Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co mu chodzi

Były a obecny!?

Polecane posty

Gość O co mu chodzi

Z moja pierwsza miłością byliśmy krótko,ale zdążył mi się oświadczyć.Rozstaliśmy się przez moja głupotę,Ja za nim jeździłam,pisałam wiadomości,rozmawiałam z jego rodzinną,ale on nie chciał się spotkać i nie dał sobie wytłumaczyć.Po jakimś czasie napisałam mu wiadomość,że nadal cos czuje,a on odp. Że już nic nie czuje,a ja to przeszłość.Od tamtego czasu minęło prawie 4 lata.A ostatnio mój brat przy wódce wyznał mi,że mój eks często się o mnie pyta.Że o mnie rozmawiają i z tego co wie,to eks nadal do mnie cos czuje.Odezwać się do niego?

Gość O co mu chodzi
No tylko problem w tym,że ja od 3 lat jestem w związku.Nigdy między mną o obecnym partnerem nie było kolorowo,teraz też.Od dłuższego czasu jest gorzej niż źle.

Gość olga88
odezwij się!!!!!!!!

Gość ghghghg78
no i co z tego, że sie pyta? ludzie to plotkarze. ja też się pytam o byłych, mimo że nie jestem w zaden sposób zainteresowana odświeżeniem romansu. zrobisz z siebie idiotkę, która po tylu latach nadal jest "zawieszona" na eksie. facet pewnie pomysli, ze jestes strasznie załosna i najwyżej podbudujesz mu ego, że laski po tylu latach nadal wzdychaja i nie potrafia zapomnieć. lepiej skończ ten obecny zwiazek skoro jest nieudany i zajmij sie sobą zamiast szukac jakichś strategii wyjścia bazujących na przeszłości

Gość O co mu chodzi
Z eksem łączyło nas cos więcej.Trudno to wytłumaczyć.Samo to,że się oświadczył po 4 miesiącach.Byliśmy młodzi.On miał przez te prawie 4 lata tylko jeden związek i z tego co mi brat mówił to nic poważnego,bo on cały czas myślał o mnie.Jakieś pół roku temu dostałam smsa od obcego nr. Z wyznaniem miłości,podobno to od niego...

Gość renatlka
Ty już próbowałaś wrócić i odnowić masze uczucie. On nie chciał. Wydaje mi sie ze teraz kolej na niego. Nie odzywaj sie pierwsza.

Gość O co mu chodzi
Pytałam się brata dlaczego były się o mnie nie starał,dlaczego nie chciał ze mną rozmawiać jak za nim biegałam,żeby porozmawiać po tym jak zerwaliśmy.Usłyszałam odp.Bo uniósł się dumą.A ja chwilę później weszłam w obecny związek,a on nie chciał się wtrącać skoro zaczęłam budować cos innego z kimś innym.Odezwać się?Mam obawy..teraz ja już nie jestem ta osoba w której on zakochał się parę lat temu...Życie jest dziwne:/

Gość Zuzanna Amelia & 16
Po ile macie lat i co bylo przyczyna zerwania ?

Gość O co mu chodzi
Teraz ja 24 a on za parę dni skończy 25.Nie chciałam iść z nim na sylwestra do jego siostry(wtedy uważałam,że traktuje ja jak druga mamę).No i tego sylwestra moja mama miała spędzać go sama.Mówiłam mu,że chce spędzić go z mama,żeby nie siedziała sama.Ale on spytal się mojego brata czy ma plany na sylwestra i wyszło,że brat będzie z mama siedział.W tego sylwestra moja koleżanka z pracy zrobiła mnie w balona i musiałam siedzieć za nią do 18stej w pracy.Napisałam mu wtedy w złości smsa,żeby nasz związek został częścią starego roku.No i tego sylwestra spędziłam sama w miejscu pracy.Później doszło do mnie to co zrobiłam,ale już nie chciał ze mną rozmawiać.

Gość Zuzanna Amelia & 16
W tej sytuacji nie odnawiaj kontaktu. Skoro brat twierdzi , ze on dalej o Tobie mysli to znaczy ze myslal przez caly czas. A skoro myslal przez caly czas i nie przeszkadzalo mu to w zerwaniu to moze rownie dobrze stroic fochy teraz chociaz mu zalezy. To ze pytal brata po pijaku o niczym nie swiadczy. Syndrom psa ogrodnika na pewno znasz. Osobiscie nie jestem zwolenniczka mieszania do takich spraw osob trzecich ale skoro juz brat w tym siedzi to przy nastepnej okazji niech mu powie ze jak chce cos wyjasnic to niech nawiaze kontakt bezposrednio z Toba. W kazdym razie odzywanie sie do niego odradzam.

Gość takasobiejestembabka
a ile byliście ze sobą? Moim zdaniem , strasznie błahy powód do zerwania... napisałaś coś w złości, trzeba mieć w sobie trochę empatii, której jemu zabrakło... Gdyby mu wtedy bardzo zależało na Waszym związku, najprawdopodobniej pozłościłby się kilka dni i by mu przeszło, w końcu miał już 21 lat... To nie gimnazjum. Teraz po prostu nie wychodzi mu w życiu i dlatego pewnie myśli sobie: a może by tak wrócić i spróbować? To częsty syndrom, naturalna ludzka reakcja na niepowodzenia :) Raczej zapomnij o nim i pomyśl nad swoim obecnym związkiem - co czyni go takim, jak opisałaś...

Gość O co mu chodzi
Były pytał się brata na trzeźwo,a brat wygadal się mi o pijaku,że były się mną nadal interesuje.I niby nie jeden i nie dwa razy o mnie gadali.Muszę tylko z brata wyciągnąć co dokładnie gadał..

Gość Zuzanna Amelia & 16
A dlaczego Ci sie nie uklada w obecnym zwiazku ? Bo nadal kochasz bylego ?

Gość O co mu chodzi
Nie myślałam już właściwie o byłym.Czasem mi się przysnil.Pogodziłam się właściwie z tym,że on mnie nie chciał.A obecny związek?W obecnym związku jest przemoc fizyczna i psychiczna.Od początku były kłamstwa ze strony partnera.Myślałam,że wszystko się jakoś ułoży,ale ja mu nie ufam.

Gość O co mu chodzi
Brat nic mi nie powiedział.Powiedział tylko tyle,że jak chce się czegoś dowiedzieć to mam się spotkać z byłym.Niby nie pamięta co gadał po pijaku..a jak mu mówiłam co gadał to się podsmiechiwal pod nosem,czyli cos więcej wie..:/

Gość O co mu chodzi
?poradzcie cos:(

Gość kulfo z kaffe
Jak sama widzisz fochy gucio dają. Miałaś faceta ok puściłaś go kantem. Dostałaś w zastępstwie łobuza. Nie rozumiem nad czym się zastanawiasz. Skoro sama tego chcesz nie pytaj innych, nie czekaj na trzęsienie ziemi. "Doszły mnie słuchy". A co to magiel ? Czego chcesz ? Ploteczek czy faceta ? Znowu stroisz fochy ? Niczego się nie dowiesz jak nie usłyszysz od niego. A czy wyjdziesz na idiotkę ? Już wyszłaś jak zerwałaś. Teraz możesz tylko coś naprawić.

Gość O co mu chodzi
:)