Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smoky eyes

Zobaczcie jakie tanie perfumy! Jak to możliwe?

Polecane posty

Gość Smoky eyes

Właśnie znalazłam to na Allegro: http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=1437&p=2 Duży wybór i takie ceny... Niby oryginał. Zastanawiam się czy zamówic. Sprzedawca nie ma jeszcze żadnych opinii i trochę się waham. Jak myślicie - zaryzykowac?

Gość by t w
aleś naiwna, naprawdę sądzisz że ktos ci coś da za poldarmo? szkoda mi ciebie, a to są poroby tak jak wiekszosc na allegro. kup lpiej w normalnym sklepie

Gość by t w
szkoda mi ciebie, naprawde myslisz ze ktos ci cos da za poldarmo/ to sa P O D R O B Y

Gość wjehcg
to totalny przekręt ! nie kupuj tego. najniższe ceny są na lotniskach , ale to zo promujesz to wał jakich mało

Gość Smoky eyes
Nic nie promuję. Znalazłam to przypadkiem. Też mnie zdziwiło że tak tanio. Teoretycznie wysyłka za pobraniem i mogę sprawdzic przed zapłaceniem co to jest, ale zaskoczyła mnie ta cena. Czasami można coś wyrwac za tą cenę jednak to kwestia szczęścia. A może te perfumy są kradzione?

Gość 23523
kto Ci naopowiadał że możesz sprawdzić perfumy przy odbiorze ?:O Taka opcja jest dodatkowo płatna i to niemało. Żaden listonosz ani kurier Poczty Polskiej nie będzie czekał aż sobie obejrzysz paczkę. A perfumy to przekręt. Zgłosiłam własnie do allegro

Daj sobie spokój,mnie zdarzyło się uwierzyć że Coco mademoiselle można kupić za 150 zł.Owszem,pachniały-dziesięć minut maksymalnie i jedyne co miały wspólnego z oryginałem to butelka:D

takie zgłaszanie nic nie daje :o czasem szukam czegoś na allegro i wkurwia mnie że jest tyle podrób, zgłaszam i te aukcje wcale nie znikają :o allegro to dno

Mam to Gucci Rush, dostałam na urodziny od koleżanki, ale od razu widać, że nie jest markowe, bo pudełeczko jest po prostu badziewne. Nie wiem jak ktoś może się nabrać na perfumy za 60zł. Nawet jakby były kradzione to by je sprzedawali za normalną cenę, żeby więcej zarobić.

Gość jest to możliwe ze sa tanie
jesli sa kradzione z transportu do sephory, faktycznie nic nie ryzykujesz...ale zanim odnierzesz idz do sklepu i sprawdz jak powinien wygladac oryginalny perfum -numer serii na dnie opakowania ,zakrętka w jakim jezyku jest opis itp

Gość Smoky eyes
W takim razie odpuszczę... W sumie 60 zł też piechotą nie chodzi a w tej cenie mogę sobie kupic w Rossmanie perfumy Celin Dion - może nie jest to super marka ale też ładnie pachną ;-) Po prostu zaskoczyła mnie ta cena