będzie trudne.

Gość sklinka
Chyba wszędzie tak samo trudno, bo każdy kto stawia się na egzamin jest zestresowany, a to niestety może wszystko popsuć. W Q-Mobil dobrze uczą jak sobie radzić ze stresem:)

Gość emocjaaa
Ja trzy razy oblałam bo coś mnie nauczyć nie mogli w poprzedniej szkole, tylko gadał przez telefon zamiast zwracać mi uwagę na błędy przez to zjadłam dużo nerwów i wszystko wyszło na egzaminach. Potem się zdecydowałam na jazdy doszkalające u nich doszkalanie24.pl i lepiej mnie przez te kilka godz nauczyli niż tamci przez cały kurs:/

Gość gość
pseudoreklamy sie mnożą.

Gość blichtr
Ja się zdecydowałem zdawać w Akademii jazdy tunell.pl i było bardzo sympatycznie sam egzamin to wiadomo już co innego zawsze jakiś stres towarzyszy, ale udało się szczęśliwie za pierwszym podejściem.

Gość kasssq
Tak samo trudno jak w każdym innym mieście, najlepiej sobie wcześniej zrobić rekonesans wśród szkół żeby sie zdecydować na tę najlepszą, a co za tym idzie zwiększyć swoje szanse : prawo-jazdy.warszawa.pl

Gość kolorytka
Ja tam się uczyłam w www.qmobil.pl i dzięki temu egzamin poszedł gładko.

Gość gość12123
Jeśli wybiera się dobrą szkołę to nie jest trudno zdać. Mogę spokojnie polecić qmobil.pl

Gość manikkk
Trzeba wybrać dobrą szkołę to będzie łatwiej, tu można porównać oferty www.prawo-jazdy.warszawa.pl

Gość Serena34
Nie jest trudno, tak samo jak wszędzie. Grunt to dobra nauka i dobry instruktor, a takiego spotkasz w Qmobil.pl ja się tam uczyłam i ze zdaniem egzaminu nie miałam problemów.

Gość lluneta
Teoria jest trudna, ale ja się zdecydowałam na e-learnigowe lekcje i Ci powiem, że mi lepiej idzie niż na tradycyjnych zajęciach, zatem polecam www.tunell.pl

Gość biała78
Jak dla mnie nie jest trudno. Jak w każdym mieście. Tylko trochę więcej samochodów niż w mniejszym mieście, ale wszystko zależy od tego jak kto Cie nauczył. Jeśli chcesz zadać bez stresu i za pierwszym razem (jak ja ;)) to polecam zdecydowanie szkołę jazdy Qmobil.pl Zdasz bezproblemowo.

Gość zafiraa
Nie jest. Wystarczy że masz dobrego instruktora do nauki. A takich znajdziesz na stronach z rankingami i opiniami szkół. Ja polecam tę stronkę http://prawo-jazdy.warszawa.pl/ najlepsze i sprawdzone szkółki.

Gość bonczkowa
Dzięki za tę stronkę www.prawo-jazdy.warszawa.pl rzeczywiście jest kilka fajnych szkół w Wawie, a tutaj są na jednej stronie i nie trzeba wiele szukać. To sporo ułatwia, dzięki.

Gość Sejka
Nie jest trudno jeśli masz dobrego instruktora. Bardzo wiele od jego podejścia i jego nauki. Ja nie trafiłam na fajnego, wręcz takiego jakby znudzonego. Więc wzięłam jazdy doszkalające w www.doszkalanie24.pl i to mi bardzo pomogło. W końcu poczułam, że potrafię jeździć.

Gość Maryśka09
Ja odnoszę wrażenie że gdzie bym nie zdawała i tak bym nie miała problemu ze zdaniem. Kwestia to dobre przygotowanie i dobra nauka. Taką ja otrzymałam w www.qmobil.pl i nie było problemów na egzaminie. Dobrze szkolą.

Gość celka5
Dzięki tej stronie: www.prawo-jazdy.warszawa.pl mi nie było trudno, bo wybrałam bardzo dobrą szkołę, w której instruktor bardzo dobrze nauczał. Warto poszukać takich rankingów czy coś.

Gość Luiza5
Nie jest trudno, trzeba tylko dobrze się nauczyć. Mi się udało, ale siostra z kolei musiała brać dodatkowe godziny. Wzięła je z ośrodka http://doszkalanie24.pl/ i bardzo sobie chwaliła. W sumie efekt w pozytywnym wyniku egzaminu jest sam w sobie wyjaśniający ;)

Gość gość
Ja się obawiałam czy zdawać prawo jazdy w Warszawie. Rodzina mi trochę odradzała, mogłabym zrobić w rodzinnym małym mieście, ale w stolicy mieszkam obecnie i nie chciałoby mi się tam jeździć i uczyć. Tu się uczyłam i zdałam szybciutko za pierwszym razem :) Trasę miałam bardzo podobną do tej: http://ikol.pl/lokalizator-gps/pl/trasa-egzaminu-na-prawo-jazdy-warszawa-radarowa-okecie.html na Radarowej.

Gość olinka2
Nie jest trudno, dobry instruktor i egzamin zdany. Z resztą jak wszędzie, w Krakowie, Szczecinie czy Gdańsku. Nie warto patrzeć na cenę a na opinie. Ja mogę od siebie polecić www.qmobil.pl z nimi z pewnością zdasz za pierwszym jak ja.

Gość gość
ja zdalem za 1 razem ale nie jestem pewiem czy rzodzice lapowki niue dali