Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Izoootekk

Trądzik!!! Izotek.

Polecane posty

Gość Izoootekk

Witam! (proszę przeczytajcie do końca) mam 16 lat i od 4 klasy podstawówki walcze z trądzikiem.. jeździłam już wszędzie.. byłam u kosmetyczki (która niestety pozostawiała mi blizny na buzi), u dermatologÓW, miałam maści, kremy i inne różnego rodzaju leki.. brałam antybiotyki po których się fatalnie czułam i nie przynosiły żadnego efektu.. byłam nawet u ginekologa który po zbadaniu mnie stwierdził że wszystko jest w porządku z moimi hormonami.. wtedy poczułam się już bezradna.. nic nie pomagało.. Wtedy sąsiadka poleciła mi panią dermatolog.. umówiłam się na wizyte, ona stwierdziła że już nie ma ratunku i przepisała mi tabletki IZOTEK. bardzo silne, bardzo niebezpieczne ale bardzo skuteczne.. zastanawiałam się miesiąc nad decyzją rozpoczęcia kuracji. Wkońcu poczułam że to moja ostatnia szansa i zrobiłąm wszystkie badania krwi i od jutra zaczynam kurację. Bardzo sie denerwuję bo praktycznie pierwszy miesiąc zależy od wszystkiego. Jeżeli mój organizm zaakceptuje te tabletki to będzie wszytko w porządku ale jeżeli po miesięcznych wynikach badan okaże się że się pogorszyły będe musiała odstawić leki i powrócić do dalszego leczenia maściami.. to jest straszne :( mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i wkońcu pozbęde się tego świństwa.. Co wy o tym myślicie? Czy któraś miała podobny problem? A może któras z was brała też tego typu tabletki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować