Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaraksssssa

dla chłopca NIE MA ŁADNYCH UBRAŃ!!!

Polecane posty

Gość polaraksssssa

siedze na allegro , chcialabym kupic cos naprawde ładnego mojemu synkowi który urodzi sie za miesiac i nie ma nic, wszystko szare bure i ponure, bez ładu i składu, dla dziewczynki można w ubrankach przebierac jak w ulęgałkach,a dla chłopaka nie ma w czym!!!

Gość ldm
Bo chłopczyk to nie lalka do strojenia.

to poszukaj w innych sklepach typu agugu patryczek itd. Każda mama chce by jej dziecko wyglądało najładniej, dlatego komentarze w stylu " to nie lalka do strojenia" są nie na miejscu

Gość polaraksssssa
no wlasnie patrzylam w sklepach ,polskie badziewie , wszystko na jedno kopyto i drogie jak złoto, jestem załamana normalnie..

niestety dochodzę do tego samego wniosku...dla małych dziewczynek widzę pełno ślicznych ubranek,a dla chłopca kompletnie nic. nawet te pajace takie smutne,wyprawkę już mam i wszystko poprane i wyprasowane leży w szafie i jak tak spojrzeć, to sam błękit z brązem, bo w innych kolorach mało co fajnego-jak jakaś zieleń, to zaraz kwiatki albo inne motylki:/

Gość Nataliaj.,,
Spójrz tu, na dole strony się zaczynają.... jesteś chyba troszkę wybredna...

Gość No tak śliczne ubranka
tylko że autorka piszę że rodzi niedługo więc to będzie noworodek dziewczyno a nie 5 latek.

Gość Nataliaj.,,
Napisałam wyrażnie że NA DOLE STRONY SIĘ ZACZYNAJĄ!!!

jak się postarasz to znajdziesz, mi nawet kiedyś fryzjerka powiedziała (patrzac na moje dziecko) "a mówia że chłopca to tylko na buro można ubrać"

Gość No tak śliczne ubranka
No fakt, są dość kolorowe .

Gość polaraksssssa
na kolana mnie nie rzucaja

Gość Nataliaj.,,
To niewiem czego Ty szukasz? idź do h&m-u, jest nowa kolekcja, mnóstwo ubranek dla noworodków...

Gość wejdz sobie na stronę nexta
i tam zobacz jakie fajne, kolorowe ciuchy można kupić i super ubrać małego chłopca :) ja mam dwóch synów i ciuchy obojgu kupuję nexcie, do tego h&m i mothercare i moje maluchy wyglądają czadowo, kolorowo,pomarańczowo, czerwono, zielono, niebiesko, bardzo żywe kolory czasem szaro czasem granatowo ale ogólnie mają super ciuchy :)

Gość jvgjhv
Napisałaś że wszystko jest szare i bure,a jak ci ktos pokazuje coś kolorowego to też ci nie odpowiada. Jesteś rozkapryszona, wybredna. Zacznij na drutach robić, może będziesz zadowolona.

Gość cxcxcx
chyba nie umiesz szukać. dla chlopcw są lepsze niz dla dziewczynek!!!! trzeba szukac w sklepach a nie na allegr!

Gość hmmmm :)
A ja tam w masę różnokolorowych ciuszków dla synka obkupiłam się w sklepie z używaną odzieżą :) mamy i zielone i niebieskie i żółte i różne inne kolorowe ciuszki :) Polecam też PEPCO :)

Gość w godzinach nocnych :>
Wierz mi, że są ładne ciuszki dla chłopców:) tylko ja jestem zdania, że 1) dla chłopaka nie ma takiej gamy dodatków jak dla dziewczyny-opaski,lakierki,podkolanka,gumki,spinki,bla,blabla... 2) do pewnego wieku(przynajmniej ja tak sądzę buszując po angielskich sklepach) ubranka są takie właśnie jednakowe,nie ma dużego wyboru.Do roczku mój młody chodził ubrany jak typowy niemowlaczek,tak od 12 miesięcy w górę widzę różnicę w ciuchach dla młodszych chłopaków i starszych.Ja po raz 4551264561 zakochałam się w swoim dziecku jak nabyłam czerwone rurki i do tego zakładam mu zieloną polówkę w różnokolorowe paski,a niby przewodnia jest zieleń,taka ładna,żywa ale nie taka jak kamizelka hi-vis :P

