Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autor widmo

Do wszystkich singielek i innych nie do końca szczęsliwych kobiet

Polecane posty

Gość autor widmo

Witam wszystkie drogie Panie:) No te forum trafiłem z czystego przypadku (tzn. wiedziałem że takie istnieje, ale nie znałem zawartości). Otóż przypadek ten spowodował ze od wczorajszego wieczora przeczytałem kilkadziesiąt wątków o różnej tematyce, i szczerze powiem że dał mi wiele do myślenia(miałem okazje przeczytać kobiecy tok myślenia). W związku z tym liczę że moja opinia jest w miarę obiektywna:) Więc.. z głębokim przejęciem zapoznawałem się z wieloma opowieściami zdradzonych, zdradzających, sponsorowanych, biednych, bogatych, singielek i nie singielek. I zauważyłem pewną sprzeczność w wielu wypowiedziach rożnych kobiet(które by wręcz hipokryzja nazwać można), otóż: Z jednej strony kobiety chcą być silne i niezależne (wypromowana feministycznie singielka), która udaje że jest szczęśliwa, aż się w końcu dziwi czemu ma 30 parę lat i jest dalej sama. Chce równo uprawnienia, ale jednocześnie narzeka że nie może znaleźć faceta idealnego bo np. za mało zarabia (z jednej strony kobieta chce równych pensji w życiu, a z drugiej kłóci to się z jej ideałem faceta). A już szczytem hipokryzji są sponsorowane singielki (które nie uważają iż trudnią się prostytucja), i piszą jaki to ciężki żywot jako studentki miały;/ heh.. faceci tez są studentami i muszą sobie jakoś radzić. I nikt im nie płaci za seks sponsorowany - skoro ma być równo uprawnienie to facet też powinien za seks parę tyśków dostawać, a nie wieczorami i nocami tyrać w barach i call center by wyżyć jako student. dodatkowo kobiety płaczą że są zdradzane - a ile jest postów że zdradziłam (niektóre kobiety nawet chciałby by więcej takich skoków w bok) i mu nie powiem bo mnie zostawi a jest taki kochany;/ ble.. kobieto!;/ Tak na podsumowanie przytoczę trochę swojej historii, bo patrząc z perspektywy czasu sądzę że kobiety bardzo mnie zmieniły i pewnie nie tylko mnie;/ Więc:) Początkowo jako niedoświadczony chłopak sądziłem że istnieje tylko jedna miłość - na prawdę faceci też w to wierzą, ale tylko do czasu;/ I się zaczęło.. wraz z kolejnymi związkami mój archetyp wielkiej miłości był coraz mocniej wypierany rzeczywistością - kobiety wcale nie są aniołami - nie jedna miała więcej przygód niż mężczyzna,bo jest singielką i jej się należy! jak w PRL tylko babskim!:P kobiety lubią brak zobowiązań do dobry fun - ta ocena wynika z wielu wypowiedzi kobiet które na tym forum spotkałem. I Ponieważ byłem dość atrakcyjny, lubiły tą zabawę ze mną:) już w liceum miałem przygody ( tzn. przynajmniej całowanie) z większością sióstr moich kolegów i koleżanek! nie do końca dla tego że bylem do tego przekonany, ale bardziej z tego powody że kobiety ode mnie tego wymagały. i tak mijał czas a teraz jestem już 24 latkiem- sądzę że dalej atrakcyjnym:) ale żadnej prawdziwej miłości jeszcze nie udało mi się znaleźć;/ miałem związki i przygody, nawet z jedną dziewczyna prawie 2 lata byłem, ale to nie to. Męczy mnie trochę to że kobiety są niestety olbrzymimi materialistkami;/ Jestem wprawdzie młody, przebojowy, z dobrą pracą (zarabiam znacznie powyżej średniej krajowej) i swoim zawodzie który wystudiowalem:) dodatkowo mam już własne mieszkanie które sam kupiłem. Mam ostatnio wrażenie że robię sie dla kobiet trochę draniem, ale patrząc na to z perspektywy czasu to chyba kobiety wręcz wymagają bym takim draniem był-nie jedna kobieta deklarowała się że pociągają ją dranie:) Inaczej po co by mnie tak kształtowały skoro naturalnie taki nie byłem? I uwierzcie mi że tym wszystkim singielką to nie wystarcza - chcą więcej. i tu taka od razu jest już u mnie skreślona. Nie zostanę starym kawalerem, bo kandydatek mam wiele, ale boję się tylko że nie znajdę wielkiej miłości;/

Gość autor widmo
Zdradzę też że kręcą mnie prawniczki:D

Gość lusing kontrol
ale pierdolisz chłopie, szkoda było mojego czasu na czytanie tych bzdur

zaczęłam czytać ten gówniany wpis ale szkoda mi czasu powiem tyle, że jestem sama i się z tego cieszę, nie potrzebuję jakiegoś plątającego się przy mnie cwanego skurwysyna

Gość Krulefna.
hipokryzją jest pierdzielenie o materialiźmie kobiet a potem chwalenie sie że masz mieszkanie i ile zarabiasz. Widać że sam uzależniasz wartość człowieka od posiadanych zasobów 🖐️

Gość smierdzioszka
pierdolisz ja polamany