Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym??

Polecane posty

Gość smutna104
typowy dlaczego uwazasz ze powinnam byc samotna do smierci??

Gość jak chcesz takiego znaleźć
to sama zagaduj facetów do których jeśli o tym nie miałaś z nimi kontaktu

Gość tu msz odp.
pewinie dltego ze ten smutny ma racje-w głowie ci tylko pewni siebie przystojniacy z dobrą pozycją w społeczeństwie ,, miare ogarnietymi wizulanie... :D

Gość Typowy
Bo mało jest takich którzy spełnią twoje wymagania. Może więc lepiej zaprzestać poszukiwania skoro to niemożliwe.

Gość baszarteg ;)
O Jezó ..!! ja nawed w czasie sexó nie myśle o jedym .. :D niemondra generalizacja . ;(

Gość to już tradycja
Panie "baszarteg;)" jestem zmuszony dać panu znowu 10/10. :)

Gość Z krainy snów
dla mnie kobiety nie potrafią zaakceptować świata takim jakim jest stąd niezadowoleni i rozczarowanie też mężczyznami dzisiaj rzadko kto potrafi się zdystansować i myśleć samodzielnie ludzie są narażeni za mocno na wpływy innych zwłaszcza mediów ale też nawet znajomych i rodziny

Gość Z krainy snów
a no i faceci też oczywiście :D wszyscy ludzie a mało kto z nich nie wejdzie do tego idealnego pustego świata który jest iluzją

Gość krisss
a dlaczego myslenie o seksie musi byc plytkie? przeciez mozna potraktowac to jako forme sztuki, np. kamasutra

Gość atrakcyjny facet, który chce
seksu nie będzie tracił czasu na jakieś romantyczne duperele. Nie dasz mu ty, da inna. A chce tylko seksu, bo tylko seksu potrzebuje. Nie myśli o trzymaniu się za rączkę, wspólnej przyszłości, domu z ogródkiem i dzieciach, a ty pewnie o tym myślisz i tego pragniesz. Twoje oczekiwania może spełnić romantyczny nieudacznik, którego kobiety lekceważą i który nie ma najmniejszych szans na szybki seks. Taki to by wiernie za tobą chodził, okazywał wrażliwość, planował wspólną przyszłość i co godzinę wyznawał ci dozgonną miłość. Problem w tym, że takich facetów to ty nawet nie zauważasz.

Gość smutna104
zgadzam sie z autroem powyzszej wypowiedzi... to w takim razie co ja mam robic?? odlozyc rozsadek na bok i korzystac z zycia?? zmamienic to czego potrzebuje an to co jest takie wyrachowane??sama sie juz w tym wszystkim pogubiłam.

Gość jak chcesz porządnego
mężczyznę to musisz ruszyć te cztery litery i szukać Go. podrywacz, ruchacz, zaliczacz jemu nie zależy i oni najczęściej sami zagadają. Porządny mężczyzna to dziś wyjątek od reguły więc sama musisz podjąć działanie by Go odnaleźć i mieć przy sobie.

Gość smutna104
mnie nie chodzi o to ze ma nie myslec o seksie czy cos bo wiem ze jest wazny ale skoro ja nie czuje zeby facetowi szczegolnie zalezalo na mnie tylko na tym zeby sie przespac bo skupia sie na mojej fizyczonsci tylko no to ja tka nie potrafie, isc z kims do lozka i miec swiadomosc tego ze jemu nie za szczegolnie na mnie zalezy.. nie chodzi mi o to ze mam byc w jego centrum w zyciu i nic innego poza mna ma nie istniec...szkoda bo na poczatku czulam ze mu zalezy i moglo byc naprawde fajnie.

Gość atrakcyjny facet, który chce
Nie wiem, co masz robić. Wiele trwałych związków zaczęło się od seksu, seks zbliża ludzi, niektórych, bo niektórym chodzi tylko o zaliczanie. Z wiekiem ludzie chcą stabilizacji, też nie wszyscy, więc może powinnaść rozglądać się za starszymi. Może powinnaś korzystać z propozycji i traktować seks tak jak faceci. Wiele kobiet tak robi i w końcu wychodzą za mąż i żyją długo i szczęśliwie. A może powinnaś robić to, co robisz i czekać aż spotkasz kogoś właściwego, tylko że może on się nie pojawić i w samotności doczekasz starości. Każdy sposób jest ryzykowny, życie jest trudne.

