Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by t w

Relacje damsko - męskie

Polecane posty

Gość by t w

Powiedzcie dlaczego tak jest,że w każdej znajomości z facetem, jest tak że na początku w 100% się faceci angażują, a gdy tylko się dowiadaują, że z mojej str, są to relacje koleżeńskie, to całkowicie urywają znajomość? Albo chcą mnie jako swoją kobietę etc. , albo nie chcą mnie znnać? dlaczego???????//// ;/

Gość Subiektywnezdanie
Większość facetów jest leniwa, więc jeżeli nie dajesz szans na nic więcej, to po prostu nie angażują swojego kapitału w postaci czasu, kasy itp itd. samcza wyrachowana kalkulacja. Przykro mi:(

Gość by t w
więc pytam : dlaczego niby wszytsko ma być na początku wiadome, "do wzięcia", bez późniejszego efektu - szacunku, nie moża się poznać, aby później się dogadywać...??

Gość bbbfgbfx
jak mu jasno sprawe postawilas to po co marnowac czas? poszuka sobie takiej co mu popusci szparki, my faceci liczymy na sex

Gość by t w
przecież (ponoć) nigdy na nic nie jest za późno, tak po co się spieszyć.......????????????

Gość 767hjujhjh
myslisz ze on ma worek pieniedzy zeby zapaszac cie do restauracji a potem i tak mu nie popuscisz?

Gość by t w
sam sex nigdy nie wystarczy, słaby .. za słaby na taki początek znajomości a tak .. nagroda by takiego nie ominęła, a oprócz zajebistego sexu, byłoby jeszce o czym rozmawiać, albo i nie rozmawiać i się ie nudzić

Gość Subiektywnezdanie
Widząc pojawiający się ton wypowiedzi muszę dodać, ze nie chodzi o to, że szukam sobie takiej co da, bo tak nie robią faceci, którzy szanują kobiety, ale jeżeli np, facet się angażuje, to widocznie się zauroczył,a jeżeli nic z tego ma nie wyjść to po co się ma męczyć dłuższym utrzymywaniem danej relacji na koleżeńskiej stopie i ciągle mieć złudną nadzieje, ze coś się zmieni, bo to może być dla Ciebie oczywiste, ze to tylko koleżeństwo, a dla niego nie. czasami lepiej urwać kontakt i zapomnieć.

Gość by t w
nie wymagam aby ktos za mnie płacił, mamy xxi wiek, poza tym nie o to chodzi , o wyjazdy, o wyjścia, etc. chodzi o poznanie się, ale tak na serio

Gość Subiektywnezdanie
Czegoś nie rozumiem, najpierw mu mówisz, ze chcesz być tylko koleżanka, a potem chcesz się zaprzyjaźniać, że może będzie soc więcej. jak dziewczyna powiedziała mi by, ze chce się jedynie kumplować, nie jest zainteresowana, to bym odpuścił.

Gość by t w
no ok, to powiedz . po jkaim czasie dziewczyna powinna dać do zrozumienia że może coś z tej zajomości będzie?

Gość by t w
dobra, nie piszcie juz ide sie pobawić kulkami analnymi

Gość Subiektywnezdanie
Po żadnym czasie, niech znajomość rozwija się swoim tępem, a jeżeli pojawi się z jego strony pytanie, czy chcesz związku, to powiedz tak, lub, że za szybo, ale jeżeli powiesz, ze chcesz być tylko KOLEŻANKA to on po prostu odpuszcza, bo może nie chce być nachalny, tzn będzie o ciebie zabiegał, rozwijał znajomość, ale ten właśnie komunikat, możemy być tylko kolegami, oznacza, że odpuszcza, bo nie ejstes nim zainteresowana jako facetem.

Gość Subiektywnezdanie
Nie ma sprawy:)To jest mój punkt widzenia, ale wypowiadam się w swoim imieniu, o czym świadczy też nick. a przy okazji, ile masz w ogóle lat? pozdrawiam:)

Gość krakers_88
przykazanie 1 - cudzych psów nie ruszaj :D

Gość Subiektywnezdanie
Obstawiałem po Twojej wypowiedzi 22-23:). Myślałem, że dziewczyny w Twoim wieku już poznały się na facetach, bo w końcu skomplikowani nie jesteśmy;p oczywiście są faceci, którzy i tak nie odpuszcza, ale według mnie musi być pewna granica, aby nie wyjść na nachalnego, bo większość dziewczyn nachalność chyba jednak zniechęca.

Gość Subiektywnezdanie
ja Cie nie porównuję, ani nie oceniam:), chodzi mi o to, że jednak Wy bardziej skomplikowane jesteście.:) Czasem mi się wydaje, ze co nieco o Was wiem,a potem życie zaskakuje:)

tak sobie myslę.. o tych relacjach i coś robie nie tak na pewym etapie zajomości, wiem że ta 2osoba CHCE, ale ja jakoś stopuje

Gość Subiektywnezdanie
Może nieśmiała jesteś? Po prostu w razie czego powiedz, ze za szybko, jeżeli będzie mu na Tobie zależało, to nie odpuści, tak łatwo, chyba, ze nie chce mu się zdobywać, ale to fajtłapa, nie facet. Ale nigdy nie mów, że nie jesteś zainteresowana, albo, że chcesz, aby był Twoim kolegą. jeżeli facet jest w Tobie zakochany, to brzmi to dla niego jak kastracja;p. zawsze lepiej się dobrze poznać, niż od razu ten związek, to oczywiste.

Gość Subiektywnezdanie
To zależy. jeżeli facet szuka przygody to nie będzie tym zainteresowany. Ale jeżeli szuka kobiety na poważny związek, to to jest podstawa, ta szczerość i dobroć. Wrażliwość, uczuciowsć, bo to są cechy bardziej kobiece. facet normalnie jest zazwyczaj rozsądny, mniej emocjonalny, wiec takie cechy u kobiety to super sprawa.

bo wiesz.. qźwa -przepraszam, ale tak sobie myślę, zawsze kiedy ja chcę dobrze, to dostaję po ... I taka to wdzięczność od losu

Gość Subiektywnezdanie
No niestety, takie wrażliwe dziewczyny jak Ty popełniają kardynalny błąd, że chcą za dobrze, jeżeli facet się nie angażuje, to Ty nie staraj się być zbyt dobra, jeżeli facetowi będzie zależeć będzie się angażować, to i wtedy Ty się angażuj, pokaz, ze jego starania nie idą na marne, owszem dziewczyny są dobre, uczuciowe, zrobią dla swoich facetów wszystko, ale to ostatecznie facet ma o Ciebie się troszczyć, zabiegać i opiekować i daj mu taka szansę. No chyba, ze interesują Cię maminsynki i duże dzieci, to będzie mu odpowiadał taki układ, że przez swoja dobroć będziesz mu matkować. jak coś to pytaj, postaram się pomóc.

matkować - o nie, co to to z pewnoscia mówię nie Chodzi mi o dobrze, tzn. nie zrobić komus przykrości, nie zranić .. Dzieki za poświęcony czas, jak cos to z checia zapytam Teraz kończę, mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia Pa chłopaku..

Gość Subiektywnezdanie
Nie ma sprawy:) Mam nadzieję, ze pomogłem. Dobrze, ze jesteś taka wrażliwa, no niestety nie każdy to doceni. Dobranoc:)