Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1990

Jak ponownie rozkochac w sobie swojego faceta

Polecane posty

Witam, mam pytanie jak zrobić żeby ponownie rozbudzić w facecie to ciepło i romantyzm jaki był na początku związku

Gość doratcaseksuolog
ale staje mu do Ciebie?

Gość lodzik z rana..lodzik z
wieczora..a przed snem pieszczenie wora

Gość bioaronka
przybliż trochę sytuację :) trudno pomóc jak nic nie wiemy ...

Więc tak... Jesteśmy ze sobą niecały rok na początku było fajnie dużo rozmawialiśmy często gdzieś wychodzilismy, był czuły troskliwy, często okazywał mi swoją milosc, przytulal, a teraz mam wrażenie że się ode mnie odsuwa, zrobił się zgorzknialy i nieczuły... Patrzy na mnie nawet już obojętnie:(

Gość cienkomu
ciągniesz. nie czuje tych prądów . może jak kłoda leżysz i śmiesznie jęczysz jak Cię posuwa

Gość bioaronka
moim zdaniem tylko rozmowa, szczera rozmowa może rzucić światło na wszystko. Myślałaś o tym?

Rozmawiałam z nim mówiłam że czuje że jest coś nie tak, pytałam czy nadal chce być ze mną i czy mnie dalej kocha. No i on twierdzi że wyolbrzymiam i wcale tak nie jest. A ja wiem co widzę:(

Gość bioaronka
jeśli tak to zapytaj dlaczego tak się zachowuje. Jeśli jesteśce razem to wszystkie problemy można podzielić na pół i jest łatwiej. Może otworzy się przed Tobą?

Gość bioaronka
Jęsli nie ma wątpliwości co do Was to może to problem zupełnie 'z innej beczki'?

Gość nic się nie da zrobić bo
już Cię nie kocha i znalazł jakiś nowy obiekt. Nuda się wdarła i już nic na to nie poradzisz.

Gość zawiedziony1410
pewna metoda to być niezależną tak żeby facet wiedział że poradzisz sobie bez niego, tak żeby widział że jesteś z nim bo chcesz, a nie bo "tak wyszło"

Próbowałam z nim rozmawiać o tym na wszelkie sposoby ale on cały czas twierdzi że wszystko jest ok. Czyli co? Teraz mam tylko czekać aż mi powie że to już koniec? Mam zrezygnować z tego związku?:( nie chce

Gość bioaronka
przykro mi, że to napiszę ale może chodzić o inną kobietę. Rozważałaś to?

Gość bioaronka
przykro mi, że to napiszę ale może chodzić o inną kobietę. Rozważałaś to?

Nie wiem, wydaje mi się że nie ma innej kobiety... Aczkolwiek to tylko moje przypuszczenia:( myślicie że ma kogoś innego?

Gość bioaronka
'bo do tanga trzeba dwojga' - może coś się skończyło? Spróbój wszystkiego - wspólnego spędzania czasu, sexownej bielizny, albo unikania zbilżeń. Jeśli to i rozmowy nie dadzą efektu to po prostu zostaw go. Na siłę nic nie zbudujesz na dłuższy czas

Gość kaniak
czasem faceci tak mają. Dlaczego od razu myślicie że ma babę? Może po prostu ma jakiś problem z którym musi się zmierzyć sam? Naciskanie nic nie da, a może wywołać odwrotną reakcję.

Gość pseudonimpseudo
pewnie cie zdradza. i bedzie teraz szukal usprawiedliwienia w twoim zlym zachowaniu.

Gość pseudonimpseudo
Albo moze zaszedl do swojej jaskini i teraz musi miec czas na siebie.

Gość Jużbezniego
Jak bym czytała swoją historię... było to samo, pytałam co się dzieje, że jest tak daleko ode mnie a on twierdził, że przesadzam i szukam na siłę problemu aż pewnego dnia powiedział, że już mnie nie kocha a nadal sex był fajny bo tu nie przestałam go kręcić. Przykre...

Gość bilobilka
autorko. Piszesz ze on się nie stara. A co Ty zrobiłaś żeby pokazać mu ze Ci zależy? Zorganizowałaś jakieś wyjście do kina ? Restauracji? Wyjazd? Jakiś spontaniczny prezent? Jakakolwiek niespodzianka? Coś nieoczekiwanego a pokazującego jak kochasz?