Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuummm

Ciągle jestem sama:(

Polecane posty

Gość uuummm

mój facet nigdy nie ma czasu w niedziele , bo ma mecze i gra.. nigdzie nie wychodzimy, jak juz jestesmy razem to tylko leżymy, zjemy i sex i tyle :(( ja mówie abyśmy gdzieś wyjechali czy cos a on nie chce ale ja sie meczę:( kocham go chce z nim być ale mnie to meczy

Gość uuummm
:( nie chce z nim zrywać ale mecze sie bo chce z nim spędzac czas..mówie mu to ..ale bez rezultatów :(

Gość torze
To zorganizuj sobie grupę przyjaciół, z którymi będziesz spędzać czas, kiedy najbliższa osoba cię oleje. A swoją drogą... co to za bliskość???

Gość uuummm
Właśnie mam przyjaciół ale szczerze mowiąc wolę spędzac czas z ukochana osoba.. brakuje mi tego a on mecze a jak jesteśmy razem to leżymy i sex i jemy ityle, mam dobrego kolege raczej adoratora i chce sie ze mną spotkać nawet nie wiem co mam robić :(

Gość uuummm
tak , mówie mu ciągle ,ze chce gdzies pojechać z nim czy mam dosyć tego każdy dzień taki sam, ale on nie rozumie mnie...

Gość ikhhol
czemu wolisz z adoratorem się spotkać niż z przyjaiółmi?

Gość ikhhol
Niektórzy jak już mają chłopaka to odcinają się od przyjaciół a to błąd ,bo to oznacza że mają ich tylko jak czegoś potrzebują a potem olewka a jak chłopak się odwraca to zostają same

Gość uuummm
bo jak zapragne to z adoratorem moge sie rozladowac a chec mam juz duza

Gość uuummm
Nie Chłopak zawsze jest na 1 miejscu. i zawsze powinien być to bedzie kiedyś maż, i ogólnie. jest wszystkim. mam przyjaciółke , własnie sie z nią spotkam, ale bardzop mi przykro ze moj facet nie ma czasu dla mnie,,,i

Gość uuummm
wynocha nie podszywaj sie

Gość ikhhol
No ok nie mówię o twoim przypadku ale znam ludzi którzy całkiem się odcinają od przyjaciól

Gość uuummm
bo przed naszym slubem to skad mam wiedziec czy bedzie mi seksualnie odpowiadal?

Gość uuummm
Nie to ja taka nie jestem.. mam kontakt z najbliższybmi i wiem na kogo moge liczyć i oni na mnie.. ale szaleje dosłownie, chce faceta ktory bedzie mi poświęcał czas który bedzie ze mną nie tylko w nocy :((

Gość uuummm
smutno mi gdy on wstaje rano wyciera o mnie ze spermy swego malego i ucieka do pracy a ja z zaschnieta jego sperma czuje pustke

Gość uuummm
fuuuj uciekaj stąd zboczuchu!!! nie pisz takich bredni , ja mam problem a Ty mnie oczerniasz

Gość ikhhol
A zależy ci na nim?Bo już chcesz się spotkać z adoratorem....pogadaj z facetem ,powiedz co ci nie pasuje ,a skoro masz pewność że cię nie zdradza to ty lepiej też tego nie rób

Gość uuummm
mozliwe , ze mnie zdradza bo coraz mniej razy ze mna chce sie kochac. wrecz mam wrazenie ze wymuszam na nim sex a on przed tym jest rozdrazniony , ze mu dupe zwracam swa dupa