Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbliża się pazdziernik więc

Nasi najgorsi współlokatorzy

Polecane posty

przestrzegam przed dziewczyną spod Zamościa studiującą w Lublinie filozofię i pracę socjalną. to chyba jakaś patologia bo ma męża który jest z Lublina a nie zamieszkała z nim. okradała swoje wspólokatorki z coraz grubszych pieniędzy i drobiazgów a przyłapana wymawiała się kleptomanią :o dopisujcie inne historie

Dziewczyna, którą znam od kilku lat, m.in. byłyśmy w jednej klasie w liceum i przez długi czas w jednej paczce. Okazała się brudaską i chamką.

Gość to sie dopisze
u mnie w akademiku mieszkał chłopak który się nie mył. znałam dobrze jego współlokatora i sama widziałam u niego to samo mydło od pazdziernika, nigdy nie prał ani nie brał prania do domu, dopiero na wiosnę kupił sobie szampon. okropnie waliło do niego i maskował to tanimi perfumami. jak się wyszło na korytarz było wiadomo że niedawno szedł :D żadne aluzje nie zmieniły jego podejscia do higieny

Pewna Alicja K. Nie dosc ze brudaska, to jeszcze wredna i glosna. O drugiej w nocy obcasami po kafelkach kiedy ludzia probuja spac. Moze raz po sobie naczynia zmyla. Z jej pokoju az smierdzialo. A na dodatek czesci nocni wizytorzy o watpliwej reputacji. Masakra jakas.

Moja współlokatorka, nazwijmy ją M., nie potrafiła po sobie sprzątać. Zjadła, brudne gary do zlewu i tyle. Kilka razy po niej umyłam, ale w końcu się zawzięłam... Patelnia po jej gotowaniu potrafi stać nawet 4-5 dni, a kuchenka usyfiona całkiem. Raz przyjechała, napisała mi smsa, że w kuchni brudno, ale ona posprzątała, a łazienkę mam zrobić ja. Wracam...a w kuchni burdel na kółkach, wszędzie okruszki itp. Ręce mi opadły wtedy :D a do narzeczonego, z którym mieszkam, wyskoczyła z tekstem, że ma podłogę umyć. Nie wspomnę, kto chwilę wcześniej wrócił z ubłoconymi buciorami i przeszedł w nich pół mieszkania, zamiast zdjąć od razu. I tym podobne kwiatki...

ostrrro, ostrzegajmy się, piszmy miasta i inicjały ta o której pisałam to Klaudia nie Alicja

Ja ze swoją nadal muszę mieszkać ;/ Ale mam nadzieję, że niedługo, poszukujemy z narzeczonym jakieś kawalerki w znośnej cenie :D

Gość ja kiedyś mieszkałam
w mieszkaniu z facetem który się mył ale waliło od niego. slyszał ze sie z niego nabijaliśmy więc kupił sobie dezodorant ale to niewiele dawało albo rzadko go używał. poza tym całe dnie leżał na łóżku i patrzył w sufit albo spał

Gość ixyyyyyyyyyyy
Inikka, idz sie ubierz i przywitaj z gosciem :D a nie narzekasz na wspolokatorow

Gość pepeciaaa
w akademikach takie rzeczy jak nocowanie w pokoju chłopaka/dziewczyny gdy współlokator śpi w tym samym pokoju jest nagminne. wstydu nie macie czy co? zawsze mnie to dziwiło

Ja bym się przywitała, jakbym mogła mówić :D siedzę zakutana w najgrubszą zimową piżamę, wełniane skarpety, arafatkę i pod kołdrą :D w mieszkaniu 23 stopnie, a mnie telepie z zimna :P Ale ostatnio nie mam na co narzekać... Gdy przyjechała współlokatorka, nawet się nie przywitała, tylko od razu zamknęła z chłopakiem w pokoju. Wychodząc też ani słowem :P że wrócili tam do swojego miasta domyśliłam się sama, po tym, że następnego dnia nie było ich nadal ;)

Gość może nie nagminne ale faktyczn
ie się zdarzało. Mnie to nie przeszkadzało jakoś bardzo, bardziej się zastanawiałam, czy ten facet nie ma nic przeciwko... Ja bym się wstydziła spać u chłopaka gdy jego współlokator jest obok.

Gość pepeciaaa
może nie nagminne ale faktyczn ale to okropne. mnie się kiedys współlokatorka zapytała czy nie przeszkadzałoby mi to żeby jej facet nocował u nas czasem w pokoju ale odmówiłam bo to co najmniej dziwne jeśli nie nienormalne. nie miałam ochoty słuchać ciumkania i pewnie jeszcze odgłosów ruchania.

Gość Kida666
przestrzegam przed mieszkaniem na Jabłecznej we Wro z "Pania Agnieszka" Dziewczyna o kulach, cierpi na zbieractwo , do tego psychicznie cos tez ma nie ten tego , nie sprzata nie wyrzuca smieci , je przeterminowane żarcie i je gotuje a to śmierdzi ... do tego zapasy jedzenia ma na 3 wojny światowe na wykarmienie 5 osobowej rodziny przez kilka ladnych miesiecy co polega na zajeciu wiekszosci lodówki zamrazarki i połek w kuchni , jedzenie tez ma w pokoju ... kosmetyków ma kazdej reczy po 15 szt a co sie nie miesci to trzyma w pokoju, jest złośliwa , chamska i nie przyjmuje logicznych argumentów takich ze kran w toalecie jest kranem a nie uczwytem na papier toaletowy (ten ma swój)

Gość gość
Najgorsze typy współlokatorów Tylko jak jest 3w1 (Syfiarz,masterchef,Leń) Syfiarz Jego bałaganiarstwo i niechęć do przejawiania jakiejkolwiek aktywności względem sprzątania może doprowadzić do szewskiej pasji. W zlewie zaległa się nieusuwalna pleśń, śmieci ostatni raz zostały wyniesione przed dwoma miesiącami, a po całej chacie walają się pudełka po pizzy. Zabić to mało - mieszkaliśmy kiedyś z takim typem i co z tego, że sympatyczny był z niego koleś, skoro wszystkie opakowania chipsów rzucał pod swoje biurko, a brudnych skarpetek nie prał, tylko wrzucał do szafki, przez którą i tak po czasie przebił się smród. Mieszkając z kimś takim szybko się przyzwyczaisz do chlewu i będziesz takim samym brudasem jak on. Masterchef Wszyscy lubią dobre jedzonko, ale nie wszyscy lubią, kiedy jego przyrządzanie strasznie śmierdzi. Rób jedzenie o neutralnym zapachu, nie katuj innych smażeniem ryby, kapusty czy jakiegoś egzotycznego żarcia, po którym wietrzenie mieszkania trwa 2 dni. Leń Nierób. Leży w łóżku do piętnastej, nie pójdzie do pracy ani na zajęcia, tylko będzie leżał przez cały dzień i później manifestuje, jaki to on nie jest zmęczony. Snuje się jak zombie po chacie i obiecuje sobie, że jutro wstanie wcześnie, pójdzie na uczelnię jak normalny człowiek i nastawia budzik na siódmą. I rzeczywiście budzi, ale tylko ciebie. Komórka mu dzwoni co 10 minut, a ty masz ochotę mu przylutować, ale jest w innym pokoju i nie chce ci się wstać!