Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym??

Polecane posty

Napiszę ci coś jeszcze. Ładna czy brzydka do seksu nie jest to istotne. Jeśli mogę się z jakąś dziewczyną przespać to to robię. Nie zrezygnuję z seksu tylko dlatego że nie mam zamiaru być z nią dłużej. Ale jeśli jedna z nich mnie zainteresuje bardziej niż inne to z nią zostanę. Czyli: seks musi być, a związek tylko - może.

najśmieszniejsi to są ludzie (obydwu płci) którzy mają pretensje o to czego chcą inni. no przecież to jest żenujące. skoro nie chciałaś z gosciem iść do łóżka a on chciał, jasno mu to powiedziałaś on przyjął to do wiadomości i poleciał szukać innej to o co pretensje? szukaj sobie takiego który będzie chciał tego co ty. i kropka.

Gość smutna104
nie o to chodzi ze mi to przeszkadza..tylko zabolalo mnie to ze pisal do mnie i w ogole spotykalismy sie a on po jedym moim zdaniu potrafil dac sobie spokoj..znowu ponioslam porazke i tyle

Gość kobietom bardziej zależy na
tym jednym w dodatku nie potrzebujecie nawet miłości.

Gość susceptancja
DROGA AUTORKO! Sama jesteś płytka, skoro tak uogólniasz i sprowadzasz wszystko do tego że wszyscy faceci są tacy a tacy. A myślisz że tylko kobiety są takie och ach ech święte i tylko nękane przez tych strasznych facetów? jesteś sama, nie możesz trafić na odpowiedniego faceta (no cóż, takich sobie sama dobierasz) ale tak już jest że nie każdy musi mieć szczęśliwe życie i spędzić je z druga polówka. Trudno, takie życie.

"a on po jedym moim zdaniu potrafil dac sobie spokoj" no wiadomo. przecież "powinien" do ciebie zapałać dozgonną miłością bo ty sobie tak to wyobraziłaś. ludzie nie są tacy jak sobie wyobrażamy. nie wiem ile ty masz lat ale raczej powinnaś już to wiedzieć. nie ma się co dziwić że cię "zabolało" to że cię nie chciał. to nigdy przyjemne nie jest ale "ces't la vie", jak to mówią.

Gość dobry trudny nieotwarty zamek
znowu kolejni kretyni co porównują kutasa do klucza a cipę do zamka :O nie mówiąc już o tym że to nie klucz ale wytrych otwiera duzo zamków.A taki wytrych też sie zużywa brudzi i rdzewieje. Facet tak samo jak kobieta jest łatwy jeśli uprawia przygodny seks.Bo najczęsciej w takiej sytuacji nie ma zdobywania (otwierania) bo nie ma kogo zdobywać,kobieta sama podaje sie jak na talerzu.A dlaczego facet jest łatwy? Bo wystarczy mu kawałek cycka kobiety żeby zachęcić się do seksu z nią.Byle jakiej kobiety. Takiej,która była już otwarta,niedziewicy. Porządna kobieta nie da sie zdobyć byle komu. Dla takiej facet ruchacz będzie nikim. I prawidłowo bo to często szowiniści i dranie z przeośniętym ego. Są dumni z podbojów,czyli łatwych szmatek jak nie wiadomo z czego a tymczasem ona może tak samo czuć że zaliczyła frajera.Tak samo chciała tylko seksu a od kogo to wlasciwie wszystko jedno. Faceci pierdolą o tych kluczach a nie widzą jakoś że robią to samo co kobiety,wmawiają sobie że zdobyli nawet kiedy to gówno prawda. Dobrymi kluczami to by oni byli gdyby startowali do porządnych kobiet,skoro tego nie robią zasługują tylko na te łatwe i oddalają sobie drogę do "dobrych zamków". Bo porządna kobieta znajdzie mądrego i sprawiedliwego faceta i nie będzie musiała sie zastanawiać kogo to on nie ruchał.

