Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewuś;

podkłady

Polecane posty

Gość Ewuś;

Najprawdopodobniej będę rodziła przez cc. I w związku z tym mam pytanie: czy przy cc potrzebne są podkłady poporodowe czy wystarczą większe podpaski??

Gość hjijmhgyuik
Ja rodziłam normalnie nie cc.Tez nie chciałam podkładów,wolałam większe podpaski,jednak zachecona kupiłam majtki jednorazowe z siateczki i podkłady (2 paczki).Musze przyznać,że byłam bardzo zadwolona,wygodniej sie siedziało na nich :D,kiedy je zuzyłam przeszłam na zwykłe podpaski.Przestałam plac po 3 tyg.po urodzeniu.ZATEM POLECAM!!

Ja rowniez kupilam 2 paczki podkladow, pozniej przeszlam na duze podpaski. :) Teraz jestem 16 dni po cc. Nadal plamie, nosze podpaski. I siateczkowe majtki - kupilam takie, ktore mozna prac.

Gość cięzko powiedziec, to zalezy
cz bedziesz duzo krwawiła. Ja zuzylam niecałą paczke podkladow, bo mialam tak male krwawienie, ze po jednej dobie juz przeszlam na podpaski. Ogolnie krwawilam bardzo krotko, moze z 10 dni, potem kilka dni lekkie plamienia, tak ze wkladki higieniczne wystarczaly. Po 2 tyg od porodu nie krwawilam juz wcale. Ale szwagierka po cc jeszcze po miesiacu miala spore krwawienia, podkladow uzywala ponad 2 tyg, potem duzych podpasek