Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KPAKOB

Nienawidzę dyskotek, a wy prawiczki?

Polecane posty

Gość KPAKOB

jakbym nie poniósł żadnych konsekwencji prawnych to bym tam wrzucił granat odłamkowy. nie lubię ich bardzo bo wiem że tam ludzie się dobrze bawią, zawierają znajomości a ja jestem jakoś z tym wszystkim na bakier, ale przysiognąłem sobie że znajdę inny sposób na bycie wśród atrakcyjnych i interesujących ludzi.

Także nienawidzę dyskotek, nienawidzę tańczyć, to takie murzyńskie. Niestety na wsiach to ludzie poznają się właśnie na dyskach, tam zawierają związki, tam mają seks( w samochodzie po dyskotece). Więc ten kto tam z małej miejscowości nie zagląda, to ma małe szanse na to, aby poruchać.

Antyfemiszowinistka-Ładne masz oczy, czemu tak tą fotę uciełaś?

Antyfemiszowinistka-Też uważam że lepiej, rasizm to jedynie bezideowe odczucie, a nazizm to cała idea życia.

Antyfemiszowinistka- Przykładowo, to patrząc na ciebie, od razu wzbudzasz u mnie sympatię, bo masz ładne oczy, oczy które są Aryjskie. Nie wiem tylko po cholerę włosy farbujesz, bo pewnie jesteś szatynką, a to jak by nie patrzeć jest ciemny blond.

" 22:45 [zgłoś do usunięcia]Antyfemiszowinistka Bo słucham metalu i nie chce być blondynką i zawsze robie to co chce . Blond nie pasują do mojego stylu i zwyczajnie mi się nie podobają Patrzę na Ciebie ;D http://www.voila.pl/009/7chww/?1" Jakoś większość metali, których w życiu spotkałem, była blondynami i tego nie kamuflowali w żaden sposób.

Antyfemiszowinistka-Sama się oszpecasz tym farbowaniem, ja miałem kompleks na punkcie tego że jestem ciemnym blondynem i dlatego moje włosy szły pod żyletkę, gdybym był blondynem, to pewnie z dumą bym nosił pruską fryzurę. A metal to nic innego jak odmiana rocku, wiec ja słucham podobnej muzyki, bo RAC. A po za tym skoro słuchasz metalu, to chyba na czarne powinnaś farbować? A jesli ktoś ma brązowy oczy, to dla mnie nie pochodzi on z Europy. Gdybyś miała wiedzę, to byś wiedziała że kolor oczu u ludzi nie jest przypadkowy, on mówi to, w jakim środowisku żeśmy się wychowywali, jasne oczy świadczą o tym, że to środowisko było Europejskie, gdzie było mało świtała, a oczy brązowe to oczy ludzi, co żyli na pustyniach, czyli semickie, ludzie co żyli na pustyni to mają charakter taki sam jak pustynia. Jest to udowodnione naukowo i dlatego takich ludzi unikam. Sama się przekonasz, że ludzie o brązowych oczach to skurwysyny i nic więcej.

Sama się przekonasz, że ludzie o brązowych oczach to sk**wysyny i Khy khy. Przepraszam bardzo, ale jaki kolor oczu mieli Herr Goebels, Herr Hess, , Herr Himmler, Herr Dirlewanger, o samym Adolfie nie wspominająć?

Gość kucik pony
hahihuhahiahiah====sluchasz metalu wiec powinas ie na czarno farbowac!!! cytat dnia

Ja w to nie wnikam, czy byli, czy nie. Ale tym zdaniem nazywasz skurwysynami swoich idoli. Przeciesz taki Heinrich Himmler, Rudolf Hess, JOSEF GOEBELS . . . Ci wymienieni mieli brązowe oczy, Nie wiem czemu czasem przekłamuje się jakoby Hitler miał mieć niebieskie oczy. Na wszystkich oryginalnych zdjęciach i filmach widać jakie miał naprawdę . . .

Gość karmazyn w smietanie
blondyni maja takie swinskie oczka :)i te rzesy koloru przemoknietych majteczek, cool

Eald_Syhter- A gdzie ty wyczytałaś że to moi idole? Moimi idolami są tacy ludzie jak ja, czyli Aryjczycy, ludzie północy z niebieskimi oczyma. Wiec skąd ci przyszło do głowy, że moimi idolami są kurduple z brązowymi oczyma? Czytałaś Hegla? Wiesz co to jest Volkizm?

Gość dr.stoopa
nie kazdy niebieskooki blondyn to aryjczyk ;) w polsce same pszenne geby a zero szlachetnosci

Gość dr.stoopa
poza tym po lekturze pewnego forum gdzie sie dyskutowalo o antropologii, okazalo sie ze zachodni nacjonalisci maja nas Polakow za mieszancow z mongolami :( i ze nie jestesmy biali wg nich!!!! aha i z cyganami tez

" 23:21 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Eald_Syhter- A gdzie ty wyczytałaś że to moi idole? Moimi idolami są tacy ludzie jak ja, czyli Aryjczycy, ludzie północy z niebieskimi oczyma. Wiec skąd ci przyszło do głowy, że moimi idolami są kurduple z brązowymi oczyma? Czytałaś Hegla? Wiesz co to jest Volkizm? http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Sam napisałeś powyżej że jesteś nazistą, Nazizm był głównie rozpropagowany przez dwóch trzech wymienionych: Adolf Schlizgruber, vel Adolf Hitler spiął wszystkie postulaty w zgrabną całość, pisząc "Mein Kampf", na który się nie raz i nie dwa powoływałeś, Heinrich Himmler - To on stał za całą polityką rasową, Josef Goebels - wielki mistrz kłamstwa. Przyjmując nazizm za swoją ideologię, zynisz ich swoimi autorytetami czyt. idolami, bo innych imponujących Tobie jednostek to Ty nie masz . . .

"16.09.2012] 23:23 [zgłoś do usunięcia]dr.stoopa nie kazdy niebieskooki blondyn to aryjczyk w polsce same pszenne geby a zero szlachetnosci" Pewnie że nie. Np. wśród Finów jest sporo blondynów, a nie można ich nazwać Ariami, bo nie są indoeuropejczykami . . .

Gość dr.stoopa
wsrod aborygenow australijskich sporo blondynow jest tez

Ale Aborygeni to co innego. Do Finlandi był spory przepływ ludzi ze skandynawii. Aborygenom natomiast pod wieloma względami bliżej do Homo Heidelbergensis niż człowieka współczesnego . . . To właściwie taka "żywa skamielina"