żeby wymagać od kobiet porządności samemu trzeba takim byc a nie pierdolić puste frazesy któe kupia tylko inni maczo frajerzy,brudne klucze

"kobiety same skreślają facetów pod względem seksu np(prawiczek vs doświadczony) doświadczony wygra nawet jeśli typowy ruchacz,zdradza itp." mylisz się,trafiasz na pojebane kobiety. Ja szukam takiego porządnego a wkoło mnie te jebane ruchacze,co za klapa nigdy taki frajer mnie nie będzie miał chce prawiczka bo jestem dziewicą razem nabierzemy doświadczenia

"Facet tak samo jak kobieta jest łatwy jeśli uprawia przygodny seks." bzdury. strategia reprodukcyjna faceta jest zasadniczo inna niż kobiety. facet jest tym lepszy im więcej zapłodni kobiet (czyli z im większą ilością się prześpi) a kobieta jest tym lepsza im lepszego samca zwabi. u facetów idzie to w ilość, u kobiet w jakość. oczywiście wynika to z faktu że to kobieta zachodzi w ciążę a nie facet. więc nie ma "łatwych" facetów tak samo jak nie ma kobiet "nieudacznic". terminy "frajer" lub "nieudacznik" zarezerwowane są dla facetów tak samo jak terminy "puszczalska" czy "kurwa" są zarezerwowane dla kobiet.

no niestety ale seks to również część związku. skoro nie chcesz uprawiać seksu, to kup sobie kota i nie zawracaj głowy facetom.

"dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym?? To bezsensowne stwierdzenie ... po prostu tak jest było i będzie zawsze tak nas stworzyła natura i nic tego nie zmieni po za tym seks jest ważny dla obu płci różnica polega tylko na tym że faceci chcą od razu a kobiety nie ....." takich facetów to natura spierdoliła. są puści skoro seks to dla nich jak zjedzenie śniadania a nie liczy sie bliskość i intymność z jaką się łączy ja takich nie rozumiem,nie akceptuje ich głupiej natury

"no niestety ale seks to również część związku." chyba czegoś nie doczytałaś bo w tym wypadku o żadnym "związku" nie było mowy. facet oczekiwał tego czego ktoś kto pisał powyżej: seks - musi być, związek - może kiedyś.

człowiek to nie tylko biologia i jak pisałam facet nie zawsze jest zdobywcą bo nie zdobywa sie łatwych kobiet,nie trzeba sie starać podobnie jak kobieta nie musi sie starać żeby zwabić do łózka łatwego faceta a kobieta też może być nieudacznicą bo czemu nie? jak dla faceta jakość sie nie liczy to jest pusty. bo co z tego jak spłodzi 100 dzieci jak żadnego nie wychowa na porządnego człowieka,ba! nie można być dobrym ojcem dla tylu dzieci,większość nawet tego ojca by nie poznała.. jak widać biologia jest troche głupia,nie można sie jej tak słuchać,to wszystko jest znacznie bardziej skomplikowane inaczej by nie było tych wszystkich dyskusji

offerma - założyłam się, że skoro się "spotykają", to są razem, a nie grają w bierki :) ­ ona w sumie pisze tak chaotycznie, że nie do końca wiadomo.

no i jakoś nie dla każdego facet jest lepszy jak jest ruchaczem cześci kobiet to bardzo przeszkadza,a tak naprawde żeby społeczeństwo było lepsze powinno być więcej udanych związków,mniej patologicznych rodzin,samotnych matek,sierot,taki syf sie na tym świecie robi przez to że ludzie sie pierdolą bez uczucia a potem płodzą dzieci które mają chujowe życie,są niekochane,albo przynajmniej nie czują że rodzice sie kochają,co je krzywdzi.

