Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrevoRr

Mezatka opowiada mi, ze jej sie nie uklada z mezem

Polecane posty

Gość TrevoRr

Kolezanka z pracy, ktora ma dziecko i meza podczas naszych podrozy sluzbowych sama z siebie opowiada mi o swoich relacjach z mezem. Z tego, co napomknela, nie dzieje sie w ich zwiazku najlepiej. Oddzielnie chodza sobie na imprezy, ona traktuje meza jak zlo konieczne, caly czas sie na niego wscieka. I te jej wywody w stosunku do mnie: nie zen sie! Jestem na chwile obecna singlem z wyboru. Podobno pozycza mu nawet pieniadze - nie maja wspolnego konta. Ona jest niezalezna, atrakcyjna fizycznie, kokietka, lubi flirtowac z facetami, chodzi sobie do roznych klubow ze znajomymi. Tylko cos mi sie tu kupy nie trzyma. Z jednej strony maz ja olewa, zaniedbuje, chodzi sam na imprezy i bawi sie z kobietami - tak utrzymuje przynajmniej kolezanka, a jak jestem z nia na kawie, czy w delegacji, jej maz caly czas wydzwania, pyta sie o ktorej wroci, ma pretensje, ze ona nie odbiera od niego tel. i pewnie znow byla z jakims kolesiem na spotkaniu. Ostatnio, bedac na zakupach, spotkalismy jej znajomego, ktorego poznala w klubie. Na drugi dzien rzucila tekstem, ze maz strasznie jest zazdrosny, do tego go nie lubi i gdyby sie dowiedzial, ze ona robi z nim interesy, to by sie wsciekl. Zaczalem ja gasic, dawac do zrozumienia, ze mnie to nie interesuje, to jej zycie i niech robi z nim co chce, ale widze ze ona robi w moim kierunku jakies podchody. Czy taki scenariusz moze doprowadzic do romansu w pracy? Chyba, ze to jakas gierka celem dowartosciowania sie. Jak sadzicie?

Gość hehe :D
Nie mieszaj się. Nawet nie wiesz jakie klopoty moga cie spotkac, jesli pojdziesz z nia do lozka...

Gość pewnie szuka frajera...
ktory bedzie ja kryl. olej szmaciare!!!!

Gość ech, te mezatki
chyba wziela cie za geja :D

Gość TrevoRr
akurat ze mną się jej jakoś układa

Gość kilka slow ode mnie...
kobietka ma kryzys chwilowy i szuka odskoczni. jesli nie przeszkadza ci rola jednego z wielu i nie boisz sie dostac po twarzy od jej meza, to smialo korzystaj z okazji.

Gość taka historyjka
moja bratowa swego czasu gdy była młoda i atrakcyjna miała męża w Stanach, który przysyłał paczki i dolary, z kochankiem dziecko o istnieniu, którego mąż nie wiedział, a kochanek na wieść o jego poczęciu uciekł w siną dal i mojego brata na celowniku młodszego od niej o ładnych parę lat, który był nią oczarowany (jej dolarami i paczkami z USA również) kiedy wydało się przed mężem że jest dziecko, był rozwód i ślub z moim bratem, on utrzymywał obie panie do osiągnięcia pełnoletności przez dziecko po czym obrotna bratowa wydała córkę za norwega i po paru latach wycieczek do córki i przyprawiania rogów bratu samą siebie również coś mi ta twoja koeżanka przypomina moją "nieodżałowaną" ;) bratową

Gość qpnięty zdrowo
jakbm czytał o swojej małżonce kopie mnie w żyć a ja ją kocham a później jakiś przygodny jegomość jest klapa w którą się można wypłakać zamiast porozmawiać ze mną pirtolone życie i firmowe romansiki rozpiertalające życie

Gość max kolonko
Ta Twoja kolezanka jest pierdol...ta. Radze sie trzymac od niej z daleka, bo e przeciwnym wypadku moga Cie czekac klopoty.