Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 800,- na rękę.

Wkurza mnie pewna dziewczyna. To jakaś desperatka !!!!!!

Polecane posty

Gość 1 800,- na rękę.

Jakiś czas temu chodziłem do pewnego sklepu na drobne zakupy. Tylko w soboty gdy wracałem z meczu aby coś zjeść i się napić. Od miesiąca nie gramy już i nie chodzę tam. Obsługiwała mnie taka młoda kasjerka. Może ze 2 lata starsza ode mnie jest. Mam 24 lata. No piękność to to nie jest a wręcz przeciwnie. No ale to w sumie nie ważne. Nikogo pasztetem nie będę nazywał i za wygląd na straty też nie spisuję. Od samego początku patrzyła na mnie z takim pożądaniem że jakby mogła to chyba by mnie za chuja złapała odrazu :D No ale to aż biło z niej ! Miałem to gdzieś bo kompletnie nie w moim typie była. Nawet się nie uśmiechałem do niej pomimo że ta do mnie tak ! Z czasem nawet wzrokiem uciekałem aby dać jej do zrozumienia że w ogóle mnie nie interesuje. Nie lubię tego bo uważam że patrzenie się ludziom w oczy to wyraz szacunku do nich a uciekanie nim wprost przeciwnie. Dziś byłem w biedronce na zakupach. W pewnym momencie wchodzi ona. Spojrzałem , ta odrazu gapi się na mnie jakby ducha zobaczyła. Szybko wzrok w bok no ale swoje zobaczyłem. Pchała wózek z dwójką wrzeszczących bachorów. Krzyku , wrzasku, pisku na cały sklep. Sorry że to powiem ale po jaką cholerę samotne matki ( na 99% nie ma ona męża a dzieciaki były efektem wpadki na jakiejś wiejskiej potańcówce po alkoholu ) desperacko szukają frajera aby stworzył z nimi związek ???!!! Osobiście nie wyobrażam sobie żebym wziął sobie za żonę dziewczynę która ma z kimś innym dzieci. Powiem więcej : takie panie powinny sobie raz na zawsze wybić z głowy szukanie frajerów. Niesamowicie wkórwia mnie ta dziewczyna.

Gość ccxcxcx
haha no to masz problem:)

Gość o jezu co sie tak przejmujesz?
wyluzuj różne idiotki (i idioci również) chodzą na świecie trzeba ich omijać i mieć wyjebane

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale zaproponowala ci cos wprost? czy to tylko twoje wymysly?

Gość Apasz 25
Jakim Ty musisz być gburem i brodzikiem intelektualnym jak wkurza Cię fakt, ze spodobałeś się kobiecie ... Do mnie też podbijały nieraz mniej urodziwe kobiety ale to nie znaczy, że nie miały do tego prawa... nigdy nie próbowałeś poderwać laski nie z Twojej ligi ? Czy może jesteś takim cukierkowym lalusiem, który uważa, że żadna mu się nie oprze.

Gość ixyyyyyyyyyyy
no i jaka pewnosc, ze to jej dzieci? oj autorze, chciales podniesc swoja samoocene - gratuluje pomyslu, ale nie wyszlo

Wiesz co? Oceniłeś dziewczynę z góry. Dzieci mogły nie być jej to raz, dwa dzieci mogą być jej a może miała ochote na skok w bok mimo posiadania męża, trzy nie masz żadnych podstaw na swoje argumenty:) ja też się uśmiecham do klienta jeśli miałam transakcję lub prezentację, też spotykam ich w markecie witam się, rozmawiam. Czy to znaczy że ich podrywam? Zawsze możesz też powiedzieć że nie chcesz aby ta pani cię obsługiwała, albo idz do innego sklepu, proste. Myślę że sobie to uroiłes i widzisz coś czego nie ma :D Chyba za bardzo przewartościowałeś samego Siebie stawiając Sobie i jej taka ocenę:D Ją zbyt szybko i bez argumentów, siebie chyba za wysoko bo tego kwiatu to pół światu:D nie jeden taki jak Ty tam przychodzi:D

Gość ej tam facet ale masz problem
Mnie też nieraz podrywali faceci których uważałam za niższą ligę i nie mieli szans, a były to o wiele bardziej bezpośrednie podrywy niż zwykły uśmiech, jednak zawsze to jednak było na swój sposób miłe, ale żeby aż się wkurzać i topiki zakładać to trochę to głupie, świadczy o tym że ty naprawdę musisz przeżywać tę sytuację :D czyli nie taka ci znowu ona obojętna :D

kiwi88 te twoje wypociny to w ramach cwiczen odchudzajacych? Chłopak jasno opisal całą sytuacje

Gość 1 800,- na rękę.
Kątem oka zobaczyłem, że w koszyku ma oliwkę dla dzieci i dorodną marchew - na bank masturbuje się myśląc o mnie.

