Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka567890987790

normalny chłopak w dzisiejszym świecie ?

Polecane posty

Czy wy nie rozumiecie że autorka chcesz poprostu poznać kogoś kto ja pokocha będzie przy niej zaopiekuje się nią a nie kto będzie chciał ja wykorzystać???no ludzie!seks to nie jeśt wszystko wiem bo jestem facetem! tylko bez nerwów :classic_cool: - znam takich , co chcą żadnej wykorzystać i cały czas są sami...:classic_cool:

Gość krisss
seks to podstawa kazdego normalnego zwiazku, jesli nie bedziesz zadowalal kobiety pod tym wzgledem, to najpierw zostaniesz rogaczem, a pozniej rozwodnikiem, w mysl powiedzenia jak nie nakarmisz kobiety, to zje gdzie indziej

Gość Łocholercia
każdy facet chce seksu, to normalne. a jeśli facet chce częstego seksu z kobietą, to powinna być zadowolona, że dobrze sobie radzi bo on z nią che :P tak mi sie wydaje ze dobrze mysle :P nie?

Gość sidma
Masz żałosne i głupie podejście koles żal mi Ciebie seks łączy cię z osoba która kochasz pod warunkiem że wspólnie przeżywaćie emocje związane ze zbliżeniem po raz pierwszy..

Gość Łocholercia
ee że co?

Gość co za idiotki z was
Wytłumacze wam jedną prostą rzecz. KAŻDY facet myśli o seksie, kurwa czy jest coś w tym nienormalnego? I teraz trzeba udawać, że nie zależy nam na seksie bo taka dziewczyna jak autorka się spłoszy. UDAWAĆ i tyle. Pytanie tylko czy zależy na seksie i niczym więcej. Przecież, mogę się zakochać, myśleć poważnie, o przyszłości z nią, a i tak będę pragnął seksu praktycznie od samego początku, to jest przecież normalne. Wy tego nigdy nie skumacie chyba.

Gość krisss
nie, seks to seks, a uczucia to uczucia, a moje podejscie radze ci przyswoic, bo w przeciwnym razie bedziesz sam, albo te opcje o ktorych pisalem wyzej

Gość krisss
locholercia - tak, dobrze myslisz

Gość Łocholercia
co za idiotki z was, a właśnie, że skumamy. Kobiecie też zależy na seksie, tylko robi z siebie cnotke niewydymke :P

Gość sidma
Koles radzic to Ty możesz sobie swoim głupim pustym kolegom.nie mi nie zależy wogle na seksie potrafię panować nad swoimi popędami i gdyby dziewczyna chciała żyć w białym związku zgodziłbym się bo zależy mi na jej szczęściu..a napewno nigdy bym na niej nie wywierał presji że jestem facetem i muszę bo taka natura

Gość Łocholercia
krisss, a wytłumacz mi pewną sytuację... Chłopak uwielbia seks oralny, normalny seks pochwowy też, a nie da kobiecie w pupę mimo że ta po prostu ot tak proponuje, a on nie zrobi, bo mówi: nie chcę żeby cię bolało. Jak to skomentujesz?

Gość And66
autorko jestes dziewicą ?

Gość Typowy
Może nie chce wyjść na geja.

Gość co za idiotki z was
Ja się zakochałem w pewnej dziewczynie, no po prostu trafiło mnie, myślałem o niej w kategoriach żony nawet :P, co nie zmieniało faktu, że od samego początku najchętniej bym ją schrupał i tak na nia patrzyłem, ona to widziała, i ja musiałem udawać, żeby nie wyszło, że tylko chcę ją przelecieć. :P

Gość krisss
sidma - to szukaj sobie bialego zwiazku, ja ci mowie, ze jak laski dobrze nie posuniesz od czasu do czasu, to za dlugo z toba nie bedzie

Gość Łocholercia
sidma masz piękne podejście, ale po co zachowywać celibat jak można się pięknie cieszyć życiem? a co jeśli po ślubie się okaże że jest w tym beznadziejna? kupowanie kota w worku jest złe.