Gość 768u7686
"Może powinnaś korzystać z propozycji i traktować seks tak jak faceci" 7 7 7 Wypraszam sobie co to znaczy traktować jak faceci????? Jestem facetem inie traktuje seksu w ten sposób więc przestańcie gadać takie głupoty bo kobiety tak samo traktują seks. To kwestia zasad a nie płci.

Taaa... wmawiajcie jeszcze dziewczynie ze ma latac za chłopakami. Poznawaj nowych facetów umawiaj sie z nimi ale nie angażuj sie zbyt szybko na pocżatek taki stosunek kolezenski miej do chłopaków może któryś z nich wyjdzie z inicjatywa bycia w dłuższym zwiazku.

oj nie wszyscy mysla tylko o jednym ale kobieta tez musi miec cos w glowie by z nia na dluzej zostac...

Gość ,b,
Dziewczyna_Davidova Taaa... wmawiajcie jeszcze dziewczynie ze ma latac za chłopakami. Poznawaj nowych facetów umawiaj sie z nimi ale nie angażuj sie zbyt szybko na pocżatek taki stosunek kolezenski miej do chłopaków może któryś z nich wyjdzie z inicjatywa bycia w dłuższym zwiazku. 5 55 5 5 Jesteś aż taka głupia czy mi się wydaje? Kto pisze o lataniu? Po prostu nie ma stać jak księżniczka iczekać na księcia!!! Podrywacz podejdzie bo mu nie zależy nie ta to inna a jak komuś zależy może nie podejść bo może być nieśmiały. I tak dziewczyna znów będzie takich będzwałów trafiać i znów będziecie pisać bzdury, że wszyscy tacy faceci są!

A dlaczego kobiety są takie płytkie i myślą tylko o jednym? - miłości? Ale macie na myśli "miłość" nie tylko w pojęciu uczuciowym, ale przede wszystkim seksualnym - bo przecież miłość bez motylków w brzuchu to nie miłość - a przypomnę że owe motylki w brzuchu to jedynie nabrzmiewanie macicy krwią pod wpływem podniecenia. Taką "miłość" czuje 90% młodych facetów kiedy widzi laskę w legginsach na ulicy. Więc nie gadaj mi że tylko my myślimy o jednym. Czy gdyby twój ukochany miał cię nie podniecać i mielibyście nigdy nie uprawiać seksu to też byś go tak kochała? Nie? Zatem to co ty mylisz z miłością nazywa się namiętność - czyli żarliwe uczucie na tle erotycznym. Zapewniam cię, że niejeden facet też to czuje, tyle że nie myli tego z prawdziwą miłością. Bo prawdziwa miłość to uczucie nieseksualne - uczucie jakim matka obdarza syna czy córkę, lub brat siostrę. Uczucie więzi oraz pragnienie by ofiarować tej drugiej osobie wszystko co najlepsze czasem nawet kosztem siebie. Co masz robić? Cieszyć się życiem. Miłość sama przyjdzie. Jesteś teraz w takim owczym pędzie ku związkom, choć pewnie nie wiesz nawet po co ci to. Natomiast młodzi faceci zdają sobie sprawę że związki są im niepotrzebne - poczucie bezpieczeństwa zapewniają sobie sami, a jeśli ich dopadnie samotność to zawsze znajdzie się jakaś dziewczyna która da się przytulić. Na co dzień im to nie potrzebne w odróżnieniu od seksu bez którego jest im trudno. To wszystko sprawia że nie szukają oni związków. Sądzę że ty też masz na nie jeszcze czas.

Gość Typowy
Temat bezsensowny, bo autorka tak naprawdę nie wie czego chce.

Gość tralalalalallll
ale co my mamy ci doradzic? takie jest zycie. ja tez chcialbym byc bogaty a nie jestem i nie bede