Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym??

Polecane posty

Gość sidma
Którzy ci się podobają no właśnie bo przecież nie zechcesz dać szansy brzydszemu by pokazał swoje wnętrze więc umawiaj się dalej z pięknymi ale jesteś takim samym pustakiem jak ci twoi wybrankowie jesteś żałosna swój do swego ciągnie jebane pustaki potem płaczą że wszyscy faceci tacy sami a gdy tamci was zostawia z ciążą wtedy dopiero widzicie tych brzydszych ale opiekuńczych i dojrzałych..jesteście żałosne

Gość mam farta :)
jak ja mogę być łatwy ???? skoro jestem facetem ???

Gość Typowy
Tak samo można spytać czemu kobiety myślą tylko o kasie.

Gość jak tylko myślimy o jednym
raczej wy po za tym wy macie większą przyjemność z seksu a jeszcze robicie łaskę .....

Wec powiedz mi jaka w tym jest logika w twoim mniemaniu kobiety które czesto uprawiaja sex z różnymi facetami sa kur**mi a faceci juz nie mogą byc? Już tłumaczę wyobraź sobie że masz klucz ( penis ) i tym kluczem możesz otworzyć każdy zamek czyż nie jest on zajebisty ? A teraz wyobraź sobie że masz zamek ( cipka ) która da się otworzyć każdym kluczem chujowy nie ....:D

rozumiesz ? :D

Gość czekaj ona wciąż myśli ....
:D ( i tak nie zrozumie )

Gość rude sie nie liczą
Dziewczyna_Davidova Dasz rade ! :D wierzę że ci się uda zrozum to ! :D

Gość dziwna ta kobieta jest :o
a faceci juz nie mogą byc? No nie mogą być czy to takie trudne ?

Gość kobiety same skreślają
facetów pod względem seksu np(prawiczek vs doświadczony) doświadczony wygra nawet jeśli typowy ruchacz,zdradza itp.

Gość smutna104
nie rozumiem Waszego przesłania w tym co mowicie

Gość Typowy
A ja nie nie rozumiem złości autorki, jak ci nie pasuje to zmień orientacje i będziesz miała spokój.

Gość smutna104
poradzcie mi cos sensownego bo juz nie daje rady sobie

Gość on normalnyyyyy
smutna chodz przytule

Gość smutna104
tylko po prostu po ktoryms razie juz traci siewiare ze normalnego moglabym spotkac

Jeśli normalny nie myśli dużo o seksie to takiego nie znajdziesz. Chociaż nie, są tacy, nazywają się oni osobami aseksualnymi. Mają nawet swoje forum. Poszukaj.

Gość smutna104
kurde ale ja nie pojde do lozka z kims tylko dla teog zeby sie zabawic i zatrzymac faceta przy sobie...ja nie potrafie tak ja musze cos czuc do faceta zeby isc do lozka z nim..ale jka on mi pisze takie teksty to widze ze senus w tym zadnego

To wyobraź sobie teraz, że już kilka lat po ślubie możesz nic do tego swojego wyimaginowanego nie czuć.

Gość smutna104
dlaczego nei czuc to co mam isc do lozka bez uczucia?? ja pierdole co za swiat

Gość Z krainy snów
dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym?? To bezsensowne stwierdzenie ... po prostu tak jest było i będzie zawsze tak nas stworzyła natura i nic tego nie zmieni po za tym seks jest ważny dla obu płci różnica polega tylko na tym że faceci chcą od razu a kobiety nie .....

Gość Z krainy snów
do tego faceci chcą wyuzdanego seksu i łatwo się zaspokajają a kobiety nie ....to też rodzi konflikty ....potem :)

Gość smutna104
to wiem, wiem ze jest wazny, ale skoro nie czuje sie wazna dla teog faceta a on mi pisze o sekie ze ma potrzeby i czy nie mialbym ochoty malo stara sie pod wzgledem uczuciowym no to sory ale ja nie umiem pojsc z takim do lozka..po prostu nie potrafie

Gość Typowy
Dla ciebie to najlepsza będzie samotność do śmierci.

Gość Z krainy snów
to wiem, wiem ze jest wazny, ale skoro nie czuje sie wazna dla teog faceta a on mi pisze o sekie ze ma potrzeby i czy nie mialbym ochoty malo stara sie pod wzgledem uczuciowym no to sory ale ja nie umiem pojsc z takim do lozka..po prostu nie potrafie Po prostu napisz czego chcesz ? A będzie Ci łatwiej i nam Ci pomóc :)

Gość tu msz odp.
czemu ja ignorujesz? ,, Którzy ci się podobają no właśnie bo przecież nie zechcesz dać szansy brzydszemu by pokazał swoje wnętrze więc umawiaj się dalej z pięknymi ale jesteś takim samym pustakiem jak ci twoi wybrankowie jesteś żałosna swój do swego ciągnie j**ane pustaki potem płaczą że wszyscy faceci tacy sami a gdy tamci was zostawia z ciążą wtedy dopiero widzicie tych brzydszych ale opiekuńczych i dojrzałych..jesteście żałosne,,