Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaaaf

potrzebne ubranka dla 6-7 latka

Polecane posty

Gość saaaaaaaf

czy ma ktos na zbyciu ciuszki dla chlopaka 6-7 lat 122 128 cm ? w zamian oferuje cos innego np swiaty wiedzy dla starszego chlopaka. moga byc wieksze rozmiary na przyszlosc. piszcie co chcecie w zamian, chetnie tez obuwie przyjme rozmiar powyzej 28 shaphire @ wp pl

Gość do autorki tego tematu
w zamian wystarcza pieniadze idiotko-na tym polega kupowanie ale co takie zalosne zebraczki moga widziec o tym

Gość saaaaaaaf
nie mam zamiaru zebrac czesto sie wymieniam, ostatnio ja przerobilam dziewczynie pare par spodni a ona nauczyla mnie tanca brzucha. to nie jest zebractwo tylko chec zamiany bardzo popularne ostatnio. po co kupowac skoro mozna bezgotowkowo sie zamienic ? mam duzo rzeczy do zamiany np zarowke do lampy sollux cisnieniomierz ubranka po 3-latku warzywa i mnostwo innych rzeczy. kto chce niecch pisze

Gość Nielula
A podobno tylko bogatym wolno miec dzieci..

Gość ghjjj
jak ci potrzebne to se kup, a jak nie masz pieniędzy to oddaj dzieci do rodziny zastępczej.

Gość saaaaaaaf
mam pieniądze. nie o to chodzi. Jakieś 2-m-ce temu miałam worek ubranek po młodszym synu, wrzuciłam je do pojemnika na odzież, nie miałam nikogo w okolicy kto by chciał, a i ogłoszeń nie widziałam. kilka dni temu zaprowadzałam syna na jego zajęcia dodatkowe i patrzę a tu mama z dzieckiem mniejszym niż moje młodsze w jego koszulce którą wrzuciłam do pojemnika. Charakterystyczna była ta koszulka raczej nikłe prawdopodobieństwo żeby ktoś miał taką samą w takim samym stanie. Rozmawiałam z tą mamą ona też czekała z młodszym dzieckiem aż starsze skończy swoje zajęcia sportowe. Po powrocie szperając w sieci dowiedziałam się, w Krakowie i okolicach pojemniki z odzieżą opróżnia firma która zawozi szmaty do skupu na 29 Listopada (ogromny lumpeks) i stamtąd trafiają do lumpów. Myślałam że wrzucając do pojemnika komuś pomogę a tu biznes !!!! na wszystkim w polsce robi sie biznes. nie jestem żebraczką i nie życzę sobie obrażania mojej osoby.

Gość saaaaaaaf
aaa właśnie... w zamian mogę też przeszyć i przerobić odzież jeśli ktoś jest z okolic Krakowa. Mam dobrą maszynę która umie zrobić wszystko . Widzę że są na kafe tutaj posty żebraczek i wyłudzaczek nie zaliczam się do nich. u mnie tylko zamiana. Wktótce zamieszczę foty proponowanych rzeczy na zmaianę

Gość pampeloona
Na facebooku jest podobno strona gdzie można się wymienić rzeczami, także ubraniami. Niestety nie kojarzę nazwy, ale może sama dasz radę poszukać.

Gość saaaaaaaf
good idea :) poszukam, kiedys dalam ogłoszenie na gumtree na wymień ale zero odzewu.

Gość Mamusia_Kubusia_
pomysł masz bardzo dobry :) ale nie rozumiem po co sie obrażać wzajemnie.. bosz.. co za ludzie .. normalna kobieta a tu zaraz frustratka sie trafi