Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka29

dominujacy facet w lozku - pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość mezatka29

hej jestem w zwiqzku od 6 lat, bardzo sie z mezem kochamy i szanujemy.. sex jest wspanialy ale oczywiscie nie tak często jak kiedys.. sex jest normalny jesli wiecie o co mi chodzi.. wiec o co mi chodzi? o to ze przeczytalam wlasnie s ksiazke.."50twarzy greya" i wlasnie zdalam sobie sprawę z tego ze podniecaja mnie dominujący faceci w lozku. od kilku dni nie mysle o niczym innym tylko o seksie... mij maz jest w lozku raczej delikatny.. stad moje pytanie do mezczyzn...myslicie ze mozna w jakis sposob zmienic faceta? tj jego czyny w lozku...nie wiem czy porozmawiac o tym z nim wprost..czy jest sens... pozdrawiam

Gość bxcjwbcjsbcjsbcjsc msc msc sm
co masz na mysli mówiąc DOMINUJĄCY? czego ci brak konkretnie?

Gość ewka_06
watpie, skoro nie wykazywal takich tedencji to pewnie tak go to niekreci. tylko kochanek Cie ratuje

jezeli nie ma stanowczej i dominujacej natury nie zmienisz go , a wszystko co zrobi na twoja prosbe bedzie sztuczne i malo zadowalajace cie

Gość niedojda 100
wiem o co Ci chodzi,mozna znienic faceta ale musi czuc satysfakcje z tego ze bedzie Cie ponizal inaczej nic z tego

Gość niedojda 100
przeciez On jeszcze moze nie wiedziec czy go to bawi jak nie probowal

Gość niedojda 100
mogl nawet nie pomyslec zeby sprobowac, autorka tez przeciez,dopiero teraz zostala natchniona

Gość kolegastalin
w tej książce najpierw jest ciota bogata a potem im więcej kobieta mu pozwala to staje się zniewalającym tyranem

Gość njsbsjsb
Wiesz że ta książka jest napisana na podstawie "Zmierzchu"?

tak ale to tylko ksiazka....a nie natura faceta....spojrzmy ile w filmach jest przemocy wobec kobiet, jezeli to go nie pociaga i pod wplywem scen nie probowal nawet niczego zrobic to raczej nie ma takiej natury

Gość napalonyyyyyyyyyyyyy
poprostu jest tzw ciamajda... nie wie czego kobieta pragnie.. kochanek tylko sie zostal

Gość wecv8
może też nie wie, że ty tego chcesz i boi się twojej reakcji na odrobinę przemocy... może obejrzyjcie wspólnie jakieś prono z tego gatunku i zobacz jaka będzie jego reakcja na tego typu zabawy. Albo załapie o co chodzi albo nie, krótka piłka. takie 'suche' gadanie; 'chciałabym żebyś mnie teraz uderzył tutaj, tutaj i tu, potem mnie zwiąż' itp. jest strasznie sztuczne to musi wyjść samo z siebie.

Powiedz mu wprost, czego oczekujesz. Nie zadziała od razu, ale nie rezygnuj z tego, by zrobić z niego zwierzaka. Mężczyźni z natury są brutalami, widząc jednak delikatną kobietę, boimy się zbyt mocno zaszaleć. To przychodzi z wiekiem i doświadczeniem. To wymaga trochę pracy, ale warto coś w tym kierunku zrobić, bo doznania będą zupełnie inne i dla Ciebie i dla niego.

Właściwie to istnieje nawet duża szansa, ze on ci już kiedyś proponował pewne ostrzejsze zaabawy tylko ty, zanim przeczytalas książkę nie miałas pojęcia, ze miałabyć na coś takiego ochotę. Może próbował, dawno, dawno temu, ale w końcu odpuscił? :P

Wychodze z zalozenia,ze z cielaka ogiera nie zrobisz.Jesli mezczyzna nie ma 'tego' w sobie to przeobrazanie go w samca alfa, to mordega.Ja nie mam cierpliwosci do panien udajacych Panow.

Gość mezatka29
Tak, pamietam kilka scen z naszego zycia ero na samym poczatku..zachowywal sie jak samiec alfa..tylko moze to zostalo gdzies zduszone.. nie wiem czy bede potrafila to w,nim rozbudzic..i przede wszystkim w jaki sposob.. macie racje...jsk mu powiem wprost to to bedzie sztuczne a tego nie chce...

Gość plepleplee
a ja wrecz przeciwnie kiedyś myślałęm ,że fajny seks to taki bardziej romantyczny a teraz niekoniecznie , i jeszcze jedno dominujący facet to wcale nie znaczy, że ma bić czy coś takiego , on ma robić tak ,żeby kobieta była posłuszna , bo ją to podnieca , im większe podniecenie tym na więcej można sobie pozwolić bo wtedy próg bólu siępodnosi ale o wiele bardziej kręcąca jest dominacja samym słowem , że kobieta słucha mimo ,że nie chce

Gość plepleplee
mężatka , zostaw topik , niekoniecznie ten :) , taki jakby ci się spodobał , żeby go "niechcący" znalazł , możesz go też zapytać np, że czytałąs gdzieś , że niektózy robiątak i tak , i sięzastanawiasz ,czy ciebie , by to nie podnieciło

Gość plepleplee
a słowo, samiec alfa, od kiedy kojarzy mi się z putinem uważam za idiotyczne :)

Gość mezatka29
plepleple dokladnie o taka dominacje mi chodzi...nie jskies bicie itd chodzi o slowa i o czyny..