Gość krisss
locholercia- ciekawy przypadek, mozliwe, ze ja szanuje, kocha i takie tam pierdoly i rzeczywiscie nie chce jej sprawic bolu

Gość Łocholercia
Typowy, to fakt, wcześniej mówiłam coś o gejostwie, ale to było dawno, poza tym chłopak napalony, kobieta proponuje, a on spróbował, ale jak zobaczył jak ciasno to powiedział, że jednak nie bo będzie mnie bolało. To było piękne że się tak o mnie troszczy i jestem w szoku bo każdy inny wykorzystałby sytuację. On mnie musi naprawdę mocno kochać

Gość Subiektywnezdanie
Wiadomo, że facet to facet i dla nie go seks jest ważny. wszystko rozbija się o to, czy traktuje kobietę jako przedmiot seksualny, czy ma szacunek do kobiet. Owszem seks stanowi ważną cześć związku, ale w odpowiednim czasie. Mimo to, że jest to jedna z płaszczyzn związku, dość istotna, wolę za żonę dziewice, niż doświadczona, która miała paru innych przede mną. A najbardziej wnerwiający są Ci faceci co najpierw zaliczają, a potem szukają dziewicy. Żeby wymagać czegoś od kogoś najpierw trzeba czegoś wymagać od siebie. No ale lepiej być hipokrytą;/

Gość Łocholercia
kriss, nie że ciekawe? Cieszę się tym a pytam tak z waszej perspektywy bo wy jesteście facetami i wy wiecie o co może chodzić :)

Gość sidma
Kota w worku?w jakich wy kategoriach wogle myślicie o kobietach?!!nikt nie jeśt idealny a wspólną radość z seksu powinna przychodzić stopniowo..ja bym zaczekal na dziewczynę do końca świata nie myśląc o innej..bo dla prawdziwej miłości warto czekać z czystością..ja ja zachowałem i nie wstydzę się tego mimo że zaraz będę miał23lata

Gość krisss
powiem tak prosto, ze juz chyba prosciej sie nie da: 99,9% facetow traktuje kobiety jako "przedmiot seksualny", ale to nie jest nic zlego, bo swiadczy o tym, ze dana kobieta mu sie podoba i to wcale nie wyklucza uczuc, nie martw sie przyjdzie taki czas ze zaden na ciebie nie spojrzy, ale poki co korzystaj z zycia

Gość Łocholercia
Subiektywnezdaniem dziwi mnie fakt,l że faceci chcą dziewicy. Chyba nie zdają sobie sprawy i są naprawdę dziecinni bo nie wiedzą że z pierwszego razu z dziewicą nie ma przyjemnosci. jest ból, krzyk, pęknieta błona, krew, t jak rzeź a w innych przypadkach tej błony nawet przebić się nie da. Faceci pieprzą że chcą dziewicę a nie zdają sobie sprawy jak ten pierwszy raz wygląda.

Gość krisss
locholercia - powiedz mu, ze cie nie boli, ze mozesz rozciagnac otwor wczesniej korkiem analnym, ze sa fajne rozne zele itd, moze sie przekona laskawie i zgodzi sie na anal

Gość krisss
dziewice to masakra, czulbym sie jak jakis pedofil

Gość Łocholercia
sidma, rozumiem twoje podejście, ale jak się ma tę drugą połówkę, ciągle się do niej przutula i ją całuje, to siłą rzeczy popęd jest i to niesamowity. Po co się wstrzymywać jak można. A i jestem kobietą.

Gość Łocholercia
lubie seks i jak ktoś jest chętny to uprawiamy seks nawet w kościele a co tam nie ważne miejsce ważne, że mam seks

Gość Łocholercia
kriss, ale w sumie jakoś mnie do tego nie ciągnie. i wcześniej nawet nie chciałam, ale ostatnio strasznie się zboczyłam :P zaproponowałam, bo myślałam, że chce ale skoro nie to super ;) problem z głowy. Inni faceci wręcz błagają o to swoje kobiety. ja mam ulgę.

Gość krisss
aha, no spoko, ale dziwak ten twoj facet

Gość Łocholercia
no ale zawsze musi być ten pierwszy raz, żeby później kobieta dziewicą nie była ;)