Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka567890987790

normalny chłopak w dzisiejszym świecie ?

Polecane posty

Gość stokrotka567890987790

hej czy są jeszcze normalni mezczyzni w dzisiejszym swiecie czy kazdemu zalezy tylko zeby przeleciec zabawic sie i nastepna miec ? jestem zwyklą dziewczyna chciałabym sie ustatkowac znalezc tego jedynego ale juz niewiem gdzie go znalezc;(

Gość smutna104
mam to samo jesten nawet ladna dziewczyne ale nikt normalny nie chce mnie pokochac tylko spotyka sie zeby sie z nia przespac..spotykam sie z chlopakiem i widzial mze jest strasznie napalony to mu powiedzialam ze jesli chce sie przespac to niech da sobie spokoj no to nic sie nei odzywa juz do mnie.. i nie to juz kolejny ktory spotykal sie ze mna zeby sie ze mna przespac tylko...nie chodzi o to ze glupi jestem bo mam troche oleju w glowie bo nie chce zeby mnie faceci wykorzystywali tylko nie rozumiem co jest takiego nei tak ze na takich tylko trafiam..tez chcialbym sie ustatkowac bo mam juz te 22 lata ale ci z mojego wieku to mysla tylko o jednym..albo moze ja nienormalna jestem

zdefiniujcie normalność. Nie każdy chce wam się od razu dobierać do majtek i nie zawsze możecie na to liczyć. Jejku w jakim wy się towarzystwie obracacie ?

normalny znaczy taki sam, jak ty?;-) bo jak dla mnie mezczyzna chccacy seksu jest jak najbardziej normalny;-)

Gość 769678
"hej czy są jeszcze normalni mezczyzni w dzisiejszym swiecie czy kazdemu zalezy tylko zeby przeleciec zabawic sie i nastepna miec ? jestem zwyklą dziewczyna chciałabym sie ustatkowac znalezc tego jedynego ale juz niewiem gdzie go znalezc;(" 1 1 1 11 Z takich facetów śmiejecie się, że są prawiczkami. Jak ktoś czeka na coś więcej, na miłość nie ważne i tak go wyśmiewacie i nim gardzicie bo prawiczek nie ważna przyczyna.

to nieprawda - kobiety podobnie jak faceci szukaja innych typow na inne etapy zycia

Gość sidma
A brzydki ale wysoki.wrażliwy.opiekuńczy chłopak pragnący stałego związku.być przy Tobie na dobre i źle.marzacy o szczęśliwej rodzinie ma u Ciebie szansę?

ja już straciłam nadzieję, że znajdę porządnego faceta...każdy ucieka jak tylko dochodzi do gadki o seksie...żaden nie chce czekac do ślubu...

Gość Typowy
To poderwij księdza to może wytrzyma do ślubu.

żadne z nas nie chce szukać w nieskończoność osobo=y z którą spędzi resztę życia, no ale trzeba się dopasować. Potrzeba czasu i wiele wyrzeczeń, aby to miało rację bytu. A niektórym widać strasznie do tego spieszno.

Gość sidma
Sory ale ja mam prawie 23lata i również uważam że seks powinien połączyć osoby które się kochają chcą być ze sobą na zawsze..nigdy nie patrzyłem na kobietę jaką obiekt seksualny.mam do nich duży szacunek..choć to właśnie one wciąż pokazują za jakiego śmiecia uważają brzydkiego chłopaka wogle go nie znając.nic o nim nie wiedząc..nie marzę o ładnej dziewczynie.tylko o zwykłej kochanej istotce która mnie zaakceptuje i przyjmie moja wierna miłość..ale..kogo obchodzi miłość brzydkiego chłopaka..skoro lepiej walczyć o pięknisia który was zdradzi i zostawi..świat jeśt beznadziejny..

Gość krisss
a co jest zlego w seksie i patrzeniu na kobiete jako na obiekt seksualny? ludzie ogarnijcie sie troche

Gość sidma
Gdyby którąś z Was chciała poznać opiekuńczego.dojrzałego.szanującego kobiety i marzacego o szczęśliwym związku chłopaku ale o brzydkiej twarzy.oto mój numer 511366212

Gość krisss
sidma- bez urazy, ale z takim podejsciem szanse na kobiete masz bliskie zeru

Gość ruchaczy chcecie
dziewica jeszcze ja już straciłam nadzieję, że znajdę porządnego faceta...każdy ucieka jak tylko dochodzi do gadki o seksie...żaden nie chce czekac do ślubu...- 0 0 0 0 a porządny wartościowy facet będzie sam całe życie>

Gość Typowy
Bo mało jest w Polsce pobożnych katolików którzy poczekają.

Gość stokrotka5678909877
a skąd ty jestes?

Gość sidma
Stokrotko to było pytanie do mnie?ja z Przemyśla ale zawsze można popisać nawet jeśli się mieszka daleko prawda?pod warunkiem że chcesz poznać kogoś takiego jak ja zdając sobie sprawy z mojej wady jaką jeśt brzydka twarz..wiem że ktoś wystawił mój numer w tych ogłoszeniach jeśt to celowe zagranie pewnej osoby sprawa jeśt na policji

Gość Gardner
Obejrzyj sobie jakiś program... np. serie discovery "anatomia seksu" - 3 odcinki fajnie zrobione. Przeczytaj jakąś książkę np. "O mężczyźnie" Lew Starowicz. Wy kobiety często mówicie, że mężczyźni was nie rozumieją, a same zapominacie, że facet kobietą nie jest i myśli zupełnie inaczej...

Gość krisss
nudny to nie jest do konca normalny

Gość Typowy
Musi stanąć na rękach by wam dogodzić.

Gość sidma
Czy wy nie rozumiecie że autorka chcesz poprostu poznać kogoś kto ja pokocha będzie przy niej zaopiekuje się nią a nie kto będzie chciał ja wykorzystać???no ludzie!seks to nie jeśt wszystko wiem bo jestem facetem!