Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

redgard

Związek na studiach w różnych miastach

Polecane posty

Witam. Zakładam nowy temat, bo nigdzie nie znalazłam satysfakcjonujących mnie odpowiedzi. Proszę o pomoc..Sprawa wygląda następująco: Jestem z chłopakiem od pewnego czasu. On studiuje, ja jestem w klasie maturalnej. Tworzymy bardzo fajną parę z taką naprawdę czystą relacją. Pojawia się problem, bo ja raczej z różnych przyczyn nie będę studiować w tym samym mieście co on.. To trochę dobija, bo wiadomo, że będzie ciężko widywać się jakoś częściej, chociażby co weekend tak jak było wcześniej kiedy ja byłam tą 'oczekującą' jego co piątek. Byliście kiedyś w takiej sytuacji? Jak radziliście sobie z tymi rozłąkami i czy uważacie, że jeśli się naprawdę kocha to nie będzie stanowiło to jakiejś ogromnej przeszkody w byciu dalej razem?

słyszałam wiele takich historii, sama miałam coś podobnego - faceci oczywiście zdradzali, o przypadkach wierności wśród facetów nawet nie słyszałam

Wiem, ze bywa różnie, nowi ludzie i tak dalej ale myślę, że raczej zdrada nie wchodzi w grę. Nie żebym próbowała wybielać facetów bo nie raz przekonałam się jacy są i co im w głowie... Nie boję się, że mnie zdradzi. Boje się, że zrobi się nerwowo i że opadną uczucia...