Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejj

Nie wiem co mam zrobić... :(

Polecane posty

Gość ojejj

Mam faceta Kocham go z całego serca , On mnie tez nie widzi świata poza mną. Kochamy się zawsze jak jesteśmy razem układa nam się wspaniale co do sexu i ogólnie Ale... ale jestem ostatnio poddenerwowana, wściekam sie za byle co na niego na osobie którą tak bardzo Kocham i go ranie:9 mimo to on jest ze mną, wytrzymuje to , wściekam sie ,ze nie jesteśmy razem w każda niedziele bo on ma mecze; gra. gadam ,ze mnie zaniedbuje ,ze jestem sama. ale tez za wszystko sie wsciekam mam humory :( co mam zrobić?? czuje sie zagubiona

Staraj się nad sobą trochę panować. Zastanów się, co może być przyczyną takiej Twojej huśtawki... Może zaczęłaś ostatnio brać jakieś leki, masz stałą nerwówkę w szkole/pracy lub coś takiego?

Gość fdverv
jakaś nerwica??

Gość ojejj
hehe PMS nie mam ;) a pracy nie mam , nie moge znaleźć.. ucze sie zaocznie. Tak to napewno nerwica , czasami tak mam ze nikt sie nie moze odezwać do mnie bo krzycze i nie mam humoru , mam w sobie tyle złosci ,ze sama sobie z tym nie radze :(

Gość ojejj
Myślałam nawet aby pójść na odlewanie wosku, słyszałam z,e to pomaga..ale czy to prawda... jakoś wątpie, nie wiem co mam zrobić jestem taką tykającą bombą.. ;/

Gość ojejj
co ja mam zrobic? byliscie w takiej sytuacji?czy wosk pomoze??

Gość ojejj
pomóżcie proszę,

Gość ojejj
nie radze sobie płacze często ,wsciekam sie na każdego...

Gość fdverv
odpowiedz sobie na pytanie co spowodowało u ciebie nerwicę i pozbyć się tego ,radzę też iść do lekarza i brać leki na wyciszenie albo wyjechać na jakiś czas gdzieś zaszyć się ,zrelaksować np.w góry bardzo pomaga

Gość ojejj
Zastanawiam sie nad tym ale nie wiem ; myślę ,ze boje sie przyszłości i boje sie co kolwiek zrobić w tym kierunku ;stoje w miejscu.... myśle o śmierci często bliskich i o sobie, życie jest krótkie- za krótkie.. nie wiem, do psychologa nie pójdę , myslę o tym aby pójść na wosk moze coś pomoże wiem ,ze pomaga coś..ale sie okaże.

Gość ojejj
zawsze byłam nerwowa, to już dawno sie objawiało, ale teraz sama ze sobą już nie mogę wytrzymać , mecze sie , nie wiem przez co to mam , nie chce mi się żyć , nawet ...