Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quateraro

Czy to oznaki zainteresowania?

Polecane posty

Gość Quateraro

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, co wy o tym sądzicie. Podoba mi się pewna dziewczyna. Od jakiegoś czasu ona rożnie reaguje na mój widok. Czasem się uśmiecha, czasem mówi cześć. Niekiedy mnie obserwuje, kiedy ja nie patrzę, tak przynajmniej twierdzą moi koledzy. Bywało, że na mój widok tuliła się do jakiegoś kolegi. W dodatku mam wrażenie, że gdy mnie widzi, to zachowuje się jakby nienaturalnie, sprawia wrażenie nieśmiałej, co totalnie do niej nie pasuje. Co o tym sądzicie? Proszę o opinie. tylko subiektywnie ;)

Gość włos_na_4
jak wiadomo kobiety przed sikaniem różnie się zachowują , kobieta musi już pójść na zaplecze a jeszcze jest zaczepiana i nie wytrzymuje, robi głupie miny aby nie popuścić

Gość Quateraro
jednak wydaje mi sie , ze jestem na tyle przystojny , ze ona sie wierci niecierpliwie czekajac kiedy sie za nia wezme

Gość Quateraro
Co się podszywasz gnojku. Tak już swoje życie przegrałeś, że nie masz co robić, tylko przeszkadzać innym?

Gość robercik torcik
a ty z kumplami do niej startujesz ciota jestes:D? przynosiz wstyd rodzajowi męskiemu! koledzy do domu, żonami niech si zajmą..a ty cioto..nie wiem:D gdzie

Gość Quateraro
no sam się boję, a kumple ode mnie i brzydsi i biedniejsi więc stanowią dla mnie dobre tło

Gość Quateraro
jestem starym zbereźnikiem do tego głupim. a i trochę śmierdze serem ale to mojej ukochanej urojonej dziewczynie nie przeszkadza

zaintersowanie to wtedy jak zapraszasz ją, a oan mowi fajnie ide to znak widoczny. A takie coś..to nie wiem co to jest... robercik...pozdrawiam! tez tak uwazam:)