Gość HGUJFHJD
czerwone rurki dla syna :/ ??? do tego zieleń! :O

mam chłopczyka i dziewczynkę , Można ubrać ślicznie oboje tylko trzeba wiedzieć jak i będzie wyglądało dziecko ładnie,. W H&M jest bardzo dużo ubrań dla chłopca i są one super. Tylko zależy kto co lubi

Kiedyś tez tak myślałam ,nawet głupiej czapki zimowej nie mogłam kupić starszemu synowi ,olałam sklepy dla dzieci poszłam do alpinusa i kupiłam zajebistą czapkę ,potem to samo z kurtkami na wiosnę ,zimę w dzieciowych sklepach jakieś misie pierdołki ,naszywki to tak samo kupowałam synowi w sportowych sklepach komplety zimowe , wiosenne kurtki kolorowe ,ostatnio pojechałam do smyka i h&m udało mi sie kupić fajne bluzy ,spodnie ,poszłam też do sklepu takko i kupiłam młodszemu super kurtkę jesienną z takiej jakby gumy ,również kolorowa bo reserved takie same były tylko szare i czarne a cena ta sama ,oczywiście te kolorowe ubrania nie są kolorowo tandetne tylko kolory tak dobrane aby wszystko do siebie pasowało ,a np młodszemu czapki kupuje w coccodrillo ,bardzo mi u nich podobają zimowe komplety z szalikami i rękawiczkami ,,czasami tez małe sklepy maja fajne a przede wszystkim dobre gatunkowo ubrania ,ja mam u siebie w mieście dwa takie wyczajone sklepy ,gdzie babka ma naprawdę fajne i niespotykane rzeczy ,ceny są różne czasami mniejsze lub większe niż w sieciowych sklepach ale warte bo po praniu pozostają w dobrym stanie.

Gość Też podpartuje
Z tego zestawu podobają mi sie brązowe body, kurtka kombinezon i takie fajne getry z padną na pupie :) i nawet kilka par body w pomaranczu zielonym i innych jest. No i nie tak drogo. Ale mój sie urodzi dopiero w lutym to jeszcze nie kupuje tylko przeglądam. http://allegro.pl/synus-0-3-6-9-next-gap-disney-gratis-43szt-bcm-i2624578473.html

Gość Też podpartuje
brązowy pajacyk miało być

wlasnie,przypomnialo mi sie- next i takko, chociaz w takko ,przynajmniej u mnie, nie bylo jakichs kolorowych pajacykow,ale za to ladne ubranka "wyjsciowe" i dresiki. z nexta mozesz zamawiac przez internet,teraz akurat maja darmowa wysylke do Polski. Corce kupywalam chlopiece pajace w Mothercare-czerwono-brazowo zolte-bo rozu po prostu nie znosze:) ,ale jak ylam ostatnio to zadnych fajnych nie widzialam. tak to jest,jak sie czegos potrzebuje to sie nie widzi,a jakbysmy mialy teraz szukac ubranek dla dziewczynek,to widzialybysmy same fajne dla chlopcow:)

Gość bedwyn
oj, kobieto, jak ty marudzisz przy noworodku, to zobaczysz, co będzie za 7-10 lat - nie kupisz nic. Wczoraj przeszukałam całe allegro w poszukiwaniu kurtek i większośc była czarna. Nie należę do tych "trendi" mamusiek, które ubierają dziecko tylko na czarno i szaro i uważam, ze nawet dziesięciolatek powinien mieć bardziej kolorowe ubrania. U dziewczynek ciemne kurtki można ożywić kolorowymi czapakmi i szalikami, u chłopców już jest to trudniejsze. Podobny problem jest z bluzami, bo większość jest z kapturem, w kolorze szary melanż i z cyframi oraz angielskimi napisami.

Gość ojuiorugjiorut
do autorki---- ciesz się kochana ze teraz ty masz focha ze wg ciebie nie ma nic dlaa chłopca bo jakbys miała córkę to jakby ona tobie focha zalepiła z ubieraniem sie to by i allegro i sklepy nie pomogły,dopiero bys miała jazdę a to spodenki nie pasuja a to bluzka nie taka ,mimo ze razem ją wybierałyscie. Takze naucz sie doceniac to co masz,bo dzzisiejsze dziewoje....