Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Macie czerwone kozaki?

Polecane posty

bdhjdbjhdd no bo takie jest nasze społeczeństwo durne i zacofane, albo oceniają innych pod kontem siebie :)

Gość bdhjdbjhdd
albo np. latem pada deszcz albo jest ponuro to ludzie zaraz ubierają szare i czarne rzeczy :D:D

bdhjdbjhdd do tego to ja jakos sie nie przygladałam:) ale najlepsza jest zazdrość i krytyka bo Ty masz a on nie i trzeba juz Cię zjechac na czym świat stoi:D

Gość madziusienkkaaaaaaaaaaa
KIWI 1988 Nie przejmuj sie tymi wiesniarami,zauwazylam ,ze wiekszosc ludzi przesiadujacych na kafe to przemaadrzale larwy co siedzia przed komputerkiem i tylko obrazaja innych a w twarz jedna czy druga w zyciu by swojego zdania nie wyrazila,dziewczyny ogarnijcie sie z tym krytykowaniem wszystkich i wszystkiego,masakra! ta Wasza zawisc to nie wiem czy z biedoty czy braku milosci czy poprostu dlatego,ze ogolnie jestescie zjebane!! ta dziewczyna zadala pytanie na ktore chcialaa jakas sensowna odpowiedz a wiekszosc wypowiedzi wogule nie na ten temat:/

mam 23 lata i jestem szczupla osobka (54kg) ale poprostu dostaje kurwicy jak widze jak ktos kogos wyzywa od grubasow itp...mam przyjaciolke,ktora wazy 90 kg i jest prze cudowna osobka:8 nie jest gorsza od tej co wazy 50 i jest swietna laska,strasznie mnie denerwuje to,ze ludzie krytykuja ludzi otylych,oceniaja z gory,ze sa zapuszceni ,ze nie dbaja o siebie.Czasami sie poprostu nie da zrzuci tyle ile by sie chcialo,kazdy kg to jest sukces;) Moja Aga jest poprostu ZAJEBISTA pomimo zbedych kg!! KOCHAM CIE AGUS:*

a Ty kiwi1988 sie trzymaj:* zycze Ci tej szosteczki z przodu;) Powodzonka

madziusienkkaaaaaaaaaaa na pewno będzie :) za jakieś 7/8 mies :) porozmawiam z tymi uroczymi paniami z wysokim poziomem :D jak urodzą i przejdą to co ja :) i jak beda chore :D wtedy ciekawe czy tez im tak do smiechu bedzie :)

dokladnie;) tylko czy takie urocze panie na wysokim poziome:D pffft:) dadza sobie rade z wychowaniem dzidziusia skoro sa takie puste i potrafia tylkko krytykowac innych,przez takie swiat schodzi na psy:/jeszce raz 3maj sie,powodzonka:*

Gość otoodpowiedz
Nie kupiłabym takich butów, ale nie ze względu na to że są 'dziwkarskie', tylko że czułabym się w nich jak bocian :D

Gość 23523
Akurat kolor nie ma tu nic do rzeczy. Kozaki są śmieszne, tandetne.

hy34y juz to piszę któryś raz z kolei:) NIE CHCE ICH KUPIĆ NIE CHODZI TU TYLE O KOZAKI TYLKO O ==>>" Czy naprawdę kobieta która ma czerwone buty jest postrzegana w 21 wieku jak o k**w":) Chodzi mi o to:)

hy34y link wkleiłam i napisałam że chciałam dać plus minus obraz do wyobraźni, tamte sa krótsze mozna je wywijac maja wiazania ale tył nie jest tak pstrokaty jak tu:) nie widfziałam takich butów na allegro wiec wkleiłam w miare podobne, ale kupic nie chce :0 Chodzi mi o fakt że ja cos oglądam a tu nagle do mnie jakies obce baby że buty kurewskie i td:-/ o to chodzi cały czas w temacie, że mamy 21 wiek a żyjemy tymi samymi stereotypami:) bo tu juz nawet nie o buty co tez o kolor im chodziło że czerwony:D

Gość ja kupilam takie
ja opini innych sie nie boje, bo jej w ogole pod uwage nie biore :) Zasze kupuje to co mi sie podoba, nie sugeruje sie zdaniem otoczenia :)

Gość KIWI ALE przypał
ty i takie kozaczki???????

Gość niech mnie piorun trzasnie
ale takich kozaczkow to nawet za 5 zl bym nie kupila i to nawet nie o tusze i 21 wiek chodzi tylko o gust

Gość gość

Kozaki to buty dla mentalnych dziwek. To ich świat.