"wszyscy ludzie a mało kto z nich nie wejdzie do tego idealnego pustego świata który jest iluzją " - skoro natura tak to świetnie urządziła i tak ma być to dlaczego tylu ludziom to nie odpowiada? może dlatego że natura spierdoliła,stworzył sie za duży rozłam między tym co jest a co powinno wg ludzi być,dlatego czas by to naprawić albo zaakceptować.Ale nie da sie akceptować czegoś chujowego,dla mnie większość facetów ma zjebaną naturę i nc nie poradzę na to że tak to odczuwam,no chore to jest dla mnie by non stop myśleć o seksie i to z prawie każdą kobietą.Kompletnie oddzielać go od uczuć i jeszcze to lubić

"atrakcyjny facet, który chce seksu nie będzie tracił czasu na jakieś romantyczne d**erele. Nie dasz mu ty, da inna. A chce tylko seksu, bo tylko seksu potrzebuje." - jak można potrzebować tylko seksu? co to za życie? i nie doceniać w ogóle romantyzmu..bez sensu. Jeśli mężczyźni są aż tak pojebani to czas by ten chory gatunek wyginął a nie sie bezmyślnie rozmnażał i panoszył...

"Wypraszam sobie co to znaczy traktować jak faceci????? Jestem facetem inie traktuje seksu w ten sposób więc przestańcie gadać takie głupoty bo kobiety tak samo traktują seks. To kwestia zasad a nie płci." - no i ta wypowiedź mi sie podoba :) może jednak jest jeszcze nadzieja. Oby tak było,no w sumie to jest racja,duzo kobiet jest dzisiaj łatwych.Faceci tak nimi gardzą a gdyby nie one nie mieliby gdzie tych swoich kluczy wsadzić :D PanNaObłościach - ja jestem kobietą i zgadzam sie że miłość to nie są motylki w brzuchu,ale nie opowiadaj że kobiete i męzczyzne może połączyć tylko namiętność i zauroczenie. Miłość jest różna,między dzieckiem a matką,rodzeństwem,przyjaciółmi ale między kobietą i męzczyzną też może być - dla mnie to takie połączenie miłości rodzinnej (bo jakoś określenie matczynej tutaj nie pasuje,chodzi po prostu o tą miłość zdolną do poświęcenia za czyjeś życie) ale z dodatkiem namiętności. "Ładna czy brzydka do seksu nie jest to istotne. Jeśli mogę się z jakąś dziewczyną przespać to to robię." - dziwny jesteś.Większość facetów chyba jednak woli gdy kobieta ich pociąga,jak można uprawiać seks z kimś kto nie pociąga? dziwne że ci staje :D

Gość smutna104
dobry trudny nieotwarty zamek nareszcie ktos kto sensownie gada, dziekuje za to:) ale no to smutne uczucie jak ktos spotykla sie z Toba tylko dla tego bo liczyl na szybki seks a ja za duzo widocznie sobie wyobrazalam..trudno jakos trzeba zyc dalej

Gość smutna104
a jakos tak z miesiac gora dwa ale wczesniej sie znalismy jako kolega koleznka ze studiow

@dobry trudny nieotwarty zamek "dla mnie to takie połączenie miłości rodzinnej (bo jakoś określenie matczynej tutaj nie pasuje,chodzi po prostu o tą miłość zdolną do poświęcenia za czyjeś życie) ale z dodatkiem namiętności. " Czyli jednak bez seksu się nie da. "dziwny jesteś.Większość facetów chyba jednak woli gdy kobieta ich pociąga,jak można uprawiać seks z kimś kto nie pociąga? dziwne że ci staje " A gdzie napisałem że mnie nie pociąga? Uroda to nie wszystko.

Gość gjdjdtjtdjt
a kto twierdził że bez seksu sie da? kobiety tez potrzebują seksu,szczegolnie z ukochanym facetem

Gość smutna104
własnie seks z milosc na pewno musi byc fantastyczny ale jesli nie jest sie pewnym faceta a on mowi wprost ze liczy na seks i w sumie czuje ze o to mu chodzi o o zwiazku jakos gadac nie chce, no to sory ale ja tak nie umiem, nie chce zeby moj pierwszy raz byl z kims kogo nie kocham..

Gość gjdjdtjtdjt
tez bym tak nie mogla,podobnie jak nie chcialabym faceta ktory oddziela seks od uczuc - nie rozumielibysmy sie i nie zaufalabym mu

Gość smutna104
no wlasnie, sama nie wiem czy mu ufam na tyle zeby sie z nim przespac, boje sie ze mnie wtedy wykorzysta tylko i zostawi