Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym??

Polecane posty

Gość smutna104

powiedzcie mi dlaczego ładna dziewczyne nikt normalny nie chce pokochac tylko spotyka sie zeby sie z nia przespac..spotykam sie z chlopakiem i widzial mze jest strasznie napalony to mu powiedzialam ze jesli chce sie przespac to niech da sobie spokoj no to nic sie nei odzywa juz do mnie.. i nie to juz kolejny ktory spotykal sie ze mna zeby sie ze mna przespac tylko...nie chodzi o to ze glupi jestem bo mam troche oleju w glowie bo nie chce zeby mnie faceci wykorzystywali tylko nie rozumiem co jest takiego nei tak ze na takich tylko trafiam...powiedzcie mi dlaczego tak faceci sa tacy plytcy ze mysla tylko o jedym??

Gość fssasasasas
niestety kobiety nadaja sie tylko do seksu i to tez tylko niektore, smutna prawda o kobietach

Gość a czemu kobiety skreśleją
prawiczków tylko dlatego, że nie uprawiali seksu?

Gość kobiety stały się wyzwolone
seksualnie podziękuj innym kobietom

Gość aaaaaaaaaa ratunku
glupi jestem To facet !!! to jest chore !!!!!

Gość to jest właśnie popęd
czyli facet jest zdrowy, ma normalne odruchy i po to spotyka sie z kobietą. Jeśli dojdzie do tego uczucie, to potrafi poczekać aż kobieta też będzie tego chciała. A jesli tylko chce zaspokoić odruch pożądania to idzie szukać innej. Facetom do seksu uczucie niepotrzebne. Gdyby tak było, upadłby najstarszy zawód świata :)

Gość a co ja mam robić
z kobietą ? ( nie pytam złośliwie tylko z ciekawości )

Gość smutna104
powiedzcie mi skad to sie bierze..dlaczego na takich zwykle trafiam??

bo jestes ladna i widza w tobie partnerke seksualna;-) widocznie jestes tylko ladna - skoro tylko to widza;/ a z taka nie beda budowac zwiazku

Gość bnmjb
"Facetom do seksu uczucie niepotrzebne" 11 1 1 1 1 Nie zgadzam się. Ja czekam na miłość.

Gość nie znacie się na facetach
i tyle :P

dlatego nie chcemy z wami gadać :D po za tym robicie się coraz mniej atrakcyjne bo bardziej męskie i mam wrażenie jak bym ruchał kumpla ...

Gość smutna104
o to chodzi ze nie wydaje mi sie zeby byla glupia, jesli by tak bylo to sypiałabym z kim popadnie a ja chce po porstu sie zakochac w kims i dopiero, umiem rozmaiwac nudna tez nie jestem, a taki na ktorego trafilam to juz kolejny.. juz niewiem jak sie mam zachowywac

bardziej meskie? fizycznie? Nie :D chodzi mi o mentalność :D gdzie fizycznie....

Gość sidma
A dlaczego autorko rzucasz wszystkich facetów do jednego worka co??zapewne spotykasz się tylko z tymi przystojnymi.gardzac brzydkim ale wiernym i dobrym chłopakiem.dla którego bylabys całym światem i świętością..myślisz że brzydki jeśt gorszy więc wybieraj swoich przystojniaków tylko że oni są tak samo puści jak Ty..

juz niewiem jak sie mam zachowywac Polecam kobieco ....:D :)

Gość a mnie wnerwiają laski
nie potrzebuje ich !!!! nawet czuje jak stres ze mnie zszedł jak przestałem spotykać się z kobietami ....

Gość smutna104
spotykma sie z tymi co mi sie podobaja i nie z jakimis przystojniakami tylko w miare ogarnietymi wizulanie... czyli co ja tez mam sie takimi bawic sypiac z nim i czekac az uczucie sie pojawi??masakra

Gość wlazł kotek na płotek i mruga
bardziej meskie? fizycznie? Niektóre są bardzo męskie mają nawet 180cm wzrostu :D

ale cos jest w tym że kobiety są bardziej "męskie" i przez to mniej atrakcyjne w oczach samców

widze że żadna z was nie ma takiego orginalnego nicku jak ja :D

Gość mam farta :)
czyli co ja tez mam sie takimi bawic sypiac z nim i czekac az uczucie sie pojawi?? No pewnie pyknął bym Cię w pupcię a później kopnął w dupę bo każda nawet atrakcyjna kobieta się nudzi a dzisiaj kobiety sa łatwe przynajmniej dla mnie :D

Gość kobiety są nuuuudne
dlatego wolę facetów :D

Gość smutna104
no wlasnie tez tak uwazam ze łozko nei jest podstawa do niczego..oto chodzi ze ja jeszcze nie spalam z zadnym bo chcialbym sie zakochac najnormalniej w siwcie ale widze ze ze to chyba nie mi pisane. chcialbmy po prostu byc z facetem z uczucia a nie przez to zeby ze byl tylko napalony i tyle

Gość a ja kocham
kobiece piersi i jak kobieta ma ładne i dosyć duże to już ma mnie w garści :D