Lornetnik no opisał :D tylko stwierdzenie że patrzyła na niego z porządaniem i jak by mogła to by go złapała za chuja jest wręcz smieszne :D ciekawe po czym to zobaczył po tym uśmiechu? Wątpie aby sie do niego az tak sliniła w miejscu pracy i td. Napisał że sie uśmiechała, wiele osób sie usmiecha do siebie :) "Pchała wózek" to juz ja ocenił że samotna, że zdesperowana, no proszę Cie przeczytaj to jeszcze raz , przeciez to az żałosne. Wszystko jest opisane tak jak on to "niby" widzi :-/ a gdzie jakie kolwiek podstawy :-/ Mam prawo do własnej opini i moja taka jest. To chyba on jest desperatem że wypisuje na forach jaki on biedny bo laska go podrywa :D

masz prawo do wyrazenia opini a nie do narzucania jej a wlasnie to robisz. Ja wierze autorowi i rozumiem go.

1 800,- na rękę Czemu myślisz ze ona tak na Ciebie leci? Nie przesadzasz czasem? "Spojrzałem , ta odrazu gapi się na mnie jakby ducha zobaczyła. Szybko wzrok w bok no ale swoje zobaczyłem. Pchała wózek z dwójką wrzeszczących bachorów. Krzyku , wrzasku, pisku na cały sklep. " Zobaczyłes jak weszła do sklepu i pchała dzieciaki swoje zobaczyłes a jakim cudem ujrzałeś ta oliwke i " dorodną" marchewke, skoro juz na nia nie patrzyłeś?:D watpie aby na wejściu miała juz oliwke i marchewke bo to w innych wejsciach stoi:D gubisz sie troszke :D

Lornetnik i masz do tego prawo :) tylko nie wiem w jakim celu ta dyskusja w tym momencie... Po prostu przesadza oceniając ją w taki sposób bo z dwójka dzieci to samotna bez męża i w ogóle :D A jesli mu to przeszkadza a ona jest taka faktycznie jak to opisuje to niech podejdzie i powie jej pare słów a nie sie denerwuje i wypisuje na forum :)

Gość wezskuiolaaa9898
haha to chyba Ty masz do niej dziwny niebezpieczny stosunek, zobacz nawet o niej na forum piszesz, a biedna dziewoja tylko sie patrzyla

Gość eszsza
każdemu w życiu zdarza sie nie raz że spodoba sie osobie która nam nie odpowiada każdej dziewczynie i facetowi a ty się spotkałes pierwszy raz ? co sie tak spinasz i gorączkujesz , posrało cię ? wyluzuj chłopie i nie przeżywaj bo ci żyłka w oku pęknie

Gość ghghghg78
urzekła mnie ta historia. co masz do samotnych matek, że wymyślasz takie denne i niespójne historyjki? a w rzeczywistości pewnie jesteś paszczurem, na którego łakomie nie spojrzy nawet 70 letnia bezdomna wariatka. ładni faceci nie bywają sfrustrowanymi mizoginami

Gość jaq
kiwi1988ldz kiwi1988ldz@tlen.pl'; 1 800,- na rękę Czemu myślisz ze ona tak na Ciebie leci? Nie przesadzasz czasem? "Spojrzałem , ta odrazu gapi się na mnie jakby ducha zobaczyła. Szybko wzrok w bok no ale swoje zobaczyłem. Pchała wózek z dwójką wrzeszczących bachorów. Krzyku , wrzasku, pisku na cały sklep. " Zobaczyłes jak weszła do sklepu i pchała dzieciaki swoje zobaczyłes a jakim cudem ujrzałeś ta oliwke i " dorodną" marchewke, skoro juz na nia nie patrzyłeś? watpie aby na wejściu miała juz oliwke i marchewke bo to w innych wejsciach stoi gubisz sie troszke to o marchewce i oliwce to podszyw przecież pisał.

Gość eszsza
mizogin straszny ile w nim pogardy do tej biednej kobiety , jesuuuu ja tez czasem spodobam się facetowi który nie ma u mnie szans ale nigdy bym tak kogos nie upokarzała tylko dlatego że odważył się zwrócic na mnie uwagę poziom góvna na chodniku

Gość jaq
kiwi, chodzi o masturbacje. przynajmniej jak dla mnie. autor zrobił zamieszanie i